dumb girl poses

 
Förkul

onsdag

Efter morgonens superfrukost tog jag och Sabina en stadsrunda för att inhandla lite nödvändigheter (som tex en ögonbrynspenna-vässare för tio kronor, hade glömmt min hemma) och som vanligt så slutade det på friends.

breakfast with sabina

Idag gick ddeinte bäst att ta finafrukostbilder. Mysigt va det iallafall med en stor frukost till en bra film.

It's the Circle of Life


mystisdag

Kvällen bjöd på en spontan sleepover med världens bästa Sabina. Hela fem filmer ska vi mysa oss igenom, klarar vi nog. Mysmat är fixat (krigade oss till fettfria popcorn till och med!) och kvällen kommer bli så bra.

sabina okano är långsammast i världen

Såhär arg är jag nu. Pga jag har inget tålamod. Förresten, varför har min mormor en webam och inte jag?????

30.10.2012

Dagen med stort d: träffat min gammla homie Agnes Matilda Hassler. För fantastiskt. Känns som att jag inte täffat henne på år, måste erkänna at jag är bland dem värsta på att höra av mig. Måste ändra på det. Men bra att du styrde upp! För ovanlighetens skull gick vi till friends och för ännu mer ovanlighetens skull beställde jag en te. Finemang.

hf-karriär avbruten


hemmafru del 1

Krigade mig ut i det sämsta vädret någonsin för att handla mat till veckan. Har alltså både diskat och handlat idag. Har dessutom fått lust att dra på mig ett förkläde och baka muffins som jag sen ska dela ut till grannarna i fina korgar med rosetter på. Varför inte liksom? När man ändå är på g..

godmorgon vänner

Har hunnit med att diska och spilla kaffe över hela skrivbordet denna morgon. Ska nu hoppa in i duschen, göra mig i ordning och handla. oj helvete vad tråkigt jag skriver nu, desperate housewife-bea.Ska iallafall träffa agnes och sabina idag, skönt att prata med någon annan än sigsjälv för omväxlingens skull. Att ligga nerslagen helt ensam i flera dagar har gjort mig psykiskt instabil. PUSS!

godmorgon

Mår prima igen efter alla dagars sängliggande. JIPPIE! Har dock inga speciella planer för dagen men nått ska jag väl lyckas hitta på. Bor själv nu i en vecka framöver i läggan så nog måste man passa på att unyttja den tiden nu när man bor så centralt!

sushi och disney

Idag har jag varit uppe från sängen max två timmar, trots att jag vaknade kring sju. Inte ens oseriös. Så går det när man är redlös och fullast på festen. Hejja ironi. För nån timme sen gick jag till sushibar och köpte första riktiga måltiden på tre dygn. Står helt klart fast vid teorin om att sushi löser alla världes problem. Passade på att hyra en disneyfilm påväg tillbaka till läggan. Barnslig och tuff som jag är. Men så råkade jag ta en uppföljare till en gammal klassiker. Och tvåor är alltid sämst så jag vägrade titta på teven när jag väl fått igång filmen. Hur gammal är du nu igen Bea?

this is how we do it

Enp-style. Tack för en rolig kväll hörrni! För mig blev det dock lite tidigare hemgång än plannerat, jag är inte sjuk längre men hela kroppen skrek far hem efter några timmar. Så en helt slutkörd tjej haffade en taxi och gick direkt och la sig.
 
 
 

sjukling

Imorse steg jag upp tidigt och var på gymmet 07.00 får ett iw-pass, men efter tio minuter var jag tvunden att avbryta. Kroppen orkade inte och jag började må riktigt dåligt. Så upp på cykeln igen och kämpade mig tillbaka till läggan. Jag hade fått hög feber och har inte kunnat äta idag. Hitills har jag bara fått i mig blåbärssoppa och vatten. Blev även i tvingad ett glas coca-cola, mormor hade fått för sig att det skulle hjälpa. Över tre år sen jag drack det sist och det smakar verkligen medicin. Så idag har jag legat nerbäddad i sängen hela dagen, enda anledningen till detta är stress. Inget annat. Har haft alldeles för mycket på alla plan, tar alltid på mig mer än jag egentligen orkar bära. Menmen, nu är det lov iallafall och min feber har sjunkigt så imorogn lär jag vara frisk igen! Håll tummarna för det!

