sista maj

...och sista fredagen innan sommarlovet! Livet leker nu hörni! Vi såg klart en dokumentär om droger på samhällsen, fick höra att jag fixat a i ekonomi och sen fick vi lämna skolan för dagen. Hamnade på Harry's uteservering med ett gäng superfina enpare. Vi gick sen till Karros lägenhet för att titta på hennes lilla kattunge (som ni vet så hatar jag katter men den var riktigt, riktigt söt!), sen till max och sen träffades nästan hela VÄM på friends. Toppentoppentoppen har det varit.

fredagsmorgon

Gympasset gick toppenbra, mördade mina ben, biceps & rumpan. När jag kom tillbaka till läggan tog jag en dusch och gick sen upp på taket, kan vara världens mest rofyllda plats! Ska glida iväg till skolan nu, herrå 


lets do it

Påväg till Helex för att svettas ett tag och tortera benen med Julia innan skolan börjar


rondellfetish

 
Bilderna talar nog sitt eget språk, rubrken är en insider. God natt!

29 maj

Haft en väldigt konstig dag idag som inte direkt hade någon drömstart. Även inatt har jag sovit dåligt, vaknade fyra och hade ont i hela kroppen och visste knappt vars jag skulle ta vägen, kunde inte somna om. Missade idrotten. Fick iallafall veta att jag fått A i entreprenörskap, det gjorde dagen bättre. Annars har det varit jättevarmt idag, jag har köpt ett par solglasögon och suttit på friends med två av mina favoriter så jag ska egentligen inte klaga (känns som att jag inte gör annat än det på sista tiden??? usch jag ska sluta med det). Solat, ätit middag ute och pluggat har jag också hunnit med idag. Godnatt!


tisdag

Idag började jag först kvart i ett så jag passade på att göra något av min sovmorgon, gick till stan tillsammans med mami och lunchade på harry's närmare bestämt. Hade bara shorts och linne vilket vädret godkände. Vi har det för bra! Efter luchen checkade jag av muntliga mattenationella innan jag pallrade mig till Helex, long time no see. Var iallafall härligt att vara tillbaka på banan litegrann

leker Angelina Jolie

Igår var jag tröttast i världen. Hade sovit på soffan i bara några timmar efter att ha gjort klart årsredovisningen. Varit less och sur hela dagen av det, som brev på posten typ. Blev inte bättre av att jag dessutom kom försent till skolan. Men men, sånt händer. Igårkväll hade jag inte mycket för mig så jag letade fram en sminkvideo på youtube (denna) och provade lyckan. Så ladies and gents, provade en angelina jolie sminkning *tadaaaaaa* Blev kanske inte superlikt (eller ens likt alls) men det var kul i alla fall. Är obekväm i mycket smink dock huvvvaaaa.

late night

Uppstigning om 4 timmar, känns lagomt efterlängtat att lägga huvudet på kudden nu. Har varit väldigt ambitiös ikväll och både gjort bort ett hemprov i företagsekonomi tillsammans med mamma (tack för hjälpen! haha, my mother´s day-gift to u) och färdigställt årsredovisningen för UF. GODNATT

Blood on the dancefloor

Efter lunch åkte jag och mamma in till stan för att se Luleå Rytmik & Balettförenings våruppvisning. Påväg dit gick vi förbi waynes och köpte mojito lemonade, smakade faktiskt ganska gott! Typ fräscht. Dansföreställningen var hur som hellst väldigt bra, riktigt många som man känner som fortfanrande dansar (kul!). Blev så himla sugen på att börja igen. Haha..
Fotade med systemkameran, fast jag har fortfande inte lärt mig den. Men vill verkligen förstå mig på alla olika funktioner så efter att allt skolarbete tagit slut ska jag banne mig lära mig hur kameran fungerar!

morsdag

"Överraskade" nyss lilla mamma med en fruktdrink och presenter tillsammans med pappa och Patrik då hon låg och solade. Hon blev glad, jätteglad. Älskar dig mamma.

fina kväll

Efter en stressig och minst sagt jobbig eftermiddag (då bla både min väska och kamera gått sönder) blev humöret gensast bättre då jag mötte Sabina och Sofia. Vi åt middag på BBB, supermysigt, supergott och kommer minst göras om hundra gånger under sommarlovet. Lite kul också att man känner i princip alla som jobbar där. Sen gick vi upp till lägenheten och drack drinkar ute på balkongen. Vuxenpoängen bara rullade in.


