ofrivillig sovmorgon

 

Tjugo över nio vaknade jag imorse av ett sms från Karro, hade försovit mig. Men en kvart senare satt jag i skolan. Skulle kunna säga att detta var första gången som jag någonsin försovit mig. Elva slutade vi för dagen och jag har nyss ätit frukost/lunch i form av kakaogröt.

 


unnade mig

Efter att ha packat upp, tagit hand om gammal disk och duschat gjorde jag för ovanlighetens skull ett kvällsmål. Ett skuret äpple & jordnötssmör. Första gången någonsin jag smakat js, var ju faktiskt helt okej.


kvällshandling

Svängde förbi Konsum med pappa min efter kvällens dubbelpass (haha inte ens första gången vi gått dit i karatedräkt faktiskt), köpte massa grejer så jag klarar mig. Ska bo i läggan ett par dagar nu


söndagsfikar

på mat&prat med Patrik


snövit och de sju dvärgarna

Jag och Elina crashade i läggan igår när festen var slut, åt popcorn och såg på friends tills vi somnade. Vi steg upp hyfsat tidigt och klockan tio var jag hemma igen. Idag ska jag ta tag i lite plugg men jag mjukstartar dagen med lättlunch och film!


tack för ikväll!

Tidigare ikväll kom Elina hit, vi såg vänner och åkte sedan iväg till en liten fest på björkskatan, vilket var jättekul!


still in bed

 
just så pass roligt har jag just nu. Gör absolut ingening. Idag har jag tagit en ordentlig sovmorgon, sett på lite klipp från youtube och gjort om en aning i min blogg som ni ser. En ny header med en gammal bild. Var så ofantligt less på min förra så jag slängde ihop en ny på fem minuter, den lär inte vara långvarig. Nu börjar det iallafall bli dags att göra någonting av dagen, puss!

nytt


myskväll

Den här dagen har kännts som en hel helg. Efter middagen med tjerna så kom Leo och Alfred hit. Vi köpte frukt och smällte choklad, gjorde fondue och såg på hobbit. (Första gången jag någonsin ätit fondue måst ejag få tillägga, ännu en grej jag verligen missat)Sen kom även William, Estling och Filip. Bra avslutning.

österns pärla

Middagsdate med dubbel S, jättegott och juäätemysigt. Riktiga guldtjejer.

sunny day

Nu har sommarkänslorna verkligen börjat komma (och det är fortfarande april?!?). Jättevarm och soligt, så idag hade jag bara linne och jeansjacka. Så härligt! träffade Sabina, Nelly och Sofia och vi invigde Blå gåsen som öppnade igår. Vi träffade sedan Leo & c.o, mysite i asolen med dom.

vingar

Efter en lunch i solen följde jag med Rebeccah när hon tauerade sig, vingar på anklarna gjorde hon. Så fint. JAag blev verkligen sugen på att göra en egen. vette tusan vad bara, haha..


disneykväll

Tidigare ikväll kom Elina hit för att plugga, vilket inte riktigt blev någon succé. Så istället poppade vi popcorn, drack sockerfrisaft och såg på disneyfilmer. Denna veckan har hitills varit väldigt bra med mycket umgänge och mysiga kvällar. Tar verkligen tillvara på tiden då det är lugnt på pluggfronten.

25042013

Idag började vi klockan ett och hade då bara en lektion. Gick till skolan i converse vilket var extremt ovanligt för att vara jag. Ny medlem i kortaklubben: Beatrice Lindfors. Fick tillbaka ett prov och fikade sen med Elina, Sabina, Leo och Anton. Vädret är fint och livet känns helt bra.
Saker som äger: 1 att Sabina har börjat fota massor 2. att jag kan sno hennes bilder, inget undantag i detta inlägg

liten sammanfattning

måndag
Skrev ett samhällsekonomiprov, både lunchade (i gymnasiebyn, exotiskt för en enp:are) och fikade med Sabina. Det var mysigt. När jag kom hem sov jag fram tills karaten började.
 
tisdag
Tog inga bilder idag, ovanligt för att vara jag. Efter skolan drack jag och pappa chailatte på BO *waynes är mycketmycketbättre*. Det var trevligt. Träffade sedan på William, Anton och Ellen på friends. Åkte med William till storheden och på kvällen myste jag hos Sabina och tittade på film.
 
