home and alive

 Denna helg har varit så obeskrivligt toppen så jag vet inte ens vars jag ska börja! Ska skriva några inlägg om Kirunafestivalen nu till veckan! Glatt säger jag godnatt (det rimma), imorgon väntar jobb!


Har förresten fått ett stort blåmärke på handleden, varifrån vet jag inte. Men sånt hör väl till.


nu närmar det sig

 Väskan är äntligen packad (började packa kring midnatt igår, typiskt mig att göra allt i sista minuten!..) Så nu tror jag att jag har allt med mig *peppar peppar*. Sofia & Sabina kommer om en dryg timme. Fram tills dess ska jag mest bara ata det lugnt, så skönt att slippa stressa!

 

Vi får se hur det blir med uppdateringen under helgen, men ha inga höga förväntningar! Ni kan iaf räkna med mycket bilder när jag kommer hem på söndag! Puss.


långa dag

Jobbat 08.00-16.30, satt mest i växeln men ringde även runt till massa företag. På lunchen gick jag och vaxade benen (DET GJORDE VERKLIGEN SVINONT, men bra blev det), hann inte med någon lunch men ett äpple hann jag få i mig. När jag slutat så bar det av till helex för första gången på länge, varit lite slarvig med träningen. Tre pass checkade jag iallafall av. Jättekul och jättetrött! Svetten ba rann haha.. Gjorde sen ett tappert försök med att få lite färg innan det bär av mot festival imorgon. Fun thing,kvinnan som vaxade sa att jag inte fick göra tre saker det närmsta dygnet: träna, sola, duscha. Haha ops. Handlade lite inför morgondagen innan jag ÄNTLIGEN kom tillbaka hem och sängde mig på kylskåpet, haha!

måndag & tisdag

Ursäkta att jag varit så dålig på att uppdatera hittills denna vecka. Den har varit så fullspeckad att jag lagt bloggandet på sidan av. Jag har iallafall jobbt som vanligt. Dagarna känns långa och antalet kaffe-koppar per dag ökar. Men jag trivs och det är toppen. Och har fått en thing för post it-lappar, har dom är numera överallt.
Måndagkväll tog jag och Karro en powerwalk på över en timme. Notera min tröja förresten, älskar den. Det var iallafall jättetrevligt.
Måndagens kvällssol. Så fint så jag orkar knappt. Tisdag lunchade jag med mamma & pappa.
Jag och Elina överraskade Emma med massa lyx på balkongen. Åt utan ånget till och med, det kändes mer än bra. Skippade dock med vilje middagen men det blev tillräckligt bra med det! Också värt att berätta att jag har långa naglar för första gången sen innan jag började om med kampsporten. Så gjorde maikyr när tjejerna åkt.

liten roadtrip

Nu är vi tillbaka i Luleå. Igår morse steg vi upp ganska tidigt och åkte till flygplatsen. Så flög vi ner till Stockholm.
Så töntig som jag är satt jag och läste om dinosaurier hela resan ner, haha, finner det jätteintressant. (Cosmopolitan-tidningen som jag också köpte har jag faktiskt inte ens öppnat än, den får vänta.)
Utanför Arlanda väntade en bil på oss, som vi skulle köra hem.
 
Sen stannade vi vid en gigantisk kinesik fästning för att äta lunchmiddag.
 
Det var en stor buffé med kinesiska rätter, åt gjorde man i båten på övre bilden, vi satt på övervåningen.
Sen fortsatte vi köra, stannade på en mack och köpte Linnros album som vi lyssnade på hela vägen. Är dock inte alls speciellt förtjust i snubben men ska ju ändå se honom live om mindre än en vecka så lika bra att ha lite koll iallafall! Efter åtta timmar gav vi tillslut upp och checkade in på hotell i Umeå. Efter frukosten idag fortsatte vi och har som sagt precis kommit hem!

godmorgon!

 

*

Befinner mig just nu på ett litet hotell i Umeå. Men jag skriver mer om varför & om dagen imorgon och reder ut allting. Haha, den har varit lång och jag är supertrött. Nu har jag iallafall precis spolat upp ett varmt bad. Helmysigt.


mot huvudstan

See yah!

