inte längre bergnäsbo

Direkt när jag kom hem från bion fick jag höra att vi fått både huset och lägenheten sålda! Ceeeeeeeelebration time come on.. Glädjenivån hos mina föräldrar va skyhöga! Nu är vi inte längre bergnäsbor och det känns lite bittersweet med tanke på att jag bott här hela livet. Men mest kul, är så förväntansfull!
 

fatta eld

 Ikväll var jag som sagt på bio! Men Sabina (första gången vi gick på bio tillsammans! om man räknar bort när vi plankade i en gång med Julia) Ni kanske räknat ut by now att vi såg Hunger Games: Catching Fire. Helt ok film om ni frågar mig. Inte riktigt min smak men spännande var det hela filmen genom, satt som på nålar!

julpynt & twitterbråk

Haha vilken rubrik, typ det finaste som finns vs. konflikt. Har i alla fall haft en guldfredag! Lyssnat på julmusik, pyntat skolan (agerar julgran på första bilden) & tagit ett gigantiskt steg framåt i samhällskunskapen. Efter skolan lunchade jag med världens bästa Julia på Waynes. Sen tog vi kaffe på friends, pratade om allt möjligt och jobbade naturkunskap. Vi ägde. Har sen fikat med Sabina (aka svart kaffe mmm) och varit less över twittelitwitter. Menmen make love not war avslutar jag med, det är så himla viktigt. Ikväll blir det bio! Tjingeling!
 

veckan i fyra bilder

1. Jag, Nellie & Elvira på kafelino i lördags. heh sabbar rubriken redan med första bilden.. 2. Julia skaffade mustache och stöttade movember 3. Lunch med pappa på vårat stammisställe 4. Min allmäna inställning på allt just nu. Är så himla stressad så jag vet inte vad! Men det är bara att hålla ut för imorgon blir det helg och det tycks bli en bra sådan! Godnatt vänner

måndag

Ännu en ny  vecka, dock ingen som helt måndagsångest! Hyffsat kort skoldag, fika med Bella & spinning med Sabina står på schemat! Nu måste jag springaaaaaaaa till bussen annars går den utan mig. Herråå
 
 

trötta söndag

Efter att ha kommit hem fyra igår kändes det ganska sådär att stiga upp nio för att dammsuga huset och städa inför visningarna som var idag. Lunch åt jag hos mormor och sen gick vi och kollade på ännu en lägenhet i stan, dock har vi mest troligt bestämt oss för att köpa en på Kungsgatan. 99 procce i alla fall. Latmansmiddag från mackbaren blir det nu, sen ska jag ta tag i pluggandet och träna.
 
 

kväll på kaffelino

Gårkvällen var en av de dramatiskaste (är det ens ett ord?) kvällar jag varit med om! Berg-och dalbana humör hade vi allihopa haha.. Men jag hade roligt! Var med de allra finaste och det blev en bra kväll att komma ihåg!

Ungefär såhär känner jag mig idag

 
 
 
 

morgonträning

Att stiga upp imorse och befinna sig i hallen klockan 11 var inte det lättaste. Trött & illamående tog jag mig igenom veckans femte karatepass! Nu framöver blir det hårdträning med minst sex pass i veckan inför graderingen. Nu ska jag ladda upp inför kvällens utgång med Elvira! Puss hörrni

ännu ett artonårsfirande

Igår firande vi våran underbara Emma. Det bjöds på tacos och efterrätt (anpassat till mig och Julia dessutom med melon och vindruvor!! perfekt), förade lite och bjöd på oss själva när vi sjöng i vardagsrummet. Drack ur blinkade glas och hade det toppen. Sen åkte vi vidare till o'learys. Drack goda drinkar, dansade & åt nachos för första gången sen 2008 (!!) kändes huge. Tack så mycket för kvällen Emma!
Invigde min gråa glitterbomb
Vårat fina födelsedagsbarn

