som ett barn igen

Ikväll åkte vi iväg till Downtown Disney. Var som ett litet barn i den stora butiken. Kommer aldrig växa ifrån Disney. Punkt slut. Köpte en mugg, shotglass (hör och höpna) och en alldeles för fin snöglob.

förändring

Imorse fick jag sitta i nästan fyra timmar inne hos en frisör. Kan erkänna att det var en väldigt nervös Bea. Nu är jag inte längre blond (for real denna gång!) känns bra, jag är nöjd. Men det känns väääldigt ovant. Det blev litelitelite åt det röda hållet men det kommer fixa sig, jag har blivit lite smått allergisk mot rött (PÅ MIG). Efter att håret var klart blev det en sallad till lunch och lite shopping.

sawgrass mill

Efter en minst sagt jobbig förmiddag unnade jag mig sushi. Sedan sprang jag och mamma runt i lite olika butiker. Bland annat Victorias secret (skräll, ellerhur?). Blev ganska lyckat trots allt, även fast min telefon är borta förevigt.

inte min dag idag

Imorse åkte vi in till ett av USAs största shoppingcenter. Vad händer där? Jo, jag tappar min telefon när jag går omkring ensam. Hittar inte resten av familjen. Provar ringa från olika betaltelfoner. Funkar ej. Det slutar med att jag fick gå omkring på shoppingcentret med säkerhetsvakter i fyra och en halv timme. Åkte i en securitybil runt området och sen blev jag lämnad i en lång korridor. Folk som gick förbi mg gav mig blickar som att jag var krimminell. Tilslut pptäckte min famij att jag var borta och jag fick erskortering av en annan vakt tillbaka till shoppingcentret. Bra där Bea.

grattis lillebror

Idag blev Patrik sexton. Hur konstigt är inte det? Han ska ju vara megaliten. han firades iallafall med sång av servitörerna under frukosten, alla som satt och åt tittade på och applåderade. Ganska coolt ändå. Sen har vi solat innan vi begav oss ut på en fisketur. Fyra timmar var vi ute på vattnet. Väldigt mysigt faktiskt. Tre fiskar lyckades vi fånga dessutom!

im in miami bitch

Bakom mig har ni Miami beach. Vi hann ej gå ner dit dock, vi körde genom staden ganska fort för att ta oss till en lite mindre stad precis intill. Nu är vi i ett hotell som vi ska bo i i två nätter, skönt!

Och jag har bästa vägarna kvar

Solen lyser, jag har mina bästa sommarkläder på mig och vi är påväg mot Miami beach. Och jag lyssnar på denna sköna sången medan bilen rullar. Så söt så att man får ont i tänderna typ.

dröm

Jag svävar som på små moln just nu. Vi steg upp hyffat tidigt och begav oss till "the dolphin cove" kockan tio. Fick simma, mysa och pussas lite med några delfiner. Livet ba äger

det är samma himmel som vi tittar på,kan du se att den är lika blå?

Hela dagen har spenderats vid poolen, sallad till lunch. Nu börjar vi göra oss redo för avfärd mot nästa ställe!


leave the world behind

I en timme sprang jag runt imorse och lyssnade på fin musik och hälsade på glada morgonpigga amerikaner. Det är ruggigt varmt och jag ba njuter.


christmas day in florida


julafton

Årets julafton har varit väldigt otraditonlig men ändå bland de bästa jag varit med om! Åkte runt med en airboat och kollade efter alligatorer (mer Florida kan det inte bli!), såg en. Förutom det var det jättefint, och väldigt roligt. Dedär båtarna går minsann inte långsamt. Såg massa fåglar och även två tvättbjörnar på det. God jul allihopa!♥

helt bra

Dagen före julafton. Julkänslor? Niet. Men vi har det helt mysigt ändå så jag ska icket klaga. Va har hänt idag? Ännu ett mördarpass med husbilen, men nu är vi äntligen framme på ett ställe som vi kommer stanna på i några dagar. Mitt i hjärtat av Florida. Jättefint, ni ska få se! Annars har vi ätit god lunch, druckit kaffe på starbucks och köpt en julklapp var. På kvällen kom vi som sagt fram, blev lät middag och sedan uppeitarkväll med julfilm. Imorgon är det jul hörrni!

sommarvärme

Idag rivstartades det med ett springpass, i bara shorts och linne. För härligt. Finns verkligen ingenting som är bättre än ett hårt springpass med maskinen på högsta.

