premiär

 
Igårkväll träffades jag, Julia, Molly & Elvira uppe hos mig och förade. Sen gjorde vi en halvchansning att ta oss in på båten, vilket inte var något problem. Premiär för oss! Firade Molly och träffade les gars. Helkul! 

fredagsmys på friends

Vi slutade tidigt idag, då gick jag och Julia till parken och fotade. Bilderna kommer upp snart! Efter det unnade vi oss lite på friends som ni ser på bilderna här över.  Sen fick vi även sällskap av Elvira, Sabina, Nelly, Patrik och c.o.Helmysig start på helgen.

sick days

I fredags fick jag feber och fram till idag har den hållt i sig. Dessutom har jag inte haft en röst över huvud taget. Haha knappt sagt ett ord på fem dagar. Så jag har inte gjrot så mycket än att ligga i soffan och sett game of thrones (som förresten är en ny favorit) och bara slukat halstabletter. Eller aa, två sushimåltider och en kräftmiddag blev det också mellan alla tabletter. Så gjorde jag, lillebror och mamma ett snabbt besök på F21 i lördags då det var femtioårsjubileum. Vi stannade dock inte så länge pga min feber. Sen har jag bara sovit sovit. There we have my last five days, back to bed herrå.
 

chills

Hur fin
Hur härlig
Hur glad blir man inte

third

ENP mjukstartar även idag med sovmorgon, till halv ett dessutom *tackar och bockar*. Jag är faktiskt heltaggad på det här skolåret. Känner på mig att det kommer bli bra.

och vi är tillbaka

Första dagen är avcheckad. Bara lite information. När den var över gick jag, Julia, Elvira, Elina, Elias, Isak, Karolina & Emma och lunchade på friends. Sen träffade jag på Sabina, Nelly, Nellie, Bella, Elina & Leo. Hahah folk folk folk. Stammisarna är tillbaks!
 

sista sommarlovshelgen del 2

Sista sommarlovets sista kväll kunde faktiskt inte blivit mycket bättre. Inleddes gjorde den hos fina Bella som bjudit på kräftskiva. Premiär var det för både mig och Sabina (vi sög dock på skala men jag var snäppet vassare), det var faktiskt väldigt gott och riktigt mysigt! Kul att vara hos någon annan för omväxlingens skull!
Efter detta tog vi sista bussen tillbaka till stan där vi träffade på resten av vännerna och gick till Linnea ett tag innan det bar vidare hem till mig. Elvira went all crazy med kameran så here we go..

sista sommarlovshelgen del 1

Som vanligt så började kvällen uppe hos mig. Spelade spel och surrade på, underbara Karro är ju tillbaka förresten! Som jag saknat henne! Senare under kvällen rulade det även in några till och kring midnatt gick vi till gültza och musikensmakt för att se ansiktet. -Än en gång var dom super!

ännu ett firande

Artonårsfirandet bara fortsätter, tidigare idag kom ett litet gäng släkt för att fira mig. Gjorde drinkar och tårta även denna gång, lite mer familjevänligt kanske haha.. men  det var jättetrevligt!

eighteen birthday

Gårkvällen kunde inte ha blivit bättre, tack underbara ni som gjorde min födelsedag super! Vid niotiden rullade alla in, vi satt ute på balkongen i det varma vädret, fick presenter, bjöd på en liten tårta och sen rullade vi vidare mot Bonsai! Bilderna får tala för kvällen,
fina
Kolla vilka presenter! Haha, och tiaran var på hela kvällen
krogpremiär!!
Blev bjuden av leo & anton på första drinken. Hur god som helst 
*obs sabinas min obs*
Tack för en perfekt födelsedag! ♥

fyra från igår

Här kommer fyra bilder från gårkvällen ovh inte är det mina heller. Dessa tog jag från instagram, en är Rebeccahs, en Elinas, en Sabinas och en Elviras. Haha, just nu håller jag på fixa med bilderna från min egen kamera, kommer straxx


preparing

Snart kommer mina hjärtan hit på födelsedagsfest, eller om några timmar rättare sagt så jag har gott om tid att göra i ordnig alltihop! Kmaran ska vi försöka använda flitigt, hej så länge
födelsedagsmiddag framför tvn, haha bättre än så blir det kanske inte!

