yourtea

Idag har jag druckit mina sista koppar av yourtea, och de var verkligen över förväntan. Min hy har blivit mycket bättre, min mage blir aldrig svullen och dessutom har jag fått mer energi! Av tet har jag även gått ner i vikt och tappat centimeter runt midjan, vilket jag verkligen inte trodde när jag först började med min teatox! Har redan beställt en ny som jag ska fortsätta med efter Alanya. Haha!
 
Vet inte hur pass bra uppdateringen kommer vara nu under studentresan med tanke på internet osv. Annars hörs vi om en vecka!

BBB



Igårkväll träffade jag Michaela, Sabina och pojkarna på friends, satt på uteserverigen och drack cider innan vi fortsatte upp till mig och invigde balkongen. Tillslut hamnade Micha, William, Matte och jag på BBB för första gången i sommar. Riktigt mysigt var det!

zedd

fina

fredag - bendag

Om någon kom ihåg det så hade jag tänkt visa mina favoriter a la benövningar. De bränner något så förbannat! Haha varnar att mitt ansikte ser så roligt ut här och där menmen, what to do.
 
Hip raise
Först brukar jag göra 30, sen 50, sen 60 st. Ser himla lustigt ut men är en riktigt bra övning enligt mig!
 
Deep squats
10 st x 3. Ännu djupare än på bilden till och med, tajmade dåligt med kameran. 
 
Donkey kicks
Är nog den övningen som ser roligast ut, haha. Att göra dessa med vikt är nog steget bättre, alltså såhär.
20 st/ben x3 (alternativt 10 st/ben med vikt)
 
Leg extensions
10 st x3 med 55 kg. Sen brukar jag lägga på ytterligare vikt och försöka att hålla benen utsträckta så länge jag kan.
 

sista dagen på 12 år

Idag gjorde jag min sista skoluppgift och är alltså helt klar med gymnasiet! Åh det känns så underbart/helknäppt&askonstitg att jag håller på spricka! Tog ut den överskottsenergin på gymmet direkt när jag lämnat skolan och mördade benen tills de var så skakiga att jag knappt kunde gå. Provade på blå gåsens efter träning-proteindrink (innehåller osötade hallon, vaniljproteinpulver och mjölk) som ett försök till att lära mig dricka proteindrinkar. Lyckades få i mig två klunkar iallafall, haha! Men skam den som ger sig va

modevisning

Tog en pluggpause i onsdags för att kolla på Estets modevisning. Blev helt imponerad av att se den, himla vilket jobb det måste ha varit. Johanna hade sytt riktigt fantastiska klänningar och Sabina va en så duktig modell! 
 

Arnold iron pump pwo

Köpt ett nytt PWO med smak av vattenmelon. Den smakade inte lika gott som jag hoppades men den funkade absolut! Är du sugen på den så finns den här

21.41

 
Dagen helgen har bara bestått av plugg. Så jag tog en vända till gymmet tillsammans med Sabina för att få tänka på annat för ett tag, men ska snart sätta igång igen. Snart ser jag mållinjen av gymnasiet och det känns så hur roligt och spännande och nostalgiskt och sorgligt som helst!
 

två små övningar

...som gör underverk för benen & rumpan! Visar upp squats varje gång jag ska tipsa om benövningar men den är helt enkelt bäst. Dock brukar jag göra andra varianter av squats än den jag visar här över, kan visa dem nästa gång. De jag gjorde här hade jag ingen vikt på, utan försökte komma så långt ner som möjligt och göra så många som jag orkade varje gång (tre reps). Den andra övningen hade jag på 108, 3 reps x10 ggr.

4 weeks ago

 dubai ♥
 

ENP på vandring

Igår var vi treor ute och vandrade (vi är ju trots allt ett dagis), från kyrkbyn till porsön genom en massa myr. Det var himla kul och jobbigt speciellt med tanke på att jag tränat ben dagen innan!
 
