sushi hela veckan

denna vecka har jag inte ätit sushi bara en gång, eller två utan tre (!!) och det är bara torsdag idag... Kan konstatera att det är det bästa jag vet och jag tror starkt att sushi kan stoppa världskrig

familjemiddag

Jag kom ganska precis hem från kvällens middag på CG:s. Var där för första gången och det var riktigt trevligt! Drack cosmopolitan och åt aningen överskattad mat. Men ett plus i kanten var även att jag slapp äta knäckebröd till middag ikväll igen, haha, life of bo ensam bjuder sällan på god mat.. Dessutom var det grymt kul att få träffa familjen, det händer alldeles för sällan nu mera! 
 

tillsammans mot cancer

 

Usch och fy för canser. Kunde knappt titta på galan som var ikväll. Huvva. Tänke på Angelica hela tiden. Svårt att ens kunna föreställa sig något så hemsk som den fruktansvärda sjukdomen. Cancer är verkligen bland det värsta man kan tänka sig. Som de sa på galan "alla får inte cancer men alla påverkas", cancer tog min bästa vän och jag kunde inte göra någonting för att stoppa det. Man är så maktlös och det känns hemskt att så många går egenom samma sak som hon gjorde. Men det är så underbart att se att människor verkligen försöker stoppa den. Och att man faktiskt på ett eller annat sätt kan hjälpa till!
 
bli månadsgivare här

back to work

Idag offrade jag min första officiella sista-höstlov-sovmorgon för att stiga upp tidigt och pallra mig till jobbet. Satt i receptionen på Länsförsäkringar all day och jag kom faktiskt ihåg oväntat mycket hur allt fungerade (typ allt, hejja bea!). Luchade med pappa på odod och nu ska jag iväg och handla. Taco hej

this is halloween

Emma kom hit, lockade mitt hår och hjälpte mig genom en klädkris innan vi åkte iväg på årets första halloweenfest (ska på farmen också). Hade en random (<--säger man det ordet fortfarande?? funderat på det hela dagen..) men superbra kväll. Som ni förhopniongsvis ser så var jag Prom Queen, men en avundsjuk andraplatstagerska gjorde mordförsök. Kvällen avslutades med att träffa världens finaste taxichaufför och max med Johannes. Universums underbaraste ögonblick var dock då jag fick ta av mig mina JÄTTEHÖGA klackar. Haha..
 

högskoleprovet from hell

Så jaa.. Rubriken säger det mesta om min lördag. Steg upp 06.30 gjorde mig i ordning och mötte Elina på LTU, vi lyckades ta oss in i en låst byggnad och gå vilse flera gånger innan vi hittade provsalen (ni som inte gjort provet: dont worry det finns 1000000 skyltar om hur man ska gå -som vi dock missade). Hur som helst, skrev prov från halv nio till halv fem. Det var jobbigt. Ikväll är det iallafall halloweenfest, jippiejippie
 

i was here

För någon dag sen klickade jag in på underbara Agnes blogg och såg att hon lagt upp denna. Får rysningar i hela kroppen och började nästan gråta när jag såg den. Så fin. Så rörande. Så mäktig! *OBS helskärm OBS*
älskade beyonce

15.45

Igår invigde jag mitt nya träningsschema med bröst+axlar, hann inte med hela innan mitt pass började men ändå har jag haft en jävlig träningsvärk idag.. Hade planerat med min kära vän Sabina att följa med henne på core, så avbokade hon och det slutade med att jag gick dit och gjorde bort mig ensam. HATAR core för jag är så satans dålig på det. Förstår mig inte alls på övningarna eller var det ska bränna eller någonting, haha..  Förövrigt lägger jag massvis med tänketid på studenten och gymnasiearbetet att min hjärna snart flyger ut
 

helg


Igår hade jag bara en lektion på schemat men naturligtvis råkade jag försova mig och missa den, så fredagen blev en ledig dag! Gjorde bort lite saker som städning och lite av alla dessa grejer som jag ständigt skjutit upp. På kvällen kom Sabina hit och åt middag, sen gjorde vi dessa , superäcklig chai och slötittade på idol. Kring nio åkte jag hem till bergnäset.

pizza a la bea

Som ni vet så är ju jag en riktig anti-onyttig mat-person och detta var inget undantag! Jag och mamma provade att göra pizza -fast utan att den ska var onyttig! Allt som behövdes var ett runt, stort knäckebröd som man penslar över taco sause (het) på. Sen lite mager ost, mozzarella, bra skinka, lök och kryddor! Sen in i ugnen på 200 grader, klipp den i valfri storlek på bitarna och så är det klart! Snabb, enkel och väldigt god middag!

 

spontana reaktioner då ordet "plugga" kommer upp i huvudet mitt

 

todag

Rubriken är inte felstavad, nej det är en finurlig blandning från svenska och engelska. Dagen på LTU var väl helt okej förutom att jag inte lärde mig så mycket mer än att det tar 17 minuter för en råtta att drunkna. FAST JO EN GREJ, jag hann säga typ fyra meningar till en kille som varit delaktig av inspelningen av game of thrones säsong 4. Såå kan ju in princip säg att jag pratat med någon från game of thrones ellerhur?? Nej, men aa det var coolt iaf. Fick inte veta någonting om vad som kommer hända vilket inte var fullt lika coolt. Jag och Elina åkte aningen tidigare än resten och fikade på friends ett tag. Mysigtmysigt. Nu ska jag försöka plugga, wish me luck with that för det typ behövs.

good morning

Vakande för en halvtimme sen och har precis ätit en megafrukost ↑ och är nu jättemätt. Kvarg, granola, banan, JB. Klockan tio idag ska klassen (och troligtvis resten av treorna) till LTU. Spännande! eller nej det kommer mest troligt bli ganska tråkigt men positive thinking takes u far eller nått

igår

Igår hade jag min troligtvis bästa måndag på länge! Lunchade gjorde jag på waldorf med Sabina, Nelly och Julia och efter skolan bar det av direkt till gymmet. Sen har jag handlat med mamma och gjort bort sånna där saker som jag vanligtvis är för lat för att göra!

partycam

 

fekkelifekke

 
Igårkväll hade vi en liten fest uppe hos mig, Mattias fyllde år och vi sjöng & grattade honom. Lite konstig men bra kväll, sådär som det blir ibland. Julia sov över och idag hjälpte hon mig med städningen. Ängel. Bilder från kameran kommer senare, haha den användes flitigt!

snart så

Alltsååååå vad tiden går fort??! Redan oktober och faktiskt inte så länge kvar av trean (haha lol vi har nyss börjat men det känns verkligen så). Så mycket snack det är dagligen om studentresan, balen och alltihopa. Och idag hade vi mössprovning! Helkul, vet precis vad jag ska ha dessutom. Så himla taggad redan.
 
Efter skolan gick jag på stan en sväng med mami och sen köpte vi mat. Vi har nyss ätit klart vår onsdags-sushi som blivit en tradition. Har lite grejer att göra bort ikväll, annars kommer det mest bli ganska lugnt.

RSS 2.0