2012.10.25

Vilken dag. Kan knappt hålla ögonen öppna så för en gång skull blir det nog en tidig kväll. Hade två lektioner idag som var över lika snabbt som de började. Bra dag! Att Julia hjälpte mig göra klart tyskan (japp! nu är den klar och inlämnad!) och att min novell lästes upp gjortde att denna dag får två extra guldstjärnor i kanten. Inget mera plugg! Åka hem direkt efter skolan, städade kart mitt rum som nu är inredningstidnings-omslag-fint, packade och tog sen cykeln till helex. Tre pass har jag bockat av. Helt slut.

frukost

Hallon-smoothie och gröt laddar jag upp med. Lugn skoldag idag, sen bär det av till gymmet ikväll. Puss!


i dreamed the dream

Mår så ofattbart bra av den här videon. Kan se den hur många gånger som helst. Underbar. Vilken kvinna! 

hemma

 
Idag skulle vi samlas på Skogsvallen för att ha fotboll i två timmar, men jag blir hemma istället. Min hals gör ont och jag känner mig inte alls fit for fight. Vilket känns gode trist för fotboll är jättekul! Men det finns liksom ingenting att göra åt saken, jag vill inte riskera att bli sämre. Så nu ska jag vila och ladda upp för resten av lektionerna och vad mer som dagen erbjuder.

feeling like a snorlax

Det blev en ICA-sallad till middag idag, gör det enkelt för mig när jag är hemma själv. Är extremt trött. Gett mig in på lite plugg men efter ett tag kändes ett bubbelbad mer lockande. Länge sen sist ju! 

Naturell yoghurt med pumpakärnor och några hallon lyxade jag till det med ikväll. Peace och hejdå.


höst

En trött krigare kom hem fyra idag. Hon har både kämpat på i skolan och varit och handlat mat. Nu ska hon kriga vidare med alla de miljontals saker som hon har att göra. Puss!
 
 

sweet dreams, sleep tight, good night

Från och med imorgon ska jag lägga mig tidigt. Vad hände med nio timmar sömn?? Nu ska jag iallfall ta dagens andra dusch och sen krypa ner i sängen. Får väl se om jag orkar med ett morgonpass imorgon. Sov gott alla.

Talking to myself

Tänkte att det skulle vara jättesmart att ta en tidigare buss till skolan pga att trafiken på b-bron varit kaos hela dagen, men det var det inte. Så nu blev jag på tok för tidig! Sitter därför ensam i fiket och dricker kaffe och fotar. Eh. Kan inte avgöra om jag är alldeles för cool eller alldeles för rutten. Snälla nån kom hit, jag behöver få veta att det fortfarande finns socialt liv kvar på planeten.


morgonträning: check!

Trots att jag bara har fyra timmars sömn i kroppen kämpade jag mig upp när klockan ringde 07.00. Vi har sovmorgon idag så därför passade jag på att åka till helex. Laddade upp med två ägg och en smoothie innan pappa skjutsade in mig. Tack papsen! Dock var det en sjuk bilkö som vi fastnade i -i en timme! Så typiskt. Nästan två timmar blev det i gymmet iallafall så jag känner mig ändå nöjd!


fest i hela huset

Hade en rolig kväll igår. Mycket bättre än att sitta hemma opch plugga tyska som annars var tanken! Efteråt gick vi och satte oss på max ett gäng, vilket inte är annat än standard. Pratade om stövlar och tvättmedel, funkar ju det med!

igårkväll

Lördagkvällen började med sushimiddag med Sabina. Buffe. Den gick vi lös på vill jag lova! På bild nummer två åt sabina en stor wasabiklump, så nu är hon är officiellt värre än mig. Så rullade vi till friends och satt där med Mattsson och c.o. och drack kaffe. (svär på mitt liv att jag tog en kopp svart efter den på bilden.) Sen bar det av på en spontan utgång!
 

obama

Sånt här borde man egentligen kalla kvällshumor men det är fan roligt hela dagen.
 

färgglad lunch


kvällshumor

     
           
     


helg!!

Tighta jeans av, mysiga shorts på! Nu tar jag helg efter en mördarvecka och det känns för obeskrivligt skönt!