onsdag

På lunchen följde jag med pappa till storheden och åt sedan sushi tillsammans med honom. Efter det gick jag tillbaka till skolan och fick höra om HLR i några timmar. Jätteintressant! Satt på friends med massa fina efter det, sen träffade jag och Sabina på Nelly.
 

god morgon

Med alldeles för lite sömn i kroppen beger jag mig nu till skolan för att skriva prov, wish me luck!

party at patrik's

Igår styrdes det hos Patrik och dit fick jag med mig min Rebeccah (evigheter sen jag och hon träffats, som jag sakat tjejen!). Det var iallafall en riktigt kul kväll, som ni ser så är jag back on track med att vara aktiv med kameran, *hejja Bea*

ett par ben

Efter en tidig frukost med lilla mormor mötte jag upp Patrik och gick till suntan för första gången. Dags att börja jobba på brännan nu. Köpte sedan varsin dricka och satt i solen innan bussen min körde hemmåt.

tgif

Denna dagen har varit toppenbra. Skolandan flög förbi och vipps så var det helg. Plankade in på Elinas medialektion och gick sedan upp till lägenheten med henne. Sen friendsade vi tillsammans med Sabina och Nelly. Hann med en sushimiddag med Sabina innan jag tog bussen hem. Kring nio åkte jag till Sofia och spenderade resten av fredagskvällen där.

sushi

Två halvdåliga bilder kanske, dock två superbra motiv.

hockeykväll

Igårkväll kom några fina vänner hit för att titta på hockeymatchen. Visst var det lite trist att det verkligen blev Bara Silver Till Luleå, men det var en kul kväll med förutom hockey; jonglering och modevisning. Lovely.


judendom

Så mycket plugg, så lite tid. Ikväll har jag kämpat mig igenom ett pass shotokan, sedan bestod resten sv kvällen av råpluggning. Prov imorgon, önska mig lycka till


10 km

Helt ok idrottslektion


aldrig vila

..Är det nya mottot på enp. Vi badar i plugg för tillfället och det tycks aldrig ta slut. Har iaf matte nu på morgon, så dags att dyka ner i räkneboken.

Nr 1

Står och väntar på bussen med maskinen i hörlurarna, älsklingar det känns som evigheter sen jag lyssnade på er. Idag bjuds det på två lektioner och idrott. Helt ok. Pusss
 

15.15

Idag slutade vi extra tidigt så jag passade på att göra bort mitt gympass direkt. Det gick bra idag, snabbt och intensivt. Nu är det bara hem och plugga, ingen hockey för fröken Lindfors ikväll.

pose

Idag har jag varit näst intill måndags-ångest-fri, bara matteprovet som spökade. Efter waynes-besöket tog jag tag i det och hoppashoppas att det gick bra (ni håller tummarna nu va?). Efter sista lektionen hann jag med ett bröst/axlar-pass på helex.

waynes

Som vanligt så bjöd även denna måndag på en lunchfika, denna gång med Hanna och Elina. Drack chai, finns ingen bättre sådan än på waynes.


23.13

Vakande hos mormor och åt en god frukost innan jag begav mig tillbaka till bergnäset. Öppnade matteboken och fick lite gjort innan hockeyn. Har även bokat klart allt inför Kirunafestivalen (vilket känns så gudomligt skönt att ha det bortgjort). Nu är det raka spåret i säng, imorgon skrivs det matteprov och då vill jag vara utvilad. Godnatt hörni!

saturday night

Även lördagkvällen blev toppenbra. Började med hockey och god middag hos Sabina innan vi hoppade på bussen och handade på en lägenhetsfest. träffade många fina, agerade tatuerare och hade det allmänt jättebra. Kvällen slutade på en efterfest i ett hotellrum.

coffee frappe

Fint och varmt väder, en sabina och en coffee frappe gjorde min lördag väldigt väldigt bra. Supermysigt.

we're all mad here

Igårkväll kom mina favoriter upp till mig på tjejkväll. Låter bilderna tala för sig själva, älskar er.

erkevener

Jag vet inte vad som är roligast, hur enormt dålig jag var på stava som liten eller hur extremt knäppa jag och Sofia var. Skrattade mig tårögd åt vår bibel när vi satt på friends efter skolan.