 

en midsommarnattsdröm

Traditionen med att lägga sju olika sorts blommor under kudden under midsommarnatten lever kvar hos familjen Lindfors. Jag har gjort det sen jag var liten så det känns som att det hör till. Godnatt!


midsommar 2012

Haha kolla här alltså. Midsommar för ett år sedan, vilken liten bejbis jag var.. Helvete så fort man förändras! Helt liten och blond. Haha, crazy va tiden går!
 
Bilder från idag kommer lite senare, glömde lite grejer i lägenheten så kan inte föra över bilderna till datorn.

min amerikan är hemma

Gick på en långpromenad med saknade Emma. En timme och en kvart om man ska vara exakt. Går inte att beskirva hur underbart det var att träffa henne, tio månader (!!) sen sist! Hade väldigt mycket catching up. Loveu.

en midsommarkrans

Lite för enkelt för att göra et how-to-do inlägg, men jajja. Jag behövde iallafall googla för att veta hur jag skulle göra, måste erkänna att denna gång är första gången jag gör en.
1. välj ut ett stort antal blommor att ha i din krans (jag tog bara vita och rosa). Klipp av alla blomstjälkar till 4-5 cm. Det förenklar bindningen.
 
2. Skapa stommen genom att mäta huvudet och klipp till en tilltagen längd bindtråd. Gör en ögla i ena änden. Öglan sluter till sist ihop kransen.
3. Lägg blommorna omlott längst med stommen. Linda spoltråd runt varefter du lägger dit nya blommor.
3.  Prova kransen innan du sluter den. Slut genom att böja änden genom öglan.
Klart!

glad midsommar!

Firar den hemma med familjen och några familjevänner i år. Lär bli lugnt och mysigt. Ska även träffa Emma, gud så jag längtar efter att få träffa den donnan igen!

draco malfoy

Har hållt på med denna i snart två evigheter och äntligen känner jag mig klar. Målade favoriten Draco. Första gången jag målade en kille så pls be kind. Hade svårt att få till ögonbrynen så de blev lite för mörka men jag blev ändå ganska så nöjd!
 

Just whistle while you work

Första veckan är nu avklarad!! Känns skönt med helg faktiskt, har varit så mycket att lära sig på kort tid så en break är precis vad jag behöver. Har dock städat hela läggan (behövdes verkligen) så nu kan man spegla sig i golvet, typ. Lyssnade på min disney-nostalgi-lista samtidigt vilket nästan gjorde städningen rolig. Har också måla klart en bild som ni ska få se. Provade förresten en le-så-tänderna-syns-bild, som ni vet så är det inte min grej någonstans. Känns superstelt och ansträngt. Ska återgå till min film nu, puss på er

clothes clothes clothes

...Och plötsligt var alla rubriker på engelska. Iallafall så kommer resten av kläderna här! Massor blev det, så länge sen jag shoppade sist! Så himla skönt med lite nytt. Tyvärr så har jag världens sämsta redigeringsprogram på denna dator (och jag är fortfarande ingen master på denna jävla kamera) men aja, I did my best!
Kavaj från veromoda
en beige transparent, (mycket finare på) från JC
Fyra linnen, varav ett är en magtröja. Minns jag rätt så vara alla från gina
jeans från veromoda
strumpbyxor (lyckas ALLTID förstöra mina, så jag har ungefär en miljon stycken i garderoben, lika trasiga allihopa haha..) från Lindex
tröja från veromoda

white top

Kommer ni ihåg de där kläderna om jag lovade att visa upp? Nä, trodde väl inte det. Jag hade typ också glömt. Men för någon dag sen så fotade jag faktiskt dom allihopa. Börjar med att visa min favorit, en topp från Vero Moda. Superfin rygg har den!
Håller på att redigera resten av bilderna nu, där blev det dock bara bilder på själva plaggen!

suit up!

