visst har ni saknat mig va

Förlåt för en så kass uppdatering, har varit sjuk hela förre veckan och knappt ens orkat krypa till datorn. Haha.. Tvingade mig dock till frisören då jag missat att boka om tiden, så nu är mitt hår både kortare och mörkare (fortfarande inte vant mig än). Men febern sjönk mot helgen vilket var himla tur! Hade en riktigt perfekt förfest hos fina Karro och en väldigt rolig utekväll med mina tjejer på Cleo för första gången.
 
Skålade in Hannas 19-årsdag på tolvslaget.
 
Söndagen spenderades framför tvn på Lulsundet, jättemysigt. Sen på måndagen var det tillbaka till verkligheten men mjukstartade som vanligt med en lunchdejt med Julia.
 
Igår var det opponering för gymnasiearbetet SÅ NU ÄR DET ÄNTLGEN KLART!! vilket firades med sushi med bästavännen. Nu ska jag börja bege mig till skolan medan alla andra är lediga för att göra bort en redovisning, wish me luck.

jordgubbsvatten & första dagen efter lovet


Lovet är över och sista rycket i skolan har börjat, känns bra faktiskt. Hade med mig en flaska med jordgubbsvatten idag och vill tipsa om det, så himla gott! Skoldagen kändes väldigt kort och jag hann dricka en kopp te med min fina Julia innan jag kom hem också. Under kvällen har jag dock fått feber som bara fortsatte att stiga. Kan bara hoppas på att den lägger sig för jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu. På tal om att lägga sig, godnatt hörrni! 

hemma igen!

Igår kring 2 kom vi hem igår efter en lång resedag. Direkt när jag kom hem var det att handla, packa upp och städa som stod på to-do listan. På kvällen när allt var klart kom Simon, vi såg Game of Thrones och åt gott.

At the top, Burj Khalifa

Igår åkte vi som sagt upp i världens högsta byggnad, Burj Khalifa som är hela 828 meter hög! Det gick dock inte att åka hela vägen upp för turister, "bara" till 124 våningen (452 meter). Där fanns en 360-graders utsiktsplats! Det var nästan obeskrivligt att se ut över Dubai, till och med skyskraporna såg små ut från denna jätte!

en sista frukost

Har blivit så bortskämd med hotellfrukost i en hel vecka nu och idag åt vi den allra sista. Kommer sakna den lyxen men längtar samtidigt hem till havregrynsgröten, haha!

världens högsta byggnad

Idag har vi varit på Dubais (och resten av världens) högsta byggnad, en helt enorm skyskrapa! Ska blogga lite om den imorgon, klockan börjar närma sig ett här och jag håller på att somna. Godnatt med er!

kvällsshopping med mamma


Vid åtta-tiden ikväll åkte jag och mamma till Mall of the Emirates för lite kvällsshopping och en fikastund. Hittade både mycket fint fick mycket kvalitetstid med mamma. Himla bra 


ursäkta hörni

på souvenir-jakt
Uppdateringen har varit sådär det senaste dagarna, har haft så fullt upp på dagarna (eller varit utan internet) och varit så trött på kvällarna. Menmen, nu ska jag lägga in en hög inlägg hade jag tänkt. Stay tuned

captain America 2



Igårkväll åkte vi in till ett annat, mindre shoppingcenter som heter Mall of the Emirates för att gå på bio. Detta shoppingcenter hade "bara" 400 butiker, runt 20 biosalonger och en skidbacke (!!), orkar knappt med hur häftigt det är här! Vi såg iallafall Captain America 2. Jag som gillar sånna där superhjälte/acton filmer tyckte den va jättebra. Förresten, visst köpte vi lite popcorn?

