loka med smak av äpple och kanel

Tydligen har loka gjort en "vintersmak" upptäckte jag idag. Den såg väldigt, väldigt skum ut men jag kunde inte låta bli att köpa den iallafall. Alldeles för nyfiken! Å den smakade faktiskt skumt, eller snö som en twitterkompis sa. Kan dock inte avgöra om den var god eller inte.


världens mysigaste

Tänker mysa mig egenom denna fredag. Har ett förhör att skriva, samhälls att jobba och matte att räkna innan jag får ta en efterlängtad helg! Då blir det fika med min bästa Sabina i vanlöig ordning och sen blir det film med Elina. Kommer bli så bra.
tröja 349 kronor /  H&M

Nov. 30, 2012

Började även denna fredag med ett hårt morgonpass här hemma. Finns nog inget härligare sätt att starta dagen på! Nu ska jag äta frukost och sen i lugn och ro göra mig i ordning innan skolan. Ha'de!


christmas baking

Knäck-kokning för hela slanten har vi sysslat med ikväll. Har inte smakat eller så (kanske inte någon skräll dirket!) men det luktar gott i hela huset och julkänslorna börjar komma redan nu!

Här på flottningsvägen ba myser vi. Mamma spelar julmusik och står och bakar och kokar knäck till skyltsöndagen, ska nog springa iväg och hjälpa henne strax. Denna eftermiddag har jag pluggat tyska och lärt mig vart alla länder i världen ligger. Å vet ni vad? Imorgon är det fredag! Fett bra.

mellanmål

Laddar om batterierna med ett proteinrikt mellanmål innan jag börjar med allts som ska göras klart innan helgen, klockan är bara tre så jag har gott om tid på mig. Torsdagar är för sköna. Förresten så har jag märkt att jag tar kort på min jättetuffa vattenflaska i princip varje gång jag tränar! Hahah.. Måste skärpa mig med det.

döda armar

I vanlig ordning var skoldagne väldigt kort, skippade lunchen och drog istället i mig en liten protein-bar medan jag sprang runt stan för att hitta några grejer som mamma bad mig köpa. Efter det blev det fem kvart på helex som jag krigade mig igenom. 45 minuter på band följt av 30 minuter armar. 

29.11.2012

Två lektioner står på schemat idag, sen ska jag utföra lite ärenden åt mamma på stan innan jag sen pallrar mig till sensia.

23:20

Idag har jag varit pluggis igen, därav inget bloggande. Börjar bli som Sabina.. Kan stolt berätta att jag iallfall har checkat av tyskan och massvis med matte. Jag ba äger.
 

it's hard to beat a person who never gives up


teaser

Här har vi allt som jag köpt under besöket i huvudstaden. Fortfarande kvar i påsarna! 

15:26

mjölk, kanel, knäckebröd, hallon

jobbar enp-style

Sitter och fikar på telia (..av alla ställen) med mina företagstjejer, bra start på morgonen!


ingenting kan stoppa mig

Sitter på bussen mot skolan med maskinen i lurarna. Tisdag idag alltså, hoppas jag överlever denna mördardag. Håll tummarna för mig!


swedish house mafia one last tour

Att få till fina bilder på dessa gudar var tamigtusan inte lätt. Men några var helt okej ändå! Konserten var det grymaste jag har varit med om på länge, sjukt. Slutsålt och människor överallt. Överlycklig för att jag fått vara med om detta!

we came we raved we loved

stiff smile

Idag har min måndag gått väldigt fort. Skönt. Lever fortfarande på lyckoruset från SHM, allt är ba bra. Som vanligt har jag varit i skolan, hängt på friends och dessutom lagat middag. Nu ska jag komma igång med veckans att-göra-lista, målet är ännu en pluggfri helg! Ni kan räkna med lite mer bilder från den svenska husmaffian ikväll om jag hinner med det! 