Idag invigde jag min kavaj, förvandlades mentalt till en business woman redo för wall street. Haha.. Lång dag även idag som mest spenderades nere i arkivet. Dessa arbetsdagar är verkligen hur kul som helst men trött är bara förnamnet på mitt mode just nu. Skippar allt som har med umgänge att göra ikväll och vilar istället upp mig ordentligt för morgondagen!

dagens lunch (har hittills alltid blivit samma haha..) & en jag i hiss-spegeln


long time, no see

Kändes mycket enklare på jobbet idag, börjar komma in i rutinerna. Yes! När jag slutat träffade jag Karro (så länge sen jag träffat henne!) och vi gick till Waldorf för en middagsdate. Jag är dock på gränsen till helpank så jag beställde bara en förrätt, haha... Sabina serverade oss förresten, jättekul. Efter middagen gick vi till mig och lyxade till det på balkongen. Toppenmysigt!


första dagen på jobbet

Jag-är-helt-slut. Jäklar vilken dag jag haft idag! Fått lära mig systemet i företaget, rutiner, vem som jobbar på vilken avdelning, vilka försäkringar som täcker vad, olika typer av skadehanteringar och suttit i växeln. Hjärnan har smält men det har varit roligt! Känns som ett toppenjobb, är nöjd. Direkt efter jag slutat cyklade jag till en två timmars teorilektion. Handlade sen på Willys. Nu är jag hemma och dödstrött. Tidig kväll ohja!

 
 

tjejkväll

När jag kom till läggan satt Patrik och väntade utanför, stackarn hade suttit för jättelänge haha... Hade en mysig kväll iallafall. Satt på balkongen ett tag och fick sen hjälp med handlingen. Sen satte vi på ansiktsmaskar & tittade på csa. Stänger igen mina blåa för idag nu, ska bara läsa några sidor ur denna först. God natt!


lazy sunday

*Vi har verkligen levt upp till rubriken idag.* Här ser ni fröken Lindfors & fröken Okanos frukost och lunch. Jag och Sabina har en viss tendens att äta hela tiden när vi är med varann, haha.. Vi sov iallafall länge, typ till halv tolv. Åt frukost ute och sen myste vi bara på med film och ännu mer bild-redigeringar. Lunch åt vi medan vi såg jersey shore och kring sex åkte Sabina hem. Senare ikväll ska jag träffa Patrik och åka tillbaka till läggan. Måste handla och tvätta och lite annat. Börjar förresten jobba imorgon!!


*

Här kommer några av bilderna som Sabina tog i onsdags. Vad tycks? Jag är iallafall hyffsat nöjd!
 

myskväll

Som jag sa tidigare så åkte jag och Sabina hem till mig med sushi. Känns lite konstigt att vara hemma, haha.. Vi har iallafall sett Mulan, fixat lite med våra headers och ba haft det jättemysigt. Nu ser vi på film 2, en shopaholics bekännelser. Puss!


finally

Sådär! Äntligen är den nya headern klar, suttit med den i nån timme nu haha.. Hoppas ni tycker att den iallafall är lite bättre än den gamla ♥

storforsen

Lite svartvitt och lite färg, så går det när man inte kan bestämma sig. Som sagt så besökte vi idag en av europas största forsar. Lite spontant sådär. Var faktiskt ganska mäktigt! Åt en sallad till lunch i restaurangen och somade i bilen påväg tillbaka till stan. Snart ska jag träffa Sabina och köpa sushi, sen bär det av hem till bergnäset!

mobilt från storforsen

Idag har jag & min familj åkt till Älvsbyn för att besöka storforsen. Varit en helt bra förmiddag! Tog dessutom med kameran så ni ska få se lite bättre bilder sen, tills dess får dessa duga! 

