by the pool

Bilderna här nedanför tog masterforografen Anna när vi var påväg till restaurangen. Extremt kul att åka med just henne hit, lika fotogalen brud som mig. För bra. Dessutom har vi all inclusive på hotellet. För bra det med. Efter middagen gick vi en sväng på en marknad som är utanför hotellet. Bara en tröja (som faktiskt var gode fin) följde med tillbaka till mig, kommer upp i bloggen så småningom. Men imorgon ska jag hämta ut pengar å den kvällen ska vi tamigtusan röja hela marknadsområdet. Två svenska & blonda tjejer, känner att det kommer gå kalasbra att pruta för vår del.

linne BIKBOK shorts H&M klackar NELLY.COM armband KROATIEN


Hamam

Jag och mamma provade på "turkiskt bad" idag, eller Hamam som dem kallar det. Det är typiskt traditionellt i Turkiet, och har ursprung från antiken. (Hoppas det finns några som är lika mycket historianörd som mig som tycker detta var intressant..) Man är en sorts ångbastu där man peelar huden, vilket är väldigt bra att göra innan man lägger sig i solen! Dessutom ingick ansiktsbehabdling och massage så man svävade som på moln ut därifrån!


hotellfrukost

Efter att ha rest i nästan tolv timmar dog vi på rummet direkt när vi kom fram igårnatt. Nu har vi precis ätit färdigt och är påväg mot poolen. Juste, hörde att det regnade i lå? He-he.

 

 


in the air

Hejjallå! Efter flera timmar på Kalax är vi nu äntligen i luften. I planet påväg mot värmen, längtar verkligen tills vi landar! Möter upp stockholmarna på flygplatsen i Turkiet, hela 15 pers kommer vi bli. Gosh.. Förresten är det gode coolt att kunna blogga 10.000 meter uppe i luften.



 

mot alanya!


go go go

Mirakel att jag hann packa klart. Hoppas jag fått med allt, sånna här klassiska missar som typ bikini hade inte varit så skoj. Om tio min bär det av mot Kalax. Vi får se hur uppdateringen blir i Turkiet, ha inte så höga förväntingar men något inlägg då och då ska jag nog klara av! PUSS
 
 

spännis

Jobbiga 40 minuter styrketräning följt av 20 på band blev det, if you wanted to know. Nu blir det duscha + äta + packa. Sen bär det av mot turkeeeeey!


morgonträning

Steg upp tidigt (för att vara lördag) för att hinna med ett sista pass på Helex innan vi åker. Jag stannade uppe till halv fyra å packade igår så några timmars sömn till hade inte skadat. Menmen, i simply don't have the time. Dessutom är jag riktigt träningspeppad. Hör av mig innan vi far, puuss.


vogue september issue 2012

Glömde publicera denna då den landade i brevlådan tidigare i veckan. Gjorde mig dag. Gjorde min vecka. Gjorde mitt liv. Men vänta nu Bea, lugna.Vogue september issue. För glad.

tröjan med fransar

Här har ni då två helkassa bilder (LOVAR att bli bättre på att fota till bloggen framöver, det är för tirist att läsa bloggar med enbart iphone.bilder..) på tröjan som fick följa med hem från H&M. 149 kronor. Jag är inte helt säker på att jag tycker den är tillräckligt fin dock, funderar på att springa dit imorgon och lämna tillbaka den men jag vet inte, gillar den ändå. detta är någonting som jag skulle kunna kalla i-landsproblem.
 
 
 
 
 

dubbelfika

Samhällsprovet skulle inte kunnat gått bättre, så skönt att det är klart. Träffade Sabbis, Nelly, Mattsson och Leo  efter det på mat&prat. Sprang på h&m med Sabina och killarna och hittade en tröja (visar senare) och sedan blev det ett besök på Friends med favorittjejen. För länge sen sist. Vi borde seröst standardfika (fika= dricka te) mins en gång i veckan, köpa ett egent bord typ. äru me?
 

höst

Idag har jag officiellt utvigt skinnjackan, känns som att den fick användas för lite. Menmen, kommer säkert bli att jag tar den när det är sjukt opassande. Typ när det är minus trettio ute, hade varit typiskt mig. Nu sitter jag på bussen påväg mot skolan och samhällsprov. Jiooooppppieee!




sovmorgon

Därför hinner kag göra en Bea-bildbomb innan frukost. PUSS.


i don't always study but when i do i make sure it's the night before the exam

Kommer bli en lång natt vill jag lova. Sista etappen innan jag hoppar på ett plan mot varmare breddgrader. E ba kämpa.