Stockholm i mitt hjärta

Moa har tagit massvis med bra bilder. Verkligen jätteduktig. Jag vill ha hennes kamera och hennes fotokunskaper. Alltså jättemycket. Men tills dess nöjer jag mig med att sno hennes bilder, känns lättare. Jag har haft en helg i världsklass och jag är jättenöjd med allt! tack fina ni för en toppenresa! ♥

högt ovan molnen

Ombord på planet med Moa, hann precis in på final call och nu ska vi ba sova. Hejdå stockholm!

going home


lördagnatt på stureplan

Efter en god middag begav vi oss ut på stureplan för att hitta ett mysigt nattcafé. -Vilket vi lyckades med! Satt utomhus med filtar och värmare, kan ha varit det mysigaste vi har gjort denna helg enligt mig. Magen är en chailatte rikare och den var värd varenda krona! Godaste chailatten jag druckit någonsin. Lätt. Kring tolv lämnade vi stället och rörde oss mot tunnelbanan tillbaka. Sprang runt på lite äventyr och kom till läggan kring ett. Zombimode på mig. Imorgon bär det av hem! Godnatt!

fyra bilder från idag - lördag

Idag har en viss Beatrice Lindfors inte varit duktig med varken kameran eller bloggen (tur att Moa tagit massor med fina bilder!).
1. Mysfrukost hos Elinas ängel till farfar 2. En sån där superläskig staty som inte är en staty på riktigt 3. Träffade på min favorit-Julia tillsammans med Wille 4. Globen. Såg den nu för första gången när vi filosoferade runt på söndern. Bästa stunden i mitt liv typ.

subway

Ikväll blev det en enkel men sen middag på Subway, det var år sen jag åt där sist och jag hade helt glömt hur gott det faktiskt är! Så spran vi en snabb vända förbi hemköp och köpte lite nötter och vindruvor att unna oss på kvällen. Vi hann tillbaka till läggan just i tid för att hinna se Malcolm i x-factor. Förstår mig inte på svenska folket som lät honom åka ut.. Han var ju en solklar finalist.. Menmen! Superdag har vi iallafall haft!
 
Förresten! Många av inläggen har inte kommit upp på bloggen då jag skrev dem (min internetuppkoppling har inte alls varit något vidare i huvudstaden) så då har jag istället publicerat dem i efterhand. 

Urban coffee

Shoppa. Shoppa. Kaffe. Shoppa. Sushi. Shoppa. Det är vad vi har hunnit med hittills idag, mina fötter är döende och jag har i princip blivit pank. Nu sitter vi på ett cafe brevid Stadsteatern och fikar. Tjejerna dricker chailatte och jag unnar mig en smoothie. Vi har några butiker kvar att besöka innan middagen. Väldigt bra dag kan jag sammanfatta det som!


springer runt på stockholms gator

Bränner pengar och har det toppen i Sveriges finaste stad! Livet leker.


MAT

Såkart blir det sushi till lunch, svårt att ens veta var man ska börja när det finns sushiställen i varje gatuhörn. Dröm!

shopping shopping shopping

Dags att bege sig in mot centrum! Kommer bli en fett bra dag, i got a great feeling!

swedish house mafia


Igår blev det både bussresa och tynnelbaneåk och dessutom bil innan vi var framme i läggan som vi ska bo i de kommande dagarna. Jättemysig är den förresten! Vi hann bara lämna väskorna, äta en sen lunch (som var väldigt välbehövd med tanke på att jag åt frukost klockan 05.00..) och göra oss i ordning innan vi åkte iväg mot friendsarena för att äntligen få se shm, som vi har längtat! Bjuder bara på några kassa mobilbilder, jag var dock duktig och tog med mig kameran så det dyker nog upp lite bättre bilder såsmåningom! 

se upp för dårarna, dårarna stängs

MOT SHM!

alla på plats, se upp stockholm!

Ingen av oss fyra tog samma plan vilket faktiskt var lite lustigt. Nu är vi alla samlade och ska röra oss mot stockholm! Äntligen!