Arabisk lunch



Idag beställde vi sju arabiska rätter till lunch. Har velat prova nått riktigt arabiskt hela resan så det var väldigt kul! De smakade faktiskt ganska gott, dock inte någon favorit direkt. Men helt klart värt att prova!

by the pool

 

Kan väl inte bli så mycket bättre

the Rustar Cruise





Igårkväll åt vi middag på en flodbåt, vilket faktiskt va jättetrevligt. I två timmar åkte vi runt och såg Dubai längst vattnet samtidigt som vi åt en trerättersmiddag i buffeform. Sista bilden va på kvällens underhållning, mannen snurrade runt under hela sitt uppträdande (som varade i kanske 10-15 minuter!). Kring midnatt var vi tillbaka på hotellet och somnade då näsan direkt.

a beach by Burj Al Arab


 
Tidigare idag var vi iväg till en av Dubais vita stränder. Himla fint med ljusblått vatten och massa sol. I bakgrunden syns Burj Al Arab, det enda sjustjärninga hotellet i världen.

08.40

Att starta dagen med ett träningspass är verkligen bland de bästa som finns!
 

middag på souk al bahar

Direkt efter vi shoppat klart så gick vi ut på Down Town Dubai och kollade på världens största fontän, det var en form av "uppvisning" varje halvtimme då fontänen. Fullt med folk varje gång! Så vi åt middag på en utomhusrestaurang precis intill den och Burj Khalifa. Det var bland det bästa hittills.

The Dubai Mall

Igår spenderade vi hela dagen och kvällen på the Dubai Mall, världens största shoppingcentrum! Stället var helt gigantiskt med 1200 butiker (var helt slut i kroppen med död ben när vi kom tillbaka till hotellet). Det var iallafall hur häftigt som helst, gallerian hade en skridskobana, ett litet zoo med vattendjur, en marknadsplats och ett stort hajakvarium (bland annat) + alla butker! Här kommer en jättebildbom från dagen
 
 

rummet på Arjaan by Rotana

Fick en förfårgan för nån dag sen om hur vårat hotellrum ser ut. Så jag passade på att fota lite, så här är vårt rum på sjätte våningen på hotell Arjaan by Rotana. Det är så himla fint så jag vet inte vad!
insyn från korridoren, hallen
vardagsrummet (och pappa i köket haha...)
köket
sovrummen
ett av hotellrummets tre badrum
en av balkongerna och...
...den vackra utsikten därifrån!

Cold Stone Creamery

 
Innan vi gick in på parken så hittade vi ett Cold Stone Creamery. Tipsar alla som åker utomlands att söka upp detta glass-café! Det speciella med det är att personalen är riktigt underhållande, de kastar upp glassen som kunderna beställer i luften, slänger bakom ryggen, passa till varandra och har världens glimt i ögat. Helroligt!

Atlantis waterpark at the Palm

Hela dagen har spenderats på ett vattenland. Vi åkte ut till det vackra hotellet Atlantis och var i hotellets omliggande vattenpark, och det var faktiskt himla roligt! Sista bilden var extra speciell, vi åkte i en uppblåsbar ring i en tunnel i ett hajakvarium. Ön som hotellet ligger på, the Palm, är förresten helt konstgjord.

morgongym

Här på hotellet finns ett litet gym! Så alldeles precis kom vi tillbaka från ett morgonpass före frukosten. Jg fotade lite så jag tänkte visa lite övningar sen. Nu är det dags för frukostbuffe, hungrar ihjäl mig. Sen ska vi iväg på äventyr så kommer inte kunna uppdaterda förrens ikväll, kram på er.

myskväll på hotellrummet

Som sagt så blev det en väldigt lugn dag idag, en riktig mjukstart på en fullspäckad vecka!

dag 1

Utsikten från balkongen
Vi kom fram till Dubai omkring två på natten (svensk tid) och va framme vid hotellet vid fyra. Tidskillnaden här är +2 timmar från svensk tid, så något jetag blir det som tur är inte! Dessutom funkar internet jättebra *peppar peppar* så ska försöka uppdatera så mycket jag kan. Idag har vi hållit oss på hotellet, solat badat och ska nu beställa room service till middag ikväll.
 

passport by Victoria's Secret


Innan fyget från Stockholm passade jag på att springa in på Vickans för att köpa ett fodral till mitt pass, tyckte detta vita i läder va himla fint. 

nu bär det av!