veckans bästa dag

05.50 hoppade jag upp ur sängen imorse och halv åtta befann jag mig på F21. Åkte dit med mamma för att sälja kakburkar (till UF). När alla 26 förpackningar var bortsålda åkte jag in till stan. Träffade Patrik och drack en frukost-latte. Sen hann vi även vara uppe hos mig och svälja kanel (min hals svider!) och träffa Jens och Camilla på max innan första lektionen började. Bra start på fredagen minst sagt.

kvällsinlägg

Planerna för denna kväll gick inte alls som de skulle. Istället för att plugga pratade jag timmtal i telefon och gjorde i princip ingenting av kvällen. Lite onödigt men samtidigt var en pause kanska behövlig.

sol

Idag har jag strykt bort en redovisning och ett tal från att göra listan. En bokpresentation och ett tal är nu ur världen. S-k-ö-n-t. Efter skolan mötte jag upp min Elina och vi gick till KH-trappan och njöt av solen. Köpte en Loka med jordgubbsglass-smak och den var oväntat god. 
 

*

Lunch på sushibar med Sofia, gick sen och köpte en latte och fotade lite i hennes designerbrillor. Känns sommrigt nu, det äger.

tisdag

jag hade nog världens mest ohändelserika dag igår. Läste bara. Hela dagen. På bussen till skolan, under lunchen, påväg hem och somnade till och med med den i handen. Dock hann jag med ett gympass mellan kapitlena. Och bra gick det! Trots att jag inte kunnat träna på en vecka. yesyes!

ångestfri

Läxberget bara växer och växer, ENP har verkligen inte fått någon som helst mjukstart efter lovet. Åkte iallafall till skolan med ett leende på läpparna, med noll måndagsångest. Dagen har varit bra, avvecklat tre lektioner samt tittat på när mina vänner ätit på max och sen druckit latte med dom + Elina och Nellie.

mitt rum

Jag har fått frågan om att visa hur mitt rum ser ut några gånger nu (förlåt för att jag är långsamast i världen på att svara på dom) så äntligen tar jag tag i det, idag har jag fotat lite. De senaste dagarna har jag verkligen storstädat och slängt ut massa gamla saker, möblerat om osv.. Dum som jag är så tog jag inga förebilder, dock är jag riktigt nöjd med hur rummet ser ut nu!
Angående min så kallade fotovägg (jag vet att den inte är speciellt fin just nu) så har jag bestämt mig för att komma igång med den igen och fylla den. Frågan är bara när jag får tid med det! hehe

sista kvällen

Ikväll har jag varit med Sabina, för ovanlighetens skull var vi hemma hos mig. Det var mysigt, har saknat henne. För en halvtimme sen tog hon bussen hem, så nu sitter jag här med söndagsångest blandat med glädjerus. Konstig känsla.

gone with the wind

ursäkta för att jag varit borta och lämnat bloggen i ett koma. jag har varit i stugan nästan hela påsken och haft det väldigt, väldigt härligt (la alldeles nyss upp bilderna!). Idag fyller världens bästa Elina år så jag fick äran att vara med henne. Vi satt på kulturenshus-trappan med en latte var Bea bjuder och hade det lika roligt som alltid. Helt underbart.

del två

Systemkameran fick vara med litegrann också. På bilderna ovan totalförlorade jag i Cluedo (och alla andra spel vi spelade). Besökte samhället och fikade med pappa på värlens mysigaste lilla café. Fotade och gick på marknad.

skogshuggarfotografering

Skojar inte när jag säger att alla i arvidsjaur (iallafall dom över 65 vilket i princip är alla) äger en sådan. Snygg? Njää.. men extremt mysig!

arvidsjaur del 1

Här  kommer lite bilder från dagarna i Lappland. Fotade ovanligt lite faktiskt, glömmde helt bort att göra det pga hade så roligt. Kört skoter, pimplat, myst framför öppen eld, ätit från muurikka, sett filmer och huggit ved. Riktigt norrlännskit, riktigt härligt.

hemma

Igårkväll efter middagen följde jag med mormor in till stan, vi såg mästarnas mästare och åt frukot. Sedan träffade jag Sabina, det var härligt att träffa henne igen men dock mådde jag lite sisådär. Sov uppe i mormors lägga och åkte hem nu på morgon.

RSS 2.0