Tyskan gick super och min dag har varit alldeles för bra för att ens orka tänka på matteprovet. ...Fast så farligt gick det nog inte. Men mina insattser var inte så fantastiska, men tillräckligt. Nu ska jag äta middag med Barney, Ted och Lilly i tevesoffan med min lilla familj.


återträff

Precis efter att ha lämnat in matteprovet gick jag till Friends för en efterlängtad reunion med de gammla favorierna. Massa te och massa prat. Trots att det var nästan ett halvår sen vi träffades sist (förutom pratstunder på stan och bussresor tillsammans) ändes det som om det vore igår! Satt där i kring tre timmar, mys.

Djupt med svartvita bilder på oss och mitt mästerverk av Elinas fika.


done!

Tummen gjorde bilden. Nu hoppas vi på bra resultat på tyskan! Tjadå


uppladdning

Som vanligt har det blivit en tidig morgon, trotts att det står 09:40 på schemat. Jag har laddat upo med en sattsig frukost, pluggat matte & tyska och nu ska jag springa till bussen för att ta mig in till helex för ett morgonpass!


f(x)=x^2+px+q

Även ikväll är jag som fastlimmad vid köksbordet för att plugga matte. Just nu förstår jag ingenting av alla siffror och bokstäver som står huller om buller i boken, men det lär förhoppningsvis ändrats vid kvällens slut! Fick även höra idag av Karro att det är tyskaprov imorgon, bra att du är så uppmärksam om sånt Bea! Nu dyker jag in i en värld av pq och koordinatsystem! Tummen upp för att helgen närmar sig iallafall. Bye.


morgonmöte

Idag blev det tidig uppstigning och sen bar det av mot Örnvik med Karro för att ha morgonmöte med en tillverkare för vår produkt. Det gick jättebra och nu är vi äntligen igång påriktigt med vårat arbete!


seger

Hör och häpna! Ikväll har jag gjort klart både engelskan, entreprenörskapen och svenskan och är på god väg med matten. Jajjamen nu är det på topp. Godnatt!

study study study

Nu blur det pluggkväll för lilla mig, eller kväll å kväll förresten... Här lär jag sitta hela natten!


döda mig

Matteprov på fredag. Op op op, jag förstår ingenting.


morgonträning

Måste säga att det är helt klart värt att ställa klockan 05.50 för en springtur innan frukosten. Morgonträning äger.


just do it

Kom precis in genom dörren efter ett kvällspass på helex. En sväng bland maskinerna och ett cxworx-pass, check!


hej allesammans, här har ni en bild av en av luleås bästa tjejer

Två till och med. Enjoy.


bästa starten på dagen

Jag har precis avslutat 45 minuter på springbandet, så himla skönt att träna på morgon! Ska verkligen göra det oftare. Nu duscha och packa ihop alla miljoner skolgrejer, peeeeace!


Tre grejer jag vill göra snarst

- Gå på bio
- Träna
- Ignorera matteboken
 

michael jackson

Det var ett tag sen man gjorde en random sminkning. Blev lite uttråkad ikväll så jag passade på att prova göra en MJ-makeover. Funderar på att ha nått liknande på halloween, MEN DET FINNS JU INGEN ANNAN ÄN JAG SOM VILL KLÄ UT SIG.. Så vi får väl se hur det blir med det.Tog en timme å blev iallafall ganska bra. :)

 

 


sushilunch och temys


Lunchar

Salladslunch med min finaste mamma. Min enda mamma men iallafall.


F. E. T. F. E. S. T.

Igårkväll bar det av på parteey med Moa, Moa, Sofia och Ida. I PITEÅ, alltså av alla ställen.. Kul hade vi iallafall, dock stannade jag inte så länge. Blev att jag följde med VTL (<--heh!) hem till en tjej i närheten. Tackar och bockar till Xillis som körde!


Oct. 13, 2012

Om typ en timme bär det av mot stan för att möta mamma. Ska både luncha och leta efter en jacka! Verkligen i behov av en.. Dags att göra sig i ordning! SEE'YA


godmorgon

Som vanligt är jag vaken tidigt på lördagmornar.. Halv åtta. Gårdagen blev gode händelserik. Bockade av två möten, fikade med Sabina +Benny, Leo & Alfred vilket var jättemysigt. Sprang sen iväg å köpte middag och rutschade till hälsans för att titta på när Julia å Karro spelade match. Kom hem ganska precis tio, vilket var ganska så tidigt ändå å jag hann inte vara hemma länge innan jag somnade på golvet i mitt rum. PÅ GOLVET. ALLTSÅ, VEM SOMNAR PÅ GOLVET? Hej ont i ryggen.


mysfredag

För en gångs skull lämnade jag klackarna hemma och drog på myströjan. Tre lektioner följt av fika på friends (hehe), kan bara bli bra!