idag är ingen vanlig dag

....för idag är det min födelsedag! 18 år. var tusan tog tiden vägen? Sov hemma inatt för första gången på åtta veckor. Blev uppvacktad av familjen på morgon med frukost på sängen. Tack så mycket. ♥ Snart ska jag in till lägenheten igen och fixa inför kvällens festligheter. Är på toppenhumör!


can i get a hell yeah

För imorgon fyller jag myndig och ska spendera min födelsedag med mina allra finaste ♥

mot turkiet

Lördagmorgon förra veckan blev det tidig uppstigning då familjen kom och hämtade mig, så åkte vi iväg till flygplatsen och flög till huvudstaden. Där spenderade vi flera, flera timmar på utrikes innan nästa plan lyfte klockan fyra. Hann med både kaffe på starbucks, ett besök på Victorias secret och lunch/middag på o'learys innan det var dags för boarding. När vi kom fram var det redan mörkt och riktigt varmt!
mina föräldrar hade bröllopsdag idag förresten
framme!

im back

 
Som ni kanske förstod så har jag inte haft någon uppkoppling på hotellet, kom åt internet max tio minuter om dagen vilket kn appt räckte någonstans. Men nu är jag hemma och ska uppdatera igen! Inlägg från Side kommer dyka upp ett efter ett så håll utkik ♥

hello Turkey

Tidsinställt inlägg, just nu är vi mest troligt i luften över stockholm. Jag ska försöka uppdatera men vi ser hur det blir, annars är det bara hänga med på instagram @beatricelindfors. Puss! ♥

sista minuten shopping

Ett par standskor, en orange bikini och solskydd med extra hög faktor (jag är nog svensk mästare på att bränna mig) så nu är jag redo för resan till Side med avgång imorgon!


lunchtime

Idag hade jag och Sabina egentligen bestämt att luncha tillsammans, men hon blev sjuk så jag slängde ihop en sallad istället. Kanske lika bra, sömnlös var gårnatten då en av småingarna inte kunde sova. dessutom har jag mycket att fixa, städa och packa idag!

helg i skärgården

Här kommer det utlovade inlägget med bilder från helgen ute på vattnet! Jag tog turbåten ut till Hindersön direkt efter jobbet förra fredagen, i kavaj och allt.. Sov i hamn där och på morgon njöt vi mest i solen och körde iväg till näsa ö, Huvön. Ska låta bilderna tala för sig!
morgonfiske och frukost på bryggan på Hindersön
Sen besökte vi en annan ö och klättrade lite i en klippa
Kvällsfiske & första skålen med pappa!
På lördagsförmiddagen tog vi en annan väg till klipporna, genom en skog
Superfin utsikt!
 
Kring två-tiden tog vi sen kurs hemmåt!
 

barnvakt

Idag har jag agerat barnvakt hela dagen åt mina kusier som tidigare i veckan anlände från huvudstan! Efter en lång sovmorogn (till typ tio haha..) kom dom upp hit till läggan och fikade. Efter lunch drog sockertjejerna med mig på en shoppingrunda.
När vi kom tillbaka åt vi tacos och kvällen avslutas nu med film här uppe i läggan. 
By now sover dom redan, ska snart göra detsamma. Godnatt!

herrå håret

Tidigare i veckan gick jag äntligen till frisören och klippte av en hel decimeter. Håret känns så kort och jag är fortfarande ovan. Saknar det långa men det känns SÅÅ fräscht! Men ja det växer ju ut 

RSS 2.0