@flygplatsen

Nu sitter jag och Sofia på arlanda och dricker kaffe och målar naglarna för att fördriva lite tid, resten av tjejerna anländer om ett par timmar. Fett mysigt, älskar arlanda.


mot huvudstaden

Just nu sitter jag i ett plan påväg mot Stockholm. Mina tre tjejer kommer med ett senare plan så jag får helt enkelt vänta på dem nere på arlanda, men jag klagar inte! Får se hur det blir med bloggandet men jag ska verkligen försöka! Annars hörs vi på söndag. PUSS!
arkivbild från förra resan

lets go


sista passet innan avfärd

I apologize för dålig uppdatering idag. dagen har bestått av skola, stan med Sabina gånger två, träffat mamma, packat och kört ett svettigt kvällspass. Först styrke och avslutade med springning i uppförsbacke, blodsmak i munnen när jag var klar. Skulle kunna kalla det att jag tog i. Nu ska jag sova massvis med skönhetssömn innan jag hoppar ombord på morgonplanet till stockholm imorgon. Längtar!

2 0 1 2 1 1 2 1


pluggkväll

Nu kör vi 120 km/h på enp med allt som har med UF att göra. Fast inte klagar jag då jag får med mig mina brudar hem på pluggdate. Vår affärsplan är äntligen klar och jag kommer sova gott inatt igen! Dock har jag mycket på andra fronter som ska bli klara innan jag stänger igen mina blåa för denna tisdag. Men godnatt till er som hinner somna innan jag är tillbaka! Puss!

en glad bea

Ger mig själv en klapp på axeln efter allt pluggande, tre av fyra uppgifter är klara och färdiga att lämna in. Någon kommer sova gott inatt!

ställ er upp och skrik. skrik megalomani

Plugg. Ikväll ska jag bocka av alla läxor hade jag tänkt. Jag och mitt storhetsvansinne. Lång kommer natten bli men riktigt värt imorgon! Puss!

mellanmål


just did it

Idag har min blogg bara bråkat med mig, därav har inläggen inte publiserats. Morgonpasset med Julia var gode roligt, dock har jag en tendens att inte jobba lika hårt när jag gymmar med någon. 100% hårdträning blir det bara när jag är ensam. Gav dock mina armar stryk så jag är nöjd ändå! Sedan belönade vi oss med varsin sallad till lunch. Bästa måndagen på länge!

just do it

 

ett godnatt-inlägg

Söndag är verkligen en vilodag, så har det iallafall varit på Flottningsvägen idag. Sov som sagt väldigt länge, kollat både film och serier och avslutade med några sidor matte (hejja!) och ett avsnitt solsidan. Helt mysigt. Imorgon rivstartar vi med ett morgonpass med min favorit Julia, taggar redan!

16.58

Idag har jag varken ätit någon riktig frukost, lunch eller middag. Istället har jag gått fram och tillbaka mellan mitt rum och köket x-antal gånger och hämtat kanelknäckebröd. Lusten att göra mat har alltså varit på noll idag.


Jävla chuck

Idag har jag, hör och häpna, tagit en sovmorgon. Tolv timmars sömn har jag i kroppen och det känns gode härligt faktiskt. Jag hade tänkt bocka av lite matte men det får helt enkelt vänta, några avsnitt Chuck känns lite mer lockande!

inte länge kvar


Nov. 17, 2012

Jag kom hem från stan för ett tag sen, mitt busskort har slut på pengar och det är ändå hyffsat varmt ute så jag passade på att ta en promenad. Väldigt skönt faktiskt, trots den stora bagen jag bar på. Så nu sitter jag här, lite småhungrig och sminkfri som jag har varit hela dagen. Jag ska precis slänga mig i duschen, och sen fixa lite käk. Kvällen har inga planer än men jag hoppas på att få stänga igen mina blåa i hyffsad tid.