Sometimes I don’t know where we're going. Sometimes I feel you should be crawling back to me. Time is ticking by without us knowing. Before you know it it will be too late to see. You keep on talking but it makes no sense at all. You try to fake it but you’re breaking every rule. Right from the start you've always made me feel a fool. The guilt you hide will come between us after all.

Min i särklass längsta rubrik någonsin. Från en kass låt. men iallafall. Nu ska jag plugga, som sagt: natur-enp. Pussar!

hej hej hej jag är bara fyra år

- Bea, Bea titta! Jag sitter fast bakom en stol!! Ta kort!


zumbinator

 

Det roligaste i år inträffade 17.30 idag på helex. Efter många om och men fick man nämnligen med sig både Wille och Stefan anonym (och Julia såklart) på ett zumbapass. Gode kul. Till och med Mattsson hängde med. Fytusan vad man har skrattat. Kommer nog ha träningsvärk imorgon bara därför. För roligt att se på men tyvärr var de faktiskt riktigt duktiga!..


tredje gången denna vecka

Friendshäng med världensbästa Julia för tredje gången denna vecka. Vi kör väl resten också när vi ändå är igång?? Vi håller på ladda upp för ett zumbapass medan Jullan tittar på när Bea dricker te.


dream team

Eftersom att detta är min blogg har jsg all rätt att skriva att mitt, Johannes och Elinas lag kammade hem segern idag på ormberget. Hell yeah!


vaniljlatte

Idag efter skolan blev det friendshäng med Wille, Stefan och Julia. Träffade även Xillis, Karro, Elina, Elvira och Johannes. Gode roligt. Två vaniljlatte fick lilla jag utan att behöva hosta upp en enda krona. Vardagslyx. Klagar inte. Tack Johannes! Tack Stefan! Förväntar mig att det blir en vana för er pojkar!

tja, enp här


västtisdag

Bara andra skoldagen sen jag kom hem men ändå rullar läxor och uppgifter in som på beställning. Så jag håller fast vid mina teorier om att enp förvandlas till natur (minus alla trappor lyckligt nog!). Västen är på iallafall, snart väntar en lång skoldag och ett cafebesök om allt går som planerat. PUSS OCH PUSS!


tillbaka till vardagen

Nu sitter jag, Elvira och Julia på friends och fikar och catchar upp litegrann från veckan som varit. Saknat mina tjejer gode mycket!


det man saknar mest

 

bästa


Alanya -bildbomb

Här kommer några bilder från resan som jag inte lagt upp. Extremt härlig semester har vi haft!

 

going home

Hemresan har hitills varit ett helvete. Vi har färdats i tre timmar i en full buss utan luftkonditionering, å när vi väl kom fram till flygplatsen saknades Patriks biljett.. Å vi hade ont om tid. Mormor hade vi tappat bort i butikerna, så jag sprang runt för att hitta henne. Nästan alla var stressade och vi kom precis i tid till flyget. Kaos. Väl ombord på planet satt man med en snubbe (som såg ut precis som Mike i desperate housewives) som var ENORMT flygrädd.. Haha.. Alltså fuck allt. Snart är vi iallafall hemma!!


gym

Vad är detta för hotell som inte har gymmet öppet klockan sju? Får vackert vänta tills klockan åtta innan jag kör mitt morgonpass innan frukosten.


nattmarknad

Sista nattmarknaden för den här gången. Gick runt bland butikerna med Patrik och hittade några fina grejer. Klättrade över staketet tillbaka till hotellet (måste få lägga in en liteb yolo), sitter och äter yoghurt och ska strax gå och lägga mig. Iyi geceler på er (visst är jag tuff som skriver på turkiska?????)