22.39

Idag har vi bilat hela dagen. Ätit en sallad till lunch och en till sallas till middag då vi stannade. Gör allt jag kan för att vara nyttig! Haha, svårt med tanke på att min kära familj bara vill äta på snabbmatsställen! Men jag klarar mig! Druckit en peppermintkaffe (supergott!) och hållt kontakten med några bra folk från hemtrakterna. Nu är vi i florida och i denna stat ska vi köra runt fram till efter nyår. Jag har det för bra!


strandpromenad i florida

Invigde mina vs-mjuisbyxor med ett ett annat par byxor under och en varm tröja. Vi har landat i florida men här är det banne mig nattkallt! Vi ska neråt mot högre temperaturer imorgon. Ikväl har jag, lillebror och mamma gått längst vattnet och kollat efter delfiner.

hälsningar från georgia

Jepp nu är vi i Georgia, körde hela morgonen och nyss stannade vi för att äta frukst. Men snart rullar husbilen igen, vårt mål är att ta oss till en nationalpark i Mississippi. N skule ha sätt vilka blickar jag fick förresten, alla var klädda med tjocka kläder och jackor medan jag sprangrunt i shorts. Haha! Är man same så är man. (vad tycks om alla mina ärr förresten??)

Newtown school shooting

Överallt vi åker ser vi halvhissade flaggor. Den hemska skjutningen i Newtown där 27 människor misste livet har verkligen drabbat hela USA. I alla tidningar jag läst på hotellen vi besökt och på nyhetskanalerna pratas det forfarande om det. Barnen och de lärare som dött hade blivi skjutna flera gånger. Många begravningar har hållits redan. Huvva. Tänk så hemst för en förälder att förlora sitt barn på ett sådant grymmt sätt. Istället för att få en härlig jul kommer den bästa, mysigaste och mest kärleksfulla dagen på året bli en mardröm för tjugo familjer. Inte rättvit någonstans.

walmart

Ni anar inte hur roligt/intressant det är att handla här i Amerika. Innan vi lämnade Washington besökte vi ett Walmart. Där fanns verkligen ALLT man kunde tänka sig. En del vanliga saker, sen fanns det saker som var helt galet konstiga. Till exempel kunde man köpa äggröra i mjölkförpackningar (för att det ska gå enklet att göra omelett på morgon), det fanns alla möjliga smaker på läsk och massa annat..
Inga jävla semesterkilon på denna brud, sexpack och allt.
 Det fanns yoghurt med BRÖDsmak, OBS vi köpte en sån bara för att jag va så förbannat nyfiken på hur vidrigt det är smaka.

let the road trip begin!


let's go!

Vårt nya hem dom kommande veckorna.

08:20

Nu ska vi åka iväg och hämta husbilen, får se när nästa ppdatering blir (beror på hur snabbt vi får igång wifi i bilen, om det ens går!) hörs dudes!

kvällsinlägg från washington

Dagen startade med supernyheter; våra väskor har äntligen kommit! Stor lättnad att vi hann få dem i tid. Vi hann med ett snabbt besök in en souvenirshp och sen åt vi en frukost på hotellrummet från Starbucks. Observera mitt nya coola namn. Sen bar det av mot flygplatsen för att ta oss till Wahington. På flygplatsen blev det massa svammel igen, missade ännu ett plan och var på gränsen till att behöva betala övervikt. Tillslut kom vi änligen fram iallafall, nu är vi på rummet. Lillebror sitter och kollar på basket och jag ska nog göra honom sällskap nu! Puss och puss

victoria's secret

Fick med mig tre påsar från VS-butiken igår. Jag var verkligen som en fet ungen i en godisaffär när jag gick runt bland allt som fanns i den enorma butiken (tre våningar!). Grät typ glädjetårar, vi säger så.