kaos

Vilken dag alltså. Haft en hemsk huvudverk idag, denna förbannade sömnbrist... Jag har varit extremt stressad hela veckan, har inte haft tid att sova å hjärnan går på högvarv! Gått runt med vad som känts som en riktig jävla baksmälla hela dagen... Pallrade mig sen iväg till Helex med Sabina. Sex kilometer springning + en veva bland maskinerna, får räcka för idag! Ska nu hem, duscha och fortsätta med alla hundratals saker som måste göras innan imorgon. Puss och puss.


onsdag

Var gode sugen att skippa badet idag, med bästa ursäkten att jag var trött, men tack vare en viss Emma blev det icket så. Känpade genom idrottslektioneb. Helt tomt i princip, vi var väl tjugo pers för lite i simhallen. Förståeligt ändå, hatar bad. På gymnasienivå kan man simma redan. Punkt slut. Knallade runt på stan (som Elvira så vackert uttryckte sig) på lunchen och nu väntar en månadslång lektion. PUSS ALLA.


motivation


one shock

Äntligen är en ny ck one shock for her av Calvin Klein min. Min gammla har varit slut ett tag nu vilket har gjort mig deperimerad -för jag älskar den! Helt klart favoritparfymen.


bilder

 
 
 
För en timme sen kom jag tillbaka hem efter vaktjobbet. Karro stannade till tolv sen var jag ensam resten av natten, lite halvtrist menmen att tjäna lite extra para skadar ja aldrig!

gränsbevakarna

...eller hamnvakterna, vilket som låter bra! Mitt och Karros andra mission som båtvakter och vi har det gode bra i vår lilla stuga. Hitills har kvällen bjudit på både hämtmat från favoritstället och halvtrista program på teve. Bättre bilder dyker upp imorgon, promise! Åtta timmar kvar nu. Peace out.


Det är kallt ute

.. Men nej nu ska vi inte klaga på vädret, hösten är fin. Det är tre grader ute så Bea tipsar om varma kläder (varför hon inte valt det själv kan man ju kanske fråga sig)


Bonfire

Uppe och pluggade halva natten igår, det är utbränning på g på enp. Helvete vad vi får kämpa! Aja nu är det tisdag med tre lektioner, ingen träning och sen nattjobb!


bara bita ihop

Huvet dunkar efter denna minst sagt långa skoldag, halv fem lämnade ett gäng trötta krigare byggnaden. Måste få meddela att ENP svämmar över av uppgifter just nu, speciellt en viss en. Hon som ska utomlands och har dubbelt så mycket att göra (men varför sitter du då och bloggar mongo?). Hann bara med en halvtimme på Helex men det fick duga. En halvtimme där är bättre än en halvtimme nånannanstans. ←mitt bästa citat någonsin. Så idag blev det inget proteinpulver = kalas. Extremt fult att hon som hatar proteinpulver över allt annat på jorden ändå tvingar i sig det.. Ni ska få se hur mycket jag har nån gång, alla möjliga sorter! Menmen, nu ska Bea plugga så avslutar med en megatuff bild. Kram dudes.


monday morning

Stilar till det med en engelsk rubrik. Idag står en lång skoldag och gym på schemat.
LA LAKERS favoritskalet- fyndiq.se linnet är gammalt och byxorna från gina

fotograferingen

Ställde klockan imorse och gick ut tidigt för att ta en bild att ha som header till bloggen, ville hinna med morgondimman. Inte smartaste klädvalet med tanke på att jag precis blivit frisk.. Det var lagomt kallt. Så medan jag fixade med inställningar osv på kameran så hade jag på mig en gammal vinterjacka och skoterskor. Haha, måste ha sätt för roligt ut. Att agera både bakom och framför kameran på samma gång var gode knivigt så det slutade med hjälp av papsen.

ny blogg

Hej! Nu efter allt kaos och strul har jag äntligen fått någolunda form på bloggen. Allt är inte riktigt klart än, men iallafall. Kul med nytt! har varit extremt less på min gamla blogg hur länge som helst. Så nu blir det nystart (fast på min gamla-gamla domän). Faktiskt första gången jag gjort min egen design och allt helt själv så va snälla för kodmallar osv är inte min starkaste sida. Men jajja, välkomna till ANNABEATRICE.BLOGG.SE ♦

header


Morgonfotografering

Hejhej! Ny blogg på g här. Har just kommit in från att fotografera till en header. Stay tuned.

RSS 2.0