Vi får se hur pass bra uppdateringen kommer vara, annars hörs vi om en vecka! Ha'de 

inför morgondagen

Kvällens läsning, kan inte riktigt fatta att det är imorgon vi åker!

så blev det lov


Igår var det utgång med några favoriter. Vi förade hos Nathalie där vi åt jordgubbar och sjöng till stundetenlåtar. Sen fortsatte vi ut till Olles (som vanligt). Träffade många välbekanta ansikten, drack drinkar och dansade.

13.21

Det blev en kul utekväll igår och bilderna kommer strax. Har hittills denna lördag blivit en balbiljett rikare och en smoothiefrukost mättare. Dagen bjuder på fika med Julia, en tripp till solariet och film med Sabina och Simon. +Hinna packa inför Dubai. Är alltid ute i sista sekunden med sånt

dagarna som varit

Veckan har bestått av mycket koffein, unchdejter, träningspass, solariestunder och påbörjad nedräkning till studenten! Dessutom har enp bjudit på en föreläsning med Jonas Eriksson, himla häftigt faktiskt. 

en favorit för magträning

För en stund sen kom jag hem från ett sent träningspass med Sabina. Magen och ryggen stod på schemat och vi fick till ett bra pass. På bilderna visar jag en av mina favoritmagövningar med en pilatesboll. Jag varierar med att göra långsamma (15 st x 8 sekunder) och snabba (20 st x ca 2 sekunder), tre set. Ibland gör jag övningen åt sidan för att det ska ta i hela magen, räcker balansen till så tipsar jag om den!

nya hårprodukter

Shampoo och balsam samt ett volym mousse, köpt på frisörsalongen längst ner i Shopping.

senaste 24 timmarna

Bilder sägs ju säga mer än tusen ord så det får bli så denna gång. 
 

ett par skor

 
 
Köpte dessa för ett tag sedan som jag glömt visa upp på bloggen. Helsöta sommarskor som jag helt föll för. 
Från Scorett

PW

Kom precis in från morgonens powerwalk med mamma. Smoothiefrukost väntar nu och sen ska jag försöka hinna med lite plugg innan jag går till skolan. Känns så himla värt att ta vara på sin sovmorgon!

22.45

Efter fyra dagar med råpluggande, obefintlig sömn och utan träning kändes det hur skönt som helst att äntligen komma tillbaka till gymmet. Idag tränade jag ett benpass med tung uppvärmning (utfallssteg på löpband + PW). Efter passet blev det den obligatoriska kvargen och en varm dusch. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt, sista veckan innan lovet imorgon. Ba kämpa sig igenom den då.

sa nån party

 
Igårkväll firades att rapporten till gymnasiearbetet äntligen blev klart (!!) med utgång. Invigde skinnjackan för första gången i år förresten. Kvällen började på friends med Julia innan vi åkte till Simon och förfekkade där. Sen fortsatte festligheterna vidare till O´learys. Helkul kväll blev det, så som det brukar bli med denna pingla!

berry boost

Jag vet att jag tipsat om dessa tidigare men jag måste bara få göra det igen! De säljs i sexpack på Stadium och det är hur gott som helst. Perfekt nu när jag sliter med gymnasiearbetet och behöver extraenergi!

sista rycket

Gymnasiearbete, gymnasiearbete och gymnasiearbete. Ska bli så oändligt skönt att få detta inlämnat.

Nike Performance Air Pegasus

 
 
Äntligen har jag fått slänga ut mina gamla springskor! Många, många mil har jag sprungit i dem så de hade verkligen gått ut sitt bäst före datum. Så här har vi ersättarna från Intersport, ett par Nike Performance Air Pegasus +30 distansskor. Med lite tur hinner jag knäcka ett maraton innan dessa också står inför pension, haha. Grymt snygga var de iallafall!

RSS 2.0