game night

Igårkväll har vi hejjat på Knicks när de spelade mot Houston på Madisone Square Garden. Vi hade så kallade "näsblodsplatser", alltså: vi satt så högt upp som det bara gick. Platserna nära planen är löjligt dyra! Under matchen gick jag och pappa iväg och köpte middag. De hade till och med sushi vilke jag direkt valde. Kan tipsa om att det inte är smart att äta just det, äta och hejja samtidigt = spilla.
Närmast planen satt 50Cent. 

nytt

Både ett New York Knicks-linne och en kamera tillhör nu fröken Lindfors. Hon är jättejätteglad. Kunde man gifta sig med en kamera så skulle bruden på bilderna göra det direkt! En EOS 60D! Alltså jag tror jag drömmer..

the museum of natural history

Efter att vi (mot alla odds) lämnade butiken åt vi en snabb lunch innan vi tog en taxi till naturhistoriska museet. Faktiskt ganska häftigt att vara där! *Historia freak-Bea har vaknat igen* Att få kolla på fossieler och skelett från dinosaurier är väl ändå lite coolt? Nä okejdå. Väldigt mycket påminde iallafall om filmen! Fast jag blev lite besviken på att jag inte kunde hitta Ben Stiller någonstans.
 

sjunde himlen at 6th Avenue

I tre timmar gick jag som på moln runt på en Victorias Secret-butik. En som jobbade där gick till och med fram till mig och mamma och sa: "OMG guys! Are you still here??!" Haha.. Åh det fanns så mycket fint. Till och med ett av plaggen som Adriana Lima bar på senaste VS-fashion show fanns där inne. 

godmorgon new york!


The lion king

Tidigare ikväll var vi som sagt på Broadway, där såg vi Lejonkungen. Den var över förväntan, hela musikalen var helt magisk och extremt bra. Det är just denna som är störst på Broadway just nu och jag kan verkligen förstå varför! (speciellt som den disney-tönt jag är) Allt var bra. Musiken. Scenkläderna. Skådespelarna.. Bästa jag sett någonsin. Fast tråkigt nog var det strängt förbjudet att fotografera under föreställningen.. Hehe.


Times Square

Första dagen i stan som aldrig sover är över och vi ska snart gå och lägga oss. Vi har hunnit med ganska så mycket, dagen har kännts jättelång -och jättebra! Foch har det regnat lite menmen. Började med en promenad genom Central Park och slutade men en musikal på Broadway. Mellan det sprang vi runt på Times Square, så häftigt att vara där!


Hello New York!


Big lights will inspire you, let's hear it for New York

Kollade x-antal gånger på TED, lyssnat på musik, ätit flygplansmat, sprungit mig anfådd mellan gater, druckit min första Sarbuckskaffe, missat ett plan, köat i timmar, anlände i New York på ett litet hotell på två kvadratmeter och för att toppa det så är våra väskor kvar i Danmark! Kan sammanfatta att det var en trött och sur familj som kom till New York igårnatt. Denna dag har dock börjat bättre! Vi har nu bytt till ett billigare och mer centralt hotell, köpt första bästa plagg och ska nu ge oss ut på äventyr! Ha'de!
bilder från flyget mellan Arlanda och Köpenhamn

breakfast time

Klockan ringde 06.30. Vi gjorde oss o ordning och laddade precis upp med en stor frukost (man blir mätt bara av att kolla på bilden, orkade inte ens allt..). Snart ska vi fara in till Arlanda.