Alanya Kalesi

Under medeltiden byggdes ett stort fort upp i sydvästra Turkiet. Runt detta fort blommade ett samhälle som kom att heta Alanya. Därför betraktas Kale fortet som Alanyas största sevärdighet. *Nu dyker historia-Bea upp igen* men bit ihop, sånthär är intressant. Fortet sträcker sig 6,5 kilometer runt en klippa och påminner lite om den kinesiska muren i dess ormliknande uppbyggnad. Tyvärr gick vi inte upp i själva fortet, men det ska tydligen vara en otrolig utsikt där uppifrån! Bilderna blev dock lite sådär, min kamera håller på banga ur.
Det här tornet kallas för "the red tower" som användes som ett vakttorn för omkring 800 år sedan. Alanya var en piratstad, därför var det viktigt för dem att noga övervaka hamnarna.

Alanya centrum

Just nu sitter jag och kollar igenom bilderna som vi hittills tagit under resans gång, medan kusinerna och lillebror spelar slender brevid. Sista dagen imorgon, sen åker vi natten mot söndag. (ni måste ju erkänna att ni saknar mig?!! Klart ni gör.) Idag har iallafall jag, Julia, Mona och Anna tagit en taxi in till Alanya för att kolla på Kale fortet och se hur själva centrum ser ut. + Komma iväg från hotellet i några timmar. Vårat hotell ligger i Konakli som är cirka 12 kilometer ifrån Alanya. 
 
Väldigt fin stad!
 

sunset

Fotade påväg til middagen.. <--- i princip bara då vi fotar härborta.. Det går fort när solen går ner så det gäller att passa på. Klänningen kommer iallafall från sydafrika. Jättefin framifrån men tyvärr inte lika från sidan. Menmen! Två dagar kvar här i underbara Alanya! Livet är gode toppen.

lightning strike


Günaydin


kamelen i solhatt

 
En miljon timmar i solen.
Två doktorbesök.
En kamelridtur.
Tre dopp i havet.
Massa lira (turkisk valuta) fattigare.
 
That's my wednesday!

ang igår

Var tydligen lite värre än vad jag trodde det där ovädret. Heh.. Fönster hade krossats på hotellet och solstolar och parasoll hade flygit runt (personalen var till och med tvugna att simma ut i havet för att hämta saker..). Det höll på hela natten och himlen var alldeles ljus av blixtar. Kaos. Vi tappade internetuppkopplingen i stora delar av Alanya men nu (för typ en halvtimme sen) har internetuppkopplingen fixats!
bild från tidigare under dagen. Inte ett moln på himlen.

oväder

Hej och hallå. Internet ligger nere från och till, det åskar och blixtrar och regnar. Extremt mysigt! Jag har varit ute på balkongen och försökt fånga några blixtar på bild, vilket var lagomt svårt vill jag lova! Under middagen släcktes hela restaurangen ner och det blev nästan kaotiskt. Satt själv och skrattade åt alla som sprang runt och välte stolar å bord.. Haha! Inte är man rädd för lite oväder inte!

Tummen ner från Anna iallafall


vid poolen

Ska fixa med alla bilderna som inte syns på bloggen när jag får tid. Nu är jag alldeles för upptagen med att ha det toppen. PUSS


turisterna

Hittat mycket fint på marknaden, åh vad bra vi har det! Förutom att jag har något så satans ont i fötterna efter för lång tid i klackar. Haha.. Blir nog converse imorgon kanske. Förresten måste ni erkänna att jag varit grym på uppdatera! Hehe! Bra jobb Bea


blond blond blond

Satt på den rosa frisörstolen i över två timmar innan hela processen var klar. Nu finns det inga spår av utväxten och kag är ganska nöjd faktiskt, det är fortfarande lite orangea drag i håret (vilket syns ganska bra på bilden) men det kommer försvinna efter några tvättar. 40 £ för allt, vilket i princip är 350 kronor. Helt klart värt!


lite bilder från idag

Nja juicen på första bilden såg inte speciellt god ut i know, men det var den! Pressad persika, yuum.


Bea at the hair dresser

Gick tidigare idag till en liten friösrsalong för att färga utväxten (vilket VERKLIGEN är på tiden!), hade först tänkt göra nått ombre-aktigt men icket det. Resultat kommer strax!


morgonträning

Nyss kom jag och Anna in efter en halvtimmes sandträning, nu ska vi bara duscha sen iväg till frukosten!


RSS 2.0