 

*


teaser

..fast ja vem bryr sig egentligen. Fyra påsar med kläder blev det iallafall efter min och mammas shoppingtur. Tänkte visa vad jag köpt då jag får tid/ork/lust. 

leker kock

Gjorde världens enklaste middag idag och det blev faktiskt ganska gott! Har levt på frysmat, knäckebröd och bär så jag tycker att jag förstjänar applåder som faktiskt tog fram stekpannan. Haha. Är så lat när det gäller att laga mat, speciellt när jag bor själv. Fast det är kul, jag tycker om att laga mat, dock inte lika förtjust i disken. Men det börjar bli dags att ta tag i den nu innan tallrik/glas/pannor-berget blir för högt.

pride

Efter att jag gjort mig i ordning träffade jag Leo i stadsparken. Hade någon form av plan att vara på pridefestivalen men vädret var beyond dåligt så parken var i stort sett tom, syns kanske inte på bilden dock. Så vi gick till waynes, Leo åt lunch och jag tog en chai. Sen gick vi upp till Sabina och störde henne.

watermelonholics

Ang rubriken tycker Julia att jag är en tönt, menmen. Vi har haft en supermysig kväll! Satt mest på balkongen och åt vattenmelon & pratade en massor om allt möjligt. Sen färgade hon mitt hår och vi såg på serier.

shoppingdag

Idag åt jag en eftrlängtad sushilunch (sååå längesen jag åt sushi, ni anar inte) med bästa pappa. Faktiskt ganska länge sen jag träffade honom, stackarn har nyss opererat armen., När vi ätit färdigt gick han tillbaka till jobbet och jag gjorde några ärenden innan jag träffade mamma. Sprang runt bland olika trafikskolor (har äntlgen bestämt mig haha), shoppade och tog en fika. Riktigt bra dag! Ska nu göra middag sen kommer favoritjulia hit.

onsdag

Efter att vi fotat klart gick vi upp till mig och poppade popcorn och såg på film. Supermysigt. Sabina åkte till trafikskolan och kom sen tillbaka hit med mat och åt. Hon har typ flyttat in. Efter att hon for igen så kom Patrik, vi såg på tv, han somande jag väckte honom med vatten. Sen har jag målat. Dagens avslutades med en kvällspromenad med William.
 

plåtar

Ute och fotar med Sabina och Elina. Siperkul. Dessutom tror jag att dessa bilder kommer bli riktigt bra people, puss


godmorgon

Nyvaken sitter jag på balkongen och äter frukost. Ska snart börja göra mig i ordning för om ett tag ska Sabina komma hit, sen ska vi på äventyr. Berättar mer sen, ni ska få se!


23.45

Händelserik dag? Jamen visst. Börjde med lunch tillsammans med mormor, mamma och Patrik. Sen tog jag mitt pick och pack och flyttade in i lägenheten. Ska bli så mysigt att bo här de komande veckorna! Så idag har jag storstädat lägenheten. Rebecca ringde och jag följde med henne på en liten shoppingrunda. Köpte nytt shampoo & balsam och en tröja för 49 kronor. Tyckte den va lite fulfin sådär. Hängde en stund med Leo och William innan jag spenderade kvällen på friends med Elina (som tydligen ska åka bort om några dagar??? gud hur ska jag klara mig..) Sen handlade vi och hon åkte hem. Nu har jag tvättat, dammsugit, packat upp, handlat, dammtorkat, diskat.. Så nu är läggan superstädad. Crazy good feeling.
 

fikar med en favorit

Suttit på friends med Sabina i snart två timmar. Ja det märks väl vem som är duktigast på foto men jag skyller på att det var motljus. Druckit te/kaffe och catchat up lite har vi gjort. (hände mycket under de två timmarna vi va ifrån varandra haha). Supermysigt har vi. Älskar älskar älskar dig. Har förövring långkjol på mig idag, typ första gången, tror den kommer användas flitigt i sommar.

regn

 
Hur mysigt har inte vi? Regnet öser ner och vi sitter slumdog millionaire och äter frukost.

9 juni

Gårkvällen blev som vanligt väldigt spontan. Började med att jag följde med Johannes & Leo till max, sen gick vi ner till rondellen. Lika mysigt som alltid. Sabina, Xilliam & Alfred kom också, jag badade och sen gick vi upp till mig och såg prometheus. Natten slutade med nudlar och friends hos Sabina, somnade vid fyra. Nu ligger vi mest och lyssnar på regnet. Adios


på balkongen del 2

Igår somnade jag klockan nio (!!!) och sov till nästan elva. Rekord för en som alltid är uppe före tuppen? I think so. Har iallafall spenderat min "morgon" ute i solen och lyssnat på världens bästa nostalgilista. Livet äger