@huvudstan

Kvällen blev långt ifrån planerat, direkt efter att jag hade lämnat in matteprovet (fingers crossed hörrni) så ringde pappa och sa att det var kris med resan. Snökaos i Stockholm imorgon så vi var tvugna att resa dit redan ikväll! (Älskar Elina snäppet mer efter att hon lugnade ner mig på friends efter skolan.. Haha!) Nu ligger jag i sängen på ett litet hotell strax utanför Arlanda. Time to stänga igen mina blåa för idag, imorgon bär det av mot New York!


last day in l-town

Som vanligt blev det tidig uppstigning. Fredagar = morgonträningsdag. Har checkat av ett ben/rumpa-pass som gick oväntat bra. Sen har jag tagit en varm dusch och skrivit ett övningsprov inför sista provet innan jag får ta lov: matteprovet. Det allra jobbigaste enligt mig så håll tummarna att det ska gå bra för unga fröken Lindfors idag hörrni! Nu ska jag göra mig i ordning. Kommer bli en lång, händelserik och förhoppningsvig jättebra dag idag! Puss dudes.
 

19.15

Idag har det varit Lucia så efter engelskan lyssnade vi på ett ENP-luciatåg som sjöng och en snygg Elina som fick agera Lucia. 11.30 checkade jag ut och gick till solariumet, där jag somnade. Sen han jag bara landa hemma och ta en dusch (HATAR att stinka solarium) innan jag tog bussen tillbaka till stan för att dricka kaffe med Patrik och Matte. Sen väntade julbord hos mormor. Nu ska jag försöka packa ner allt som jag ska ta med mig över Atlanten i en stor, tjock resväska. Detta kommer ta hela natten, vilket inte känns helt bra med tanke på zombiemodet som jag befinner mig i. Men jajja, hörs vänner!

luciavakan

Gårnatten var riktigt mysig. Hade laddat med vindruvor och bonaqua till bion, såg några nya filmer med mina fina. En av dem med Tom Cruise i huvudrollen = garanti för en bra film! Landade i sängen halv sex.


Dec. 13, 2012

Snön dalade ner som typ i en disneyfilm när jag gick till skolan på trötta ben. Hade slaggat hos mormor och fått ganska exakt en timmes sömn! Att ha en redovisning direkt på morgon var kanske inte det optimala men det gick iallafall så jag är nöjd!


mot luciavakan

Nu blir det bio hela natten med mina tjejer, skriver mer om det imorgon!


årets julklappar

Här nedanför har vi tre av årets julklappar, ganska lätträknade med tanke på att familjen Lindfors knappt ska fira jul i år. En är till Karro, en till Julia och en till min lilla mormor. Bara Sabinas som saknas på bilden. 

mellanmål

Vindruvor, torkade bär, nötter, keso, lättyoghurt och kvarg. För gott.

12-12-12

Haft en superonsdag idag! Hade en mattelekton klockan åtta följt av idrott innan vi slutade för dagen. På idrotten var vi på inpuls och där fick jag uppleva min allra första bodypump! Ny livsglädje, det var kärlek vid första ögonkastet till den träningen. Ska verkligen gå på många, många sådanna när jag kommer hem från USA. Helt frälst. Efter passet slängde jag i mig en proteinbar medan jag gick mot sensia. Där krigade jag mig genom ett spinningpass med julmusik följt av det tuffaste corepasset jag varit på! Helt slut efteråt. Jag kan verkligen rekommendera att gå på Ingrids pass, det är helt klart de bästa.
 
Föresten så slog klockan 12.12 under sista passet, då gjorde vi en speciell styrkeövning medan vi blev fotografterade, väldigt roligt. Dessutom kom jag på  världens bästa önskan, men den får ni aldrig veta. 

släktmiddag

Har nyss ätit en god tacomiddag med min finfina släkt. Lite av ett hejdå till oss innan vi far om knappt några dagar (och en viss Bea har inte börjat packa än...). Helmysigt iallafall. 

success trains. failure complains.

Idag blev det bara en vända på löpbandet inne på världens bästa sensia. Tog det lugnt med träningen idag med tanke på att jag kommer att köra tre mördarpass imorgon!

i cant stop

Idag ska jag ba springa runt i uppsatt hår och i de första bästa kläderna jag hittade i garderoben. Mer än så tänker jag inte anstränga mig med mitt utseende idag.