sushifrukost


se7en

Sov hos Sabina inatt, blev mean girls-tittande med henne och Lampa innan vi kröp ner in bed. Nu har Sabbe ÄNTLIGEN vaknat och vi ligger under varsitt täcke och ser på film. Superstart på en troligtvis superdag.


helt mysigt


lyxlunch från pressbyrån

Idag stod det vitlöksdoftande fiskgratäng på menyn, därför var det givet att jag och Julia direkt sprang iväg på jakt efter annan (ätbar) mat. Varsin proteinbar hittade vi och så köpte jag även en måltidsersättningsdryck. (Jag litar inte på att sådanna fungerar egentligen så det var kanske dumt att köpa den med tanke på alla ämnen som dessa innehåller som troligtvis inte är helt bra för kroppen).

Men tyvärr så smakade de som jag köpte inte bra alls. Tvingar er att memorisera dessa måltidsersättare på bilden och sen a-l-d-r-i-g köpa dem! De gick helt enkelt inte ner. Kan vara bland det värsta jag ätit. Fast vi hade iallafall världens mysigaste picknick på golvet utanför Cubus, så det var ändå mycket bättre än en skollunch!


det är fint ute


en oskarp och svartvit bild på en väldigt nöjd tjej

Morgonens pass gick som på räls, när benen viker sig när man sen går till duschen vet man att man har jobbat på bra. Redan har träningsvärken börjat komma.. Väldigt skönt iallafall! Nu ska jag ta mitt pick och pack å börja röra mig mot skolan, puss hörrni!


morgonträning

Rivstartar min fredag med ett morgonpass hemma, alltid skönt att ta tillvara på en sovmorgon!

a classic thursday night á La Bea

Såhär spenderas varje torsdagskväll i mitt liv: med tyska-plugg. Alltid blir det så att jag pluggar kvällen före när det gäller tyska och alla andra ämnen i skolan, jag lär mig som tur är glosor och liknande väldigt fort!

löften är till för att brytas

..Så blev det ikväll! Hade lovat migsjälv att gå till friends och bränna pengar på dyrt te MAX TVÅ GÅNGER i veckan. Jajja.. Hade iallafall jättetrevligt med Leo, Lampa, Anton och Sabina! Guldkant på torsdagen!
 
 

kesella med frysta hallon

Nu är jag hemma och kan blocka av ungefär en timme på gymmet. Helt trött i hela kroppen men är samtidigt inte helt nöjd, kunde jobbat hårdare. Blir sällan nöjd när jag inte ger 100% hårdträning menmen, det är en dag imorgon också! Ska nu njuta av mitt mellanmål och ta tag i lite plugg. Pussar!


Nov. 15, 2012

Föreläsningen var över på en timme. Har precis ätit lunch med mina tjejer och traskar nu till helex, time to kill a workout igen.


sveriges snyggaste tallrik

Skulle lätt säga att veckan bästa dag är torsdag, speciellt denna då vi både börjar sent och slutar tidigt. Har precis ätit två knäckebröd med lax, en banan och vatten för att ladda upp inför dagen. Halv elva ska jag befinna mig i skolan för att lyssna på en föreläsning och sen går jag direkt till gymmet. Ikväll har jag lite plugg att ta tag i och en Sabina att träffa. Kommer bli välidgt bra.
 

världens bästa

Det här med att jobba med företagande blir bara svårare och svårare, tur att man har bästa tjejerna med sig iallafall. Kommer bli grymt bra dethär! 

dinner with myself

Ingen gourmetmåltid kanske, men snabbt, nyttigt och enkelt! Helt i min smak. Dock går det lite sisådär när det gäller kolhydrater ibland, det är liksom något som har hängt kvar. Lämnar aldrig matbordet hungrig iallafall! Å ser ni att det ligger keso på tallriken?? *Bea steppar upp*


hejja hejja

Så var några tuffa timmar i gymmet avklarade, nu är Beatrice Lindfors helt slut. Dagens skulle vara ett benpass med slutade med att jag mördade armarna också, de va lika. Sprang på världens bästa Anna påväg till iw, alltid kul med träningssällakap! Nu ska jag leta reda på lite middag, herrå.


godmorgon!