toppenkväll

Gårkvällen hamnar definitift på listan av bästa utekvällarna någonsin! Den började med middag och bowling tillsammans med familjen plus en annan familj. Åt god mat, bowlade åt fel håll (måste öva på detdär med att bowla) och hade det sådär jättebra. Sprang dumt nog omkring i dessa monsterklackar, riktiga fotmördare med jävlar vad jag tycker dom är snygga! Väntade i två evigheter på att Sabina och co skulle komma till stan och sen bar det iväg mot gstan. Bilderna talar ganska bra för sig själv men pingis, spännisbilder, bodyshots och jättehärligt folk. Det började regna och vi blev genomblöta. Delade taxi tillbaka till stan med Leo och så hade vi "efterfest" tillsammans med William och Filip. Vilket var mysigt. Somnade gjorde jag först klockan sex.
 
 

prinsessbröllop

Instagramredigeringen är tillbaka jamen! Ser på bröllopet mellan prinsessan Madde och the Terminator (visst är han lik???) Det var enligt mig ett helt fint bröllop. Klänningen skulle jag döda för.

på balkongen

Värmen är tillbaka, yes! igårkväll kom jag i säng vä-ä-äldigt sent så idag har jag bara solat och sovit. Superskönt

Jun. 07, 2013

Blågula ballonger, blommor och grillat. Här på flottningsvägen har vi det bra! Dessutom har solen vågat fram, toppen säger jag om det!


lillebrors skolavslutning

Nollnio nollnoll stod vi i min gamla skola för att se när Patrik gick ut nian. Det var jättefint

nationaldagen

Spenderades i Rutvik. Hejjade på Vickiticki när hon sprang & åkte sen hem till hennes familj för lunch. Bra väder har det varit, men jag låg mest på soffan och dog pga att dom skaffat hundvalp.

så blev det sommarlov

Superkort avslutning hade vi idag. Rektorn pratade lite, vi hade en tävling och övriga klassen fikade. Sen lämnade vi enp för sista gången denna termin. Hejdå tvåan! 
nu sitter jag på balkongen och äter melon. Ganska kallt ikväll, alla vänner är upptagna på olika håll. Tråkigt när man är så pass sällskapssjuk som jag är. Menmen, håller mig nog inne ikväll eller hittar på någonting med Sabina, vi får se. Strax börjar ett program med Karolina Kurkova, Naomi Campbell & Coco Rocha (drömmer jag eller?????), får inte missa. Bättre än fest gud ja. 

superman

pose pose pose

Melissa Gorga in a Fat Suit

Wehohellyeah i found them. Värt att titta, lovar.

övervikt

En grej jag stör mig på är denna negativa syn vi har på övervikt, eller snarare överviktiga människor. Såg ett klipp för ett tag sen (ska fösöka hitta det och lägga upp det här) om en kvinna som provade på livet som fet. Jag blev så ledsen när jag såg det, tydligt visades skillnaden på hur hon blev behandlad som smal/tjock. Hur knäppt det var.
 
Ja det är väl ingen som önskar att de var så pass stor så att en klassas som överviktig, att en hälsosam livstil inte är viktig, det är inte dit jag vill komma. jag menar bara att personer som väl är i den situationen behandlas med mindre värde i mångas ögon. Det kan inte ens gå förbi en överviktig man/kvinna på stan i lilla Luleå utan att någon i mitt sällskap ska ge någon form av kommentar/blick/skratt. Varför? Bara för att man är större är man inte döv, man är inte blind. Den enda skillnaden mellan en "normalviktig" och överviktig person är just nummret som står på vågen, egentligen.
 
"Hur kan man sjunka så lågt?", "Hur kan man tillåta sig själv att bli så stor?" = vanliga kommentarer. Jag kan relatera, jag lät min kropp lida då jag fick ortorexia och bröt ner kroppen för några år sedan. Jag tillät mig att bli ohälsosamt smal men jag anser ändå att jag inte borde bli behandlad annorlunda för det. Jag var ju samma person på insidan. Det var ett sjukligt beteende kring mat, en ätstörning alltså, precis som med överviktiga. Samma hjärnspöken finns kanske inte (eller? vad vet jag..) men det är en viss likhet ändå.
 