 ♥

leg day

I onsdags stod det leg day på schemat för mig och Sabina, och vi gjorde nog vårt tuffaste benpass hittills. Träningsvärken kommer bli enorm! 

gymshark & forever 21

Tidigare i veckan fick jag hem ett paket från Gym Shark med dessa tre plagg. Himla fina och sköna träningskläder som jag gått och kärat ner mig lite i. Hemsidan hittar ni här.
Tänkte även passa på att visa upp dessa två nya sport bras från Forever 21 när jag ändå håller på. Blir så mycket roligare och jag blir så mycket mer motiverade att träna då jag har nya träningskläder!
 

22.22

Idag har jag äntligen (!!) gjort bort mitt slutprov i psykologi, fem timmar tog det men nu är det klart. YES. Efter skolan åt jag en sushimiddag innan jag solade + tränade med Sabina. Vi fick till ett bra arm & mage-pass! Heja oss. / Geggan är iallafall naturell kvarg med frysta hallon, stevia och lite fun light. Himmelskt gott om ni frågar mig!

Clean

Förlåt för att bloggandet går så dåligt, har så mycket att göra nu så jag vet inte vad. Det är bara två (!!!!!) veckor kvar av skolan innan jag åker på studentresan så jag behöver lägga all prio där. men försöker blogga så gott jag kan! Förresten så går teatoxen jättebra! är inne på dag 3 nu och jag känner redan resultat av den, men återkommer mer om det senare. Kram på er!

Antons homecoming

Anton har precis kommit hem från Schweiz och det firande vi med att dra ihop en liten homecoming! Som vanligt får bilderna prata istället för en massa text. Vi hade roligt i alla fall, har verkligen saknat honom!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

teatoxen är igång!


God morgon på er! Sitter i skrivande stund vid köksbordet och pluggar. Har redan hunnit med en och en halv timmes matterepetiotion inför nationella, känns bra att börja i tid för en gångs skull haha! Drar även igång min teatox idag vilket känns jättespännande! Teet smakade över förväntan så jag lär nog överleva dessa fjorton dagar ändå. Ska redigera bilderna från gårdagens festligheter idag så stay tuned.

lite sol och lite snö


Dagen började med en välbehövd sovmorgon. Jag och Julia tog våran måndagsdejt idag istället och åt lunch på Waynes. Lektionerna har flygit förbi och kvällen har/kommer att bestå av garderobsbygge och plugg. Har omkring 100 uppgifter/redovisningar/förhör kvar, kämpa då Bea.

Say Something

(inlägget syns bara via dator)
Tycker denna cover är så fin och mysig.

Bath & body works

Tre små fynd från en liten butik i Dubai. En body lotin och två fragrance mist i resestorlek. Luktar sött och gott, älskar dem!

dubbelt

Både igår och idag har det lyxats till med bio! Såg The Grand Budapest Hotel med Simon igår (hyffsat bra film men kanske inte värd att se på bio), men det var dock välidgt mysigt. Ikväll såg jag The Other Woman med tio fina tjejer, vilket också var himla kul. Den var faktiskt riktigt bra! Rekommenderar verkligen den, jätterolig!

your tea

 
Idag kom denna lilla låda hem med posten från Yourtea som jag beställde för någon dag sen. Yourtea är en TEAtox (ungefär som detox), den innehåller unika ekologiska örtte-blandningar för bättre matsmältning, viktminskning, hud, uppblåsthet med mera. Kommer bli intressant att prova! Nästa vecka ska jag börja med den tillsammans med Sabina, är himla taggad för det! Ska återkomma efteråt vad jag tyckte om det och ifall det är någonting att rekommendera.
 
 
Jag köpte em för 14 dagar och det kostade ganska precis 300 kronor (inkulsive frakt osv). Här kan ni beställa den om ni vill prova!
 

Valborg

Fina Elvira fyllde nitton igår, grattis till dig ♥
 
Valborg 2014 spenderades hos Molly, vi hade himla mysigt med sushi och bra sällskap. Dansade i vardagsrummet och spelade beerpong i källaren, åkte dock hem hyffsat tidigt. Tack för en himla bra Valborg!

RSS 2.0