En lång skoldag att bocka av, sen beger jsg mig direkt till sensia för ett svettigt träningspass!


kvällsinlägg

Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag kryper ner i sängen (har äntligen fått kontroll på dygnet!). Jag har haft en superdag då allt bara rullat på. Dessutom har jag introducerat twitter till mina tjejer. Jag är fullständigt galen i twitter och jag tänker inte ge mig förrenst alla andra också är fast! @bealindfors om ni hade lust att följa med mig där, extremt aktiv! Alla arbeten har gått super och livet är bra. Sov gott allihop!


måndagkväll

Återigen ber jag om ursäkt för apdålig uppdatering. Som sagt så har all fokus varit på att plugga till den politiska debatten som vi hade på skolan idag. Å för mig var det jätteviktigt att vara förberedd. Finns det någonting som jag hatar så är det att känna mig dum. Inte sådär oj hoppsan jag glömmde mobilen hemma-dum eller spilla kaffe över hela bordet-dum, snarare att inte kunna argummentera och veta vad jag pratar om i debatter och liknande. I seriösa sammanhang vill jag stå stadigt på båda fötterna. Men nu är det över och jag är så grymt nöjd med min insatts att jag bara vill hoppa och skrika! Jag skulle inte kunnat gjort bättre ifrån mig!
Har jag bara dragit på mig min mysiga tjocktröja och ska belöna mig med att bara titta på serier och lägga mig tidigt ikväll. Toppen måndag!

måndagsstandard

Ni kan alla räkna med att se mig på friends på måndagar då jag har tretimmarshål. Tänkte ifall ni ville träffa mig/undvika mig. Fast lol, jag är pinsamt mycket på friends och lägger ner pinsamt mycket pengar på vanligt svart kaffe. Snart slår jag och Sabina besökarrekord, jag räknar med att det kommer hängas upp tavlor på "månadens stammis" i framtiden och då kommer våra ansikten va med på varje bild.


grattis pappa ♥

Sökte  efter en fin far och dotter-bild att lägga upp nu på farsdag, men sen upptäckte jag att sådanna knappt existerar. eller jo, massor! Dock inga seriösa. Typiskt min familj. Skärpning laget.

anledningen till dåligt bloggande:

Politikplugg

“Nothing will work unless you work.” — Maya Angelou

Det här med att ha massa med plugg över helgen känns allt annat än kul men det går fort frammåt! Tysakan är klar och hela förmiddagen har jag spenderat nere i snickerboan (hehe) med pappa. Hantverkarbea. Å bra har det gått! Nu ska jag fixa lite lunch och sedan ta tag i ännu mer arbete och försöka hinna med ett träningspass innan dagen är slut. Puss och puss.
Jag har någon form av kärlek till massa svartvita bilder

chuck

Tänker bryta mina egna regler och ta någonting att äta trotts att klockan är mitt i natten. Det är ju aldrig bra att äta för sent, man ska inte äta iallafall två timmar innan man går och lägger sig på grund av att matsmälltningen inte jobbar lika effektivt under natten som den gör på dagen när man är mer aktiv. Menmen, det är fredag (nä egentligen lördag :p) så nu bär det av mot köket! badass Bea. Dessutom så jag avslutar kvällen med lite Chuck, börjar redan fastna för Chuck, efter andra avsnittet. Fångade inte direkt någon bra scen men jajja! För rolig serie iallafall. 
 