Man kommer inte ifrån att man behöver mat. Har man ett beroende för att spela, dricka eller röka så är det egentligen någonting som man kan ta bort. Tobak och alkohol är inte grundläggande faktorer för att kunna överleva. Så är det inte med mat. Mat behöver man för att överleva, om det är ångestladdat kommer man inte enkelt ifrån det.
 
Är de hälsosamt att vara överviktig? Nej. Verkligen inte. Men det är inte en gilltig ursäkt för oss "andra" att säga vad vi vill. Jag tror inte att vi ens kan känna förståelse för de män och kvinnor som är överviktiga då vi inte är i samma situation. Dom har också en historia och det är fel av oss att döma bara på grund av uteende, för det är ju faktiskt just det som vi gör. På grund av midjemått, fettmassa, vikt. Övervikt är inte bara ett fyiskt problem men även psykiskt då denna stereotyp/fördommar finns. Då man är några storlekar större kopplas en enkelt ihop med lathet, brist på engagemang och viljestyrka. Hemskt. Jag anser att det snarare är så att någon som är överviktig måste anstränga sig hårdare just för att dessa fördommar finns, för att bevisa att man kan. Klart det finns överviktiga personer som är lata, missförstå mig inte, men hallå lat kan man ju vara även om en är smal. Right?
 
Jag kan inte tala för någon annan men jag tror att grunden i den här frågan är bristen på respekt som vi besitter & bristen på förståelse. Vilka tror vi att vi är som kan döma så pass enkelt som vi gör?

waynes

Träffade Sabina efter skolan och (efter hundra timmar av besutsångest) hamnade vi på waynes för att äta lunch.

easy breezy

Idag började vi tolv. Städade ur skåpen, fick tillbaka arbeten vi gjort under året och spelade jeopardy. Valde helt klart världens bästa linje. Tror faktiskt att jag kommer sakna lilla enp under sommaren, haha.

spontant midnattsdopp

Ikväll hade jag en såndär jag-kan-inte-bara-sitta-hemma/måste-göra-någonting-kväll så frågade runt lite och tillslut nappade Leo & Anton på idéen att bada. (Ni förstår inte hur mycket jag älskar att ha spontana och yoloiga vänner hjärta hjärta hjärta) De avbröt sin filmkväll *vilka homies va* och så gick vi till Gültza. Det regnade och blåste och var kallt. Men kul var det! Sen gick vi till Anton och såg HIMYM innan jag cyklade tillbaka till lägenheten för en varm dusch. Sleep tight


loooong skirts

Gick nyss ut och tog några snabba bilder på kjolarna. Blev inte superbra men så var det inte väntat att bli heller. Lite oskarpt och lite skrynkligt menmen. Den till vänster är från sisters och den till höger från lindex.

kvällsmat

en skuren banan och jordnötssmör. Mmm

shoppar

Sprungit runt i butiker med Elina, vänt upp och ner på galleriorna i jakt efter en långkjol. Mission accomplished. Hittade två supersnygga, måste dock sy in dom. Ni ska få se!


blir så arg

På senaste tiden har jag varit inte på ganska många forum, läst kommentarer på bilder och inlägg och nu känner jag hur bägaren rinner över. Allt detta näthat gör mig galen. Inte minst på den sociala media som jag oftast är inne på, twitter, där man märker tydligt hur folk hänger ut andra. Som om det är någonting roligt. Beskriver dessa på kränkade sätt och hintar på ett sådant idotsäkert sätt så att vem som helst fattar vem det handlar om. 
 
Tidigare idag var jag inne på en annan social media, instagram, även där behöver man inte skrolla länge för att komma till nästa elaka kommentar. Hittar som tur är sällan sådanna hos mina vänner men när man kommer till "större konton" blir det allt mer tydligt. Speciellt bilder på tjejkroppar. "Way too skinny", "you should drop ten pounds", "that is not beautiful" ser man konsant. Blir så ledsen. Vem tror man att man är som kan avgöra sådant? Även om det inte är just jag som fått kommentaren så tar det ändå på mig, hur kan folk skriva sådant? Alla som är aktiv på sociala medier har en skyldighet att kunna bete sig. Det är hemskt hur bekväma folk kan vara bakom sina datorskärmar, ett knapptryck är allt som behövs för att kunna ge ut sin åsikt.
 