gymnasieutmaningen 2013

Cykalde till porsön med Leo och Sabina och halv två sprang vi gymnasieutmaningen, 10 kilometer. Sprang med Sabina de första kilometrarna men sprang mestadelen av loppet själv. Har väldigt svårt att springa tillsammans med någon. Gick jättebra enda fram till sjunde kilometern, då började det göra jätteont och jag trodde nästan att jag skulle kräkas. Dock kom (som tur var) William ifatt mig då så jag sprang med honom sista biten. Kom i mål på 56.17, helt okej tid med tanke på min rygg-"skada". Ska från och med nu ta kroppens signaler på allvar. Fick iallafall placering 269 av 755, också helt okej.
Ramlade med cykeln påväg dit, allmänt olägligt och klantigt men skyller på Leo
Helnöjda
Sen cyklade vi till McDonalds, de andra åt, cyklade sedan hem

fotbollstittande

Åt middag i läggan och såg några avsnitt vänner innan jag träffade Patrik på friends. Blev bjuden på te och lyckades spilla två gånger egentligen tre men jajja så det blev tillslut inte så mycket te kvar att dricka. Sen kom Xill, Anton & Sabina (alltså kolla bara hur fin hon var på bilden *hundra utropstecken*) och vi åkte ner till fotbollsplanen vid hällsans. Massa andra kom sen. Tittade på när dom sköt och satt sen på max med Patrik tills jag åkte hem. Blir tidig kväll ikväll, måste ju vara utvilad inför milen imorgon!

a jolly good box

Idag började vi klockan tolv, hade endast samhälls då jag och Magda redovisade om eurokrisen. Kändes som att det gick bra faktiskt. Slutade efter det så då gick jag och Julia runt på stan i detta superväder. Åkte sen till Storheden för att hämta ut vår UF-produkt (kaos i företaget atm) och passade även på att svänga förbi ica maxi och prova yollibox för första gången. Jättegod! Bjuder på hundra bilder så att ni ser den från olika vinklar lol. Träffade sen Sabina and the boys i vanlig ordning, gjorde inget speciellt dock, njöt mest bara av solen.
har förresten fått en thing för att redigera alla mina bilder på bloggen på instagram-appen, lite tråkigt kanske så ska bättra mig och redigera annorlunda framöver

INGEN MER MATTE

..Fram till hösten iallafall. Underjävlabart, kan inte ens beskriva känslan!
bild 1. en ledsen Julia som inte vill skirva nationella bild 2. en superglad Bea som precis lämnat salen efter fyra långa tuffa timmar bild 3. jag, Julia och Karolina åkte hem till mig & jobbade uf bild 4. gjorde en smoothie och laddar nu om med vänner innan jag tar tag i resten av att-göra-listan

and then satan said put the alphabet in math

 Om cirka tio timmar kommer jag (och resten av Sveriges 95or) skriva världens troligtvis hemskaste prov. Mattenationella. Pluggat hela kvällen har jag gjort så let's hope att någonting fastnade iallafall. Godnatt!
 
 

från ett lopp till ett annat

Lyckades fokusera litegrann på matten imorse men annars har jag inte kunnat tänka på annat än loppet. När starten väl kom så var det pest och pina. Det. gjorde. så. himla. ont. Kände hur tårarna brände när jag hunnit halvvägs, både på grund av smärtan men också för att jag visste att jag inte skulle klara min planerade tid. Fick ett tempo per kilometer på 5.3, tänkt var 4,9 menmen.. Ville ba lägga mig ner på gräset och dö, men tänkte istället "Bea vafan, du får gråta när du kommit fram". Kom i mål som sjua om jag minns rätt, andra tjejen över mållinjen. Det var ganska okej ändå. (Obs grät gjorde jag inte) Fick även höra att vår idrottslärare gett mig bemärkelsen "årets prestation", det värmde verkligen (förstår dock inte varför, jag har inte nämt något om min "skada"). När allt var klart så cykade jag hem och åkte sedan med mamma till Stil för att hämta ut mitt nummer till gymnasieutmaningen. Hoppas, hoppas, hoppas att jag kan springa den utan problem. Längtar iallafall. 

 

enp-loppet

13.00 idag springer vi på ENP vårt eget lilla lopp. Taggad till tusen!


@uteserveringen

 

Nu sitter jag och Sabina på friends uteservering och tar vara på det fina vädret. Jag har precis skrivit provet om satslära (ni håller tummarna för att det gick bra för mig va?) så nu belönar jag mig med en latte!


första doppet

Kom nyss in från en kvällspromenad med Elina som avslutades med att jag tog årets första dopp. Kan konstatera att det var kallt men det var ju dock varmt i luften så helt hemskt var det inte. Hehe jag var först. En varm dusch på det och pluggande inför morgondagens prov i satslära ska avcheckas nu. Puss!