tja

 Har jag haft en bra fredag eller har jag haft en bra fredag? Varit löjligt glad hela dagen, underbar känsla. Efter skolan gick jag och mina fina enp-tjejer till friends, där väntade Sabina på mig. Så satt jag och drack te och kaffe med min fina vän LÄNGE. Blev till och med middagsdejt. Så mysigt. Fem och en halv timme senare lämnade vi friends. Sabina gick hem med Bennyboy och jag gick till Hälsans med Wille och tittade på när två duktiga tjejer lirade innebandy. Vann gjorde dem också! ♥ 

kvällspromenad

Skriver om min hittills fab-friday senare, nu är jag ute och går i min ensamhet! Puss!


fem timmar kvar till helg

..Å det är typ ingenting. Tre små lektioner och sen sitter jag på mitt älskade friends med min älskade Sabina. Känns mer än bra! 

19.57

Why so serious Bea? Spänner iallafall inte ens armen.. Blev ett bra pass ikväll! Började med tio minuter på bandet sen har jag mördat armarna med chinmaskinen och lite övningar. 19.35 började mitt första core-pass och det var keuul. Avslutade med indoorwalkingmaskinen (som jag fortfarande inte vet vad den heter på riktigt) i femton. Nu har jag nyss tvingat i mig naturell kesella (som är jätteäckligt) men jag öste på med bär och frukt så det var itne så jäkla illa ändå. Ska ju försöka vänja mig med keso och kesella. Nu duschen! Later homies


nytt motto

Mitt nya motto då, jag kan ju vara så himla rolig och badass ibland! Så jag låter alla böcker och skrivpapper ligga kvar i sin ensamhet på skrivbordet medan jag sticker iväg till gymmet. Time to kill a workout!

 


bra dag

Skoldagen har bara swishat förbi. Den började superbra då vi fick tillbaka engelsakuppgifter. Spikade ett A på kärlekshistorierna som jag skrev om, vilket kom som en chock med tanke på 1. jag skrev den mitt i natten och den blev riktigt, riktigt kort 2. att skriva om kärlek är så olikt mig som det kan bli. Bara tråkigt och cheesy. Haha! Men glad blev jag! Ännu bättre blev det på svenskan när vi skulle göra grekiska miniteatrar. Fett random men väldigt kul.
Nu ska jag iallafall plugga, plugga, plugga och sen hoppa på bussen till helex för ett svettigt kvällspass. HERRÅ

godmorgon torsdag

Veckans kortaste dag, två lektioner ska kämpas igenom. Inga problem där inte! Senare ikväll bär det av mot helex, längtar!


jobbar hårt

Minimässa på G, ses kompisar!


klä dig varmt, nu ska vi ut

Lager på lager med tjocka plagg drog jag och mamma på oss för att gå ut på en mörk och mysig (det är verkligen kolsvart ute!) kvällsprommenad till affären. Var tvungen att inhandla kvarg och lite annat.

Det enda rätta med skomakartummar! Haha, det ser ju för sjukt ut..


tisdagtisdagtisdag

Istället för blod, svett och tårar på helex ikväll blir det att stanna hemma och halsa tabletter och äta blåbärssoppa. Min hals svider och jag måste lära mig att lyssna på kroppen. Vilket är något som jag brukat vara dålig på. Menmen, jag är glad ändå för nu får jag tid att bocka av att-göra-listan och titta på serier. Chuck står längst fram i kön. Bjuder på gammla bilder från i sommras som Rebeccah tagit. PUSS
 

---


så blev enp dagis igen

Det går verkligen upp och ner på enp. Ena dagen går man på en monsterlinje, andra dagen på en förskola.


Nov. 05, 2012


back to reality

Förlåt för dålig uppdatering idag men nu fungerar blogg-appen igen. ÄNTLIGEN.