Oftast är det dom som vågar sticka ut som får ta smällarna, dom som är annorlunda från normen. Någon som är "för stor", "för smal" eller inte ser ut som alla andra. jag blir så ledsen, arg och förbannad att folk inte har förståndet att behanda alla med samma respekt oavsett hur personen ser ut. Vi vill ju ändå inte vara likadana. Eller hur? Vi vill ju att alla ska få känna friheten att vara precis så som en vill. Trivs man med det så ska det vara okej.
 
Jag blir illamående av att bevittna sånthär och jag är övertygad om att  dom som skriver elaka kommentarer på sociala medier inte besitter hälften av det modet att säga dessa åsikter till personen i fråga i verkligheten. Det är skärmmande hur ryggradslösa så många är, och än värre att man dessutom kan vara anonym.
 
Ett exempel, en tjej som la ut en bikinibild på facebook. Jag tycker att den här tjejen (liksom alla andra tjejer oavsett storlek som är nöjd med sin kropp) är stark som kan lägga ut en sånhär bild. Det strömmade in positiv respons men även massa hat. Dessutom så var det även dom som kommenterade "en kvinna utan mage är som en säng utan kuddar", "äntligen en riktig kvinna", "skönt med en tjej som inte är smal som en pinne" osv. Sånt är inte bra det heller. Antalet kilon man har på kroppen är inte det som ska vara fokusen. Man är inte mer kvinna för att man är större, man är inte mindre kvinna för att man är smalare. Sluta hata.

RSK mot BAIK

Klockan tio imorse åkte jag med min morbor, lillebror och mormor till Bergnäsets fotbollsplan för att titta på när Vickiticki spelade (målvakt var hon). Småtjejerna var så himla söta! Sprang huller om buller och ramlade hela tiden pga hur blött det var. Det var kul iallafall, 1-1 slutade det.

med ditt beteende kommer du förlora

lillebror visade mig den här nu på morgon, önskade att han inte hade för nu har den fastnat så den spelas om och om igen inne i mitt huvud. Såå.. se lyssna så att ni kan sjunga med va

Släpp allt och känn hur vi lättar

Har haft en supertrevlig eftermiddag/kväll. Började med att min lillkusin och lillebror kom hit. Vi åt tacos, var ute på gården då jag solade tills jag brände mig, hyrde film som jag inte kommer ihåg vad den heter & såg på den och spelade kort. Sen tog jag cykeln och träffade hela högen (Karro, Leo, William, Elvira, Julia, Anton, Benny & Sabina) vi hade planer på att grilla men vädret tillät icke det. Så det slutade med att vi hamnade hos Sabina. Såg på tv, lekte med cowboy-hattar och pratade om spöken gjorde vi allt mest.


turister

Fram till ett har jag legat på balkongen och pressat, pressat, pressat massor. Denns sommar ska jag banne mig bli brun! Efter lunch gick jag, mormor och Patrik ner till parken för att spana in den 75 meter långa tårtan. Kalasstämning var det, så härligt. Hittade en gammal buss som körde runt genom luleå, tänkte åka med men 1. det var supermegavarmt där inne 2. känner att jag har nog ganska bra koll på luleå redan. Turistbilder tog vi iallafall heh. När vi kom tillbaka var det direkt tillbaka till balkongen. Legat däruppe fram till nu

nya solglasögon

köpte dom för några dagar sen, lite småkär sådär. 79 kronor på gina

baksmällan del lll

Efter en middag med mormor framför dr Phil träffade jag Elina. Vi gick till norra hamn och hade det sådär bra och roligt som bara vi kan, mår så bra av henne. Sen mötte jag Julia & Wille och bi såg på baksmällan 3. Värd att se, kanske inte på bio dock men den var bra! + ni äger massor. Godnatt!


RSS 2.0