Umeå dag två

Imorse vaknade jag halv åtta. Sov runt tre timmar inatt, efter att jag sprang de där tre milen har jag fått förbannat ont i ryggen så jag har svårt att soman på nätterna. Gör så himla ont. Dessutom spelades musiken från Kulturnatta hela natten lång. Komiskt nog så var det precis utanför hotellet, haha.. Men jag ska inte klaga!
Hotellfrukost. Åt även äggröra men den fick inte vara med på bilden.
Två nytvättade dräckter och en nöjd pappa.
En nervös tjej laddar upp med en proteinbar.

halv elva checkade vi ut och åkte till graderingen.
Och graderingen gick...
...Toppenbra! Fick betyget väl godkänd gradering (det bästa) för första gången. Nöjd. Ville typ gråta glädjetårar. Jättejätteglad!
Duschade och satte oss återigen i bilen. Lunch blev i Skellefteå även idag, fast på en liten vägrestaurang.
Nöjda lämnar vi Umeå.
 
The end.

Umeå dag ett

Nu är vi hemma igen! Det var toppenbra i Umeå, så långt över förväntan som man kan komma. Planen med resan var att träna ett pass karate med Umeås klubb och sen gradera dagen efter, men vi hann med så mycket mer! Så jag gör en "sammanfattning" (läs: uppsats) i två delar. 
 


Bilresan tog drygt tre timmar. Åkte i bara shorts, denna sommarvärme är så underbar! I Skellefteå hittade vi ett mat&prat. Köpte lunch där som vi åt medan pappa körde.
Framme i Umeå. Vi hade ganska brottom så vi åkte direkt till klubbens träningshall. tränade med dem i en och en halv timme. bra erfarenhet att träna med en annan klubb än vår egen. Riktigt bra pass till och med!
Vi bodde på 13:onde våningen och hade en jättefin utsikt.


När vi hade checkat in så gjorde vi oss i ordning för att gå ut och äta middag.
I bakgrunden syns Scandic, hotellet vi boode på.
Hamnade på All stars uteservering.


Ikväll var det tydligen "kulturnatta" så det var fullt med folk och musik överallt! Perfekt timing


När vi kom tillbaka till hotellet gick vi upp till "relax"-avdelningen. *Kolla utsikten från nedre bilden*


Dagen avslutades med uppladdning för morgondagens gradering med fruktsallad och avslutningen av esc.
 

let's go!

Väskan är packad, vi får se när nästa uppdatering blir. Puss hörni!


egengjorda proteinbars

Om två timmar ska jag iväg till Umeå så jag tänkte att det var ett bra tillfälle att göra ett proteinrikt mellanmål att ta med dit. Jag hittade ett recept som var riktigt, riktigt bra här. Ska ni göra proteinbars så ska ni göra dessa! Megagoda.
 

Hemmagjorda proteinbars (10 stycken)

200 g proteinpulver (jag använde vanilj)
100 g havregryn
Ca 1 dl mjölk (det går även bra med vatten)
50 g jordnötssmör
50 g honung (kan bytas ut mot sirap)
30 g kakao

+30 g mörk choklad att täcka barsen med 

Börja med att hälla i alla torra ingredienser i en skål, sedan jordnötssömret och honungen/sirapen
Blanda.
Häll sedan i mjölk, lite i taget. Rör om med händerna så att smeten blir väldigt fast. Typ hård.
Smält chokladen.
Bred ut smeten på en bricka/skärbräda med bakplåtspapper på och häll över chokladen. Låt den sedan stå i kylen så att den stelnar (ca 1 timme).
Skär upp den i lagomt stora bitar.
Slå in barsen i plastfolie och förvara i kylskåpet i upp till en vecka.
 
varje bar innehåller:
  • 19,2 g protein
  • 14,4 g kolhydrater
  • 6,5 g fett

en såndär toppendag

Dagen började som ett skämt med en stressig morgon och ett nationellt prov i tyska som gick skrattretande dåligt. Sen vände det dock. Vädret var superbra så jag och mina enp-älsklingar solade och hade det bra, tacksam för vår skolas toppenläge!
Slutade tolv, träffade då Sabina, Nelly och Xill. Vi satt ensamma i skolmatsalen (den höll på stänga igen för dagen, så vi fick special-service av deras söta mattanter) och gick sen till friends uteservering (invigning för min del!) träffade på töntligan.
Sen skjutsade jag Elina ner till hälsans, där tittade vi på när Sabina och c.o. spelade fotbollsturnering och drack frappe. Såg bara en halv match pga riktigt, riktigt varmt.
back to friends, Elina köpte sin första lagliga och jag fick dela den stunden med henne. *Anser att det var ett stort happening*
Efter nån timme åkte vi tillbaka till hälsans. Gulafula-laget kom trea, anser dock att dom var bättre på att posa än att spela fotboll. Kolla ba bilden!
Innan jag rullade hem på cykeln min avvecklade jag mitt sista shotokan-pass innan Umeå. har en bra känsla inför graderingen. YES!