glitter

 
Två glitterbomber från veromoda. 180 / 349 kronor

longtripskating

Tillräckligt korrekt översatt ↑, internationelliserar bloggen. Idag har jag sovit länge och sedan åkt till skolan lite halvt livrädd. Typ som första bilden (lägg märke till hur mina ögon matchar snoddarna, hehe fashion). Men det var riktigt roligt och inte speciellt läskigt alls förutom när isen knakade. Jag och Elina kämpade oss en mil, vi var halvt dödende och såg ut som två tomater när vi kom tillbaka. Dagens bedrift jajjemen
 

moving out

 
Min lägenhet är näst intill helt tömd nu! Torsdagen har (precis som alla andra torsdagar) varit lång och jobbig med en evighetslång skoldag, dåliga nyheter för vår kära skola och dubbelträning. Men humöret är endå på topp, imorgon har jag sovmorgon, ska åka långfärdsskriskor och så fyller bästa Emma år! Godnatt på er

big baby

Lägenheten evakueras och nu har jag flyttat hem igen tills vidare. Livin the nomad life typ, får se om jag bor kvar här tills the d-day då vårt nya hem är klart.. Ikväll har jag iallafall sprungit runt i min sparkdräkt som jag inte använt sen jag köpte den (har 0% andra kläder hemma). Mysig iallafall. Nu ska jag tvångsplugga om Shakespear och sen äntligen inta sängmode! Godnatt sötsaker

22.21

Kort fråga, är det bara jag som drömmer om att jag vaknar?? Drömmer jätteofta att jag typ duschar och äter frukost. Blir så irriterad när jag väl vaknar och upptäcker att jag varken duschat eller ätit. Haha är så lat på morgon. Drömde inatt att jag kom försent till skolan så när klockan ringde flög jag upp ur sängen?
 
Iallafall, på lunchen idag gick jag och Julia till Waynes och fikade. Megamysigt och längesen. Kvalitetstid lol vi träffas varje dag. Åt middag med föräldrarna på Baan Thai och gick sen till nya lägenheten för att kolla mått. Godnatt!
 
 

måndag

 
Så kreativ är mina rubriker på måndagar, minns jag inte fel så är alla mina måndagsrubriker likadanna hehe.. Två lektioner står på dagens agenda, sedan ska det röjas i lägenheten (ALL HJÄLP ÄR VARMT VÄLKOMMEN) och matte ska göras. Vi hörs kompisar!

liten nyhet

 
Blir som så glad att så många kikar in trots att bloggisen ofta ekar tom. Denna vecka har jag faktiskt haft lite an en ursäkt dock, *trumvirvel* JAG SKA FLYTTA!! Så hela veckan (morgon dag kväll natt) har gått åt att rensa, skänga skrot och bära flyttkartonger. Ska bli så himla roligt! Annars har vår solstråle Elina fyllt arton och firats med tårta, så nu är det bara två kvar sen är cirkeln äntligen sluten på artonårsfronten! Sabina har tagit det gyllene kortet och jag hade äran att följa med på premiärturen, helt sjukt så stolt jag var haha!

11-11

Sushi till lunch, no surprise there, tillsammans med Karolina, Julia, Emma och Elvira. Kändes ganska värt efter redovisningen vi höll tidigare (kämpade med att få i ordnong den hela natten). Hade bara två lektioner idag och efter skolan var jag på jakt efter julgrejer och det blev väldigt lyckat. Hann upp till mormor en sväng innan jag åkte hem. Ikväll ska det pluggas, ha'de!
 

Som sagt så kom familjen hit, vi gjorde tacos och älskade pappa fick presenter och en liten tårta. Så följde jag med resten till bergnäset och har i princip bara pluggat sen jag kom hem. Mer ska det bli, kommer troligtvis sitta hela natten..

farsdag

Mami och pappa har varit i stockholm över helgen så något firande har vi inte haft, än iallafall! Ikväll ska hela familjen komma hit och gratta pappa, kommer bli mysigt! 
 

artonårsfirande

Igårkväll firande vi Sabina. Tacomiddag och lite förfest hos henne innan vi gick till o'learys. Så började vi med att bowla (synd att ingen minns vem som förlorade), jag och Bella träffade några käglor iallafall. Köpte drinkar och hade det jätteroligt! Jag gick dock hem tidigt. 