07.15

Stekta ägg på knäckebröd med ett stort glas vatten åt jag denna morgon. Kylskåpet börjar bli tomt så det finns inte mycket annat att göra frukost av. Bussen går om en timma och idag slutar vi klockan tre, troligtvis blir det en sväng på gymmet innan jag landar hemma igen. Plugg och middag med släckten väntar då på mig. Later homies.

Klapp på axeln

Tyskan är bortgjord, matten är färdigräknad och tre sidor på en bokanalys har skrivits. Nu går jag och lägger mig. Godnatt vänner! Ni får en bild från i somras, jag och favoritflickorna.

jag knyter mina skor jättefint

Så skönt att sluta klockan tolv istället för fyra. Gick direkt till gymmet och tränade med Sabina. Tog en lång och varm dusch när jag kom hem och nu står plugg högst upp på listan. Ska försöka få iallafall lite sömn inatt men jag lovar ingenting. PUSS 

23.31

Hela min helg har gått åt till att städa och slå in julklappar. Fab life. Dessutom har jag lagt 90 % av helgen till att förbereda inför resan (som knappt är en vecka bort!), letat runt efter platser som man borde besöka och så vidare. Sen har jag slängt in allt i en resebok a la Bea. Jag har som vanligt varit alldeles för överambitiös med den, men den är nästan klar iallafall!

denna fredag

Bild 1. Påväg till skolan var det fågelöversvämning på flottningsvägen. Fåglar i hela luften och i alla träd. Lite småfint ändå.
Bild 2. Min första instagram-rape, som jag fick från min vackra vän Sofia
Bild 3. Vad som höll mig på benen idag då det knappt blev någon lunch och heller inte någon middag..
Bild 4. Tog en kaffe med Sabina och Nelly efter skolan. Självklart var vi på friends, är man stammis så är man.
Bild 5. Klockan sex höll jag och Karro en kort föreläsning om UF och vårat företag, det var även en väldigt söt kille som sjöng och  dessutom var både exiled och LROBF där och dansade.
Bild 6. Missade bussen så jag följde istället med Karro och Julia till hälsans för att titta på Willes innebandymatch.

veckans bästa dag

Tänkte för er som var nyfikna på vad jag har på mig idag. Ingen? Alls? Nähä. 


07.27

Har alldeles nyss checkat av ännu ett fredagspass. Nu ska jag slänga mig in i duschen och sen kriga mig igenom denna skoldag innan det äntligen blir helg. Superskönt!

home sweet home

Jupp jag lyckades ta mig hem! Ett tips från coachen till alla ni som ska ta bussen till bergnäset är att se så att det står 4 på den, står det 7 så är det fel. Silly me hade fel denna gång. Fråga inte ens hur det blev så. När jag väl kom hem hann jag med en liten phtoshoot medan jag väntade på att duschen skulle bli varm. Såhär såg jag ut på gymmet idag och sådär. Nu tänker jag sova för jag är t-r-ö-t-t.

6 december

Haft den mest händelserika dagen idag. Började med två korta lektioner, världens mest groteska lunch som en viss Beatrice Lindfors ej vågade äta. Sedan stannade hon kvar på skolan med världens finaste Karro som hjälpte mig med min engelska-uppgift. Traskade med Julia till stan, sprang upp i läggan och vattnade blommor. Sedan agerade jag och Agnes jultomtar som sprang runt och köpte massa julklappar så nu är alla julklappar inhandlade vilket är fett skönt. Sån julstämmning överallt dessutom! Dör. När vi var klara träffade vi Elina, Hanna och Emma och fikade. Passade även på att äta middag. Sen blev det hårdträning med Sabina och Nelly. Hämtade ut biljetter till Luciavakan, missade bussen. Sen när bussen väl kom råkade jag hoppa på fel och hamnade på Malmudden. Fortsättning följer.