Jag överlevde första skoldagen nett och jämt, har redan grymmt mycket att göra! Bara att sätta igång helt enkelt! Tur nog har jag ändå hunnit med en fika med världens bästa brudar, Wille och Stefan. Fyra koppar svart blev det, vilket resulterade i kaffehöghet. Kommer nog inte kunna sova ikväll efter dem.. Later dudes!


grattis fula du ♥


halloween del 2

Halvkassa mobilbilder, sorry bro. Lovar att kameran SKA med nästa gång, oavsätt om ni vill det eller inte. Kvällen var iallafall väldigt rolig! Massvis med cred till feststyrare. Mer än så behöver jag inte säga, låter bilderna tala för sig själva! Herrå!

halloween del 1

Kvällen började som sagt hos Sabina, åt en lätt middag och fixade oss fina. Maskerad äger. Tänkte vara lite sattsig och fota med kameran under kvällen, men den kom inte längre än till Sabina. Tre tjusiga bilder blev det iallafall. Peace.

beslutsångest

Sprungit runt och letat halloweenkläder hela eftermiddan, krigat mig genom butiker med världens träningsvärk från igår, blött hår och zero smink (okej ögonbryn) på mig. Funkar det också. Ikväll ska jag och Sabina vara cowboys och det kommer bli awesome.

leker lite i webbkameran

Som sagt så blev det en tidig morgon, inte lika tidig som planneat dock men hann ändå med en storstädning innan frukosten. Om någon timme ska jag möta upp Benny och Sabina för att leta något roligt att ha på sig ikväll, halloweenfirande på g! Höres!

movie night

Efter att ha vandrat hem på trötta ben från helex, duschat, ätit och städat kom Sabbe, Benjamin och Leo över för ännu en filmkväll. Offciellt hyrt åtta filmer denna vecka, vilket känns väldigt oldschool. En bra fredagkväll har jag haft iallafall haft! Nu ska jag raka vägen ner i sängen. Imorgon ringer väckarklockan 07.00, då är det städning och träning som står på att-göra-listan innan min saknade mormor landat och kommit hem. Godnatt allihopa!
Tack så mycket Sabina för att jag får lägga upp charmiga bilder på dig!

run like you stole something

Idag har jag bannemig checkat av en mil, 56 minuter tog det. Hyffsat nöjd! Dock ska det bli bättre, har satt upp ett nytt mål på 45 blanka minuter. Kvällens första 10 var ju bara uppvärming med gång/lätt jogging så det ska jag nog klara. Allt går med lite viljestyrka!

och så var hon på friends igen

Klev inte upp ur sängen före tolv idag, senaste gången det hände var väl typ.. Aldrig någonsin. Åt en snabb frukost och gick sen till friends för att fika med bästa föräldrarna. Lite kvalitetstid med tanke på att jag inte sätt någon av dem på över en vecka, väldigt mysigt! Nu bär det av mot helex!

one man. one mission. no chance.

Eftermiddagen och kvällen har spenderats med Rebecca. Satt och catchade up på Friends, åt en romantisk middag på Exotic och avslutade med en film med hunken Rowan Atkinson. = Dejt i världsklass

det här med keso..

Igår gck jag och köpte en keso med torkade bär och nötter. Jag vill ju gilla keso med tanke på att det är ett helt ok bra mellanmål. Men jag säger bara usch och fy och fan vad äckligt. Tog två tuggor och sen gick det inte längre. HUVVA. Alltså att folk kan äta detta... Ska gå och tvätta munnen med tvål och svinto, ses!

kycklingsallad

Såhär ligger det till: jag kan laga mat, men jag orkar fan inte.

uppe på taket

Förlåt för hjärtattacken jag lär orsaka mamma när hon läser dethär, men jag ramlade inte ner så du kan vara lugn.
 Det var lagomt svårt och skakigt att fota när man stod på taket, dessutom var det blött (återigen mamma, jag lever) så det blev inte många sånna bilder. Förresten så äger det med gammla disney-tröjor.

today is a good day to have a good day

Vakande jätteglad imorse! Ingen speciell anledning, bara skönt med feel good-känslan och den ska jag behålla hela dagen.  Två lediga lovdagar kvar, plus helgen då. Tummarna upp.

RSS 2.0