lördagmorgon

Det här med uppdateringar är sällsynt på vardagarna har ni kanske märkt. Specillet denna då allt jag gjort har varit: sova på soffan, sova i sängen, sova på golvet. You get it. Min hjärnskakning ligger fortfarnade i så därför har jag mått helilla, varit jättetrött och helt braindead. Idag har jag tagit sovmorgon, håller nu på fixa bilderna från igår och snart ska jag göra lite frukost!

födelsedagslunch

Min iphone tar så fina bilder ibland så man faller nästan av stolen, jajja, fina motiv iallafall
 
Idag fyller Sabina arton så jag bjöd henne på lunch på kojis, sushi-heaven. Borde äta där istället för odod egentligen, men det ligger så himla nära lägenheten and im to lazy för att gå hela vägen till kojis. I alla fula fall så följde även Nelly med och det var heltrevligt. Förövrigt så har jag hjärnskakning och har bara legat död på soffan hela eftermiddagen och haft tatueringstankar. Nu ska jag sätta igång med pluggeliplugg, får hålla tummarna att jag blir klar.

halloweensminkning

Som ni säkert förstod (hoppas jag) så föreställde jag Rödluvan. Använde modellier vax, flesh latex och "bloddy scab". Var hyffsat svårt men jag blev ganska nöjd!

halloween på farmen

Igår var jag igång all day med att fixa både mig och min läggelilägga. Hann ganska nett och jämt bli klar innan alla kom.
-Megafina var allihopa! Som vanligt får bilderna beskriva kvällen.
Ljög om detdär med vargen, det var Elvira som förstörde min kind 
två supersnygga-superhjältar
ka-ka-ka-kannibalfången
BB-halloweenedition↑
Kvällen var hur bra som helst och jag hade verkligen jätteroligt! Träffade massvis med guldpersoner, spräckte telefonskärmen (fast det var dock inte så roligt iofs), dansade med en gorilla och mådde bra.

killed by the wolf

jag håller på att redigera och fixelifixa bilderna från gårdagens skojigheter, de kommer snart! Här har ni en bild på en inte allt för pigg bea som nyss varit i varg-fight.

09.00

Just nu har jag bara halloween in my head. Hela dagen kommer troligtvis gå åt till att skräcka ner läggan och fixa sminket. Ni kan räkna med en miljon halloween-inlägg framöver. Ha'de bra så länge!
bilder från pumpaskärningen tidigare i veckan, my first one

sneak peak

Imorgon är det halloweenfrirande för hela slanten, här får ni en liten ledtråd på vad fröken jag ska vara under kvällen!
 dramatisk-are med blod så det så 

busy day

Jobbade som sagt till ett, åt lunch med mormor min och sen åkte vi till dollarstore (inhandlade min första julklapp!!!) och hälsade även på morfar och Angelica. Blev så glad över hur fin hennes grav var, redan flera tända ljus där när vi kom dit. Så har jag handlat och är i full gång med att städa lägenheten. Försöker få det mesta bortgjort ikväll så det slipper bli stressigt imorgon. Pyss

life of bea -badrum edition

Helluhellu, alldeles nyss bestämde jag mig för att jag vill ha det fint i mitt badrum (ni ser ju hur det sett ut! haha..) så jag tog ett ryck för att fixa till det. Jag vet inte ifall detta är på toppen av intresseberget eller supertråkigt men kolla iallafall för jag anstrände mig faktiskt med att fotografera med min systemis så snälla :) Nu går jag och handlar, tack för mig.
 
Före
 
Efter
fast jag blev less på detta två sekunder efter att det var klart så jag gjorde om igen
 
Efter *tagning två*

some call it sista lovdagen, i call it sista jobbdagen

Idag kommer det ba regna inlägg för jag har som så mycket att säga. Haha.. Idag jobbar vi bara till ett, vilket känns skönt (dock megaälskar jag mitt jobb så det är lite bittersweet). Förövrigt så har jag köpt en ny tröja som jag också megaälskar. So much love today

RSS 2.0