tio dagar kvar

Känns lite svårt att förstå att det knappt är två veckor kvar! Kommer bli jätteroligt att åka iväg till amerika (ska hämta hem dig så du vet Emma!) men dock har jag det jättestressigt just nu. Massvis med saker som måste göras innan avgång lördagen den femtonde. Håll tummarna för mig att jag ska hinner med allt. HUG.

baby its cold outside

..Fast faktiskt inte speciellt ändå. Som norrlänning ska man tåla lite kyla! Nu väntar en lång tisdag, adios amigos


en väldigt trött bea ↓

Köpte en sallad påväg hem efter sensia samt handlade lite, mamma och pappa är inte hemma därför blev det inget mer fancy än så. Jättegott iallafall. Ikväll har jag lovat migsjälv att lägga mig i tid, har dock lite städning och plugg att ta tag i först. Men räkna inte med att nå mig efter tio för då ska denna brud bannemej sova.

se upp för bodybuilders

16.20 anlände vi i gymmet efter lång skola. Sprang några kilometer på bandet och sen körde vi hårt på cxworx. Nu är jag trött.

dag två på waynes

Finfikar med Sabina, fett bra.


nice day ahead

Idag är det måndag men det gör inte mig nått, att alla andra gymnasieelever är lediga idag gör inte mig nått heller. Vaknade med ett leende på läpparna för idag kommer bli en bra dag! Lång skoldag dock, men både fika och träning med Sabina är planerad så finns ingen anledning till att klaga! Dinosaurietröjan är på å nu rullar jag till skolan!

födelsedagsmiddag

Jeppjepp, idag fyller mamsen år. Idag blir hon 40 för sjunde året i rad, vilket vi firade med massvis av sushi! 

skyltsöndag

Idag pallrade jag mig in till stan för att spendera skyltsöndagen med världens bästa Julia. På köpet hängde även Wille med, vi invigde Waynes med varsin STOR (orkade knappt halva!) kanellatte. Sen tog jag och Julia en runda på marknaden och i lite butiker, julkänslorna var på topp! Riktigt mysigt. Dessutom satt vi och värmde oss i en samisk kåta innan vi drog hem, alltså L-town är gode bra ändå.

fikar


inviger december

De var ett tag sen sist men igår blev det utgång! Ganska spontan. For iväg till Porsön med Lampa, Pontus, Matte, Grahn och Ronander. Bra fest! Helt kart. Även fast jag råkade göra sönder lite saker.Träffade sen Moa, Johanna, Kevin, Sofia och några till som jag följde med på efterfest. Hade en fett kul igårkväll!
 
creating gifs

 

nedräkning påbörjad

Under dagen gjorde jag mest ingenting, uppdaterade spotify-listor och tittade på chuck, kan även erkänna att jag bockade av lite läxor. På kvällen blev det gomiddag med familjen medan vi såg en julfilm, vilket var för mysigt.
förra året, kan fortfarande inte släppa att jag faktiskt var ginger då, känns som att det var väldigt längesen

tom felton

"ny" kändiscrush jajjamen

the boy who lived

Populära-Bea mötte Elina och Sofia direkt efter middagen, en kort stund på friends hann vi med innan jag och Elina tog bussen hem till henne för att ha Harry Potter-maraton. Med tanke på att jag inte har sätt filmerna (eller jo jag såg den första när jag var sex, efter det kunde jag inte sova på två månader. heh..) Kan direkt meddela att mitt hjärta inte klappar för HP. Enda anledningen att man orkar hålla sig vaken genom hela filmen är att Malfoy är så förbannat söt (och att Elina är så jäkla rolig att se film med). Det var iallafall väldigt mysigt med en filmkväll, sånt har man alldeles för sällan! ♥

fredag hela veckan

Fredag i toppklass! Efter skolan, som förövrigt gick väldigt fort idag, gick jag som sagt till friends för att träffa Sabina. Dock blev vi fler än två; Josef, Benjamin, Nelly, Marcus och Jakob. Trångt vid bordet men trevligt var det! Efter en chailatte gick jag, Nelly och Sabbe för att inviga det ganska nya sushi-stället Odod. Så mysigt. Så gott.

RSS 2.0