ugnsbakad kakaogröt

Sovmorgon idag igen, hur bra är inte detta (tack elvira)? Steg dock ändå upp klockan sex, gjort bort lite saker och passade på att göra en annan typ av kakaogröt -i ugnen!  Kommer bli en bra dag, i have that feeling. Helt fint väder och allt.

evolution of music

Måste ba få säga att dessa är så jäkla duktiga. Sinnes. Värt att klicka på play hörrni.

rubrik


Nyss kom jag hem från en provgradering i porsön, det gick hyffsat bra. Kan bättre. Cyklade hem därifrån när passet var slut, måste börja cykla oftare. Så himla mysigt att lyssna på passande musik och ba flyga fram, haha! Möttes av en jättefin kvällssol på bron dessutom, tog en bild i farten som blev sådär men what ever. 

sovmorgon

Sprang nyss en halvtimme, kände för att springa inne idag (typiskt nog blev det bra väder när jag väl var igång). Såg på vänner samtidigt, toppen kombo. Väldigt skön start på dagen! Härligt med sovmorgon såhär mitt i veckan.


proteinbars

Recept för ca 20 st:
1,5 dl cashewnötter
1,5 dl valnötter
1 dl solrosfrön
1 dl linfrö
6 ägg (bara vitorna)
4 dl fiberhavregryn
6 matskedar nyponskalsmjöl alt. nyponsoppa
6 msk honung
2 dl russin
kakao, vaniljsocker & stevia
 
Gör så här:
Finhacka nötterna och rosta dom sedan i en torr stekpanna tillsammans med fröna tills dom fått färg. Häll sedan över blandnigen i en bunke och låt dom svalna. Häll sedan i resten av ingredienserna och blanda! Fördela smeten på tre längder på en plåt med bakplåtspapper. Sen ska den in i ugnen på 30 minuter på 125 grader. Svårare än så är det inte!
 

bakar

..eller snarare väntar på att det ska bli klart i ugnen, ska visa vad jag gjort sen!

 


healthy chocolate cake

Tidigare har jag hittat ett recept på ett lite ovanligt mellanmål på en blogg som jag brukar läsa, så jag var tvungen att prova göra det själv! Det smakade väldigt gott och dessutom så var det nyttigt, toppenkombo va?
 
Allt man behöver göra (detta blir dock för två personer) är att mixa ihop två bananer, 1 msk kakao & 1,5 msk jordnötssmör. Och sedan värma smeten i mikron i ungefär 2-3 minuter. Sen sätta på valfri topping. Jättegott! 

röda byxor och örhängen

Jättekassa bilder I know that men men. Haft på mig ett halvgammalt linne från gina. Skrivit två nationella prov och förberett matten, produktivt. Idag har jag förresten använt örhängen, vilket jag sällan gör, första gången i år iaf. 

veckans träningsschema

I min blogresponce fick jag en fråga om att skriva mitt träningsschema veckovis. Vanligen brukar jag träna i princip samma rutin (länk) så det kändes lite onödigt, men både denna och nästa vecka blir lite annolunda med tanke på att jag åker till umeå över helgen och för att det blir både lopp och mil nästa vecka. 
 
denna veckas schema
måndag: shotokan 2 timmar
tisdag: gymmet, biceps + tricept +rygg
onsdag: shotokan 2,5 timmar + cykling ca 1 mil
torsdag: gymmet, axlar + bröst eventuellt också pass
fredag: vila
lördag: shotokan
söndag: shotokan gradering eventuellt gym mage + rumpa
 
Som ni ser så blir det väldigt mycket karate denna vecka, men på söndag så är det gradering så detta är väl lite av en "slutspurt"

new york 7

 
Som sagt så plockade jag fram systemkameran imorse. Gick inte så jättebra att få bilder längre ifrån, hade på självutlösare och då blev jag bara jätteoskarp (kolla ba bild två), någonting jag måste lära mig alltså. 
notera skumfingret i bakgrunden, också Knicks
 

plugg plugg

Börjar nästan känna mig hemma i gymnasiebyn läskigt nog. Sitter nu på biblioteket med Sabina och pluggar lite inför  NP som ska skrivas om knappt en timme.

 

 


mobilt

Måndag igen, helt ok ändå. Har på mig mitt basketlinne från new york, var tom duktig och fotade lite med systemkameran. Lägger upp sen när jag kommer hem. Idag står två lektioner, NP & en vända till gymmet på schemat. Puss

 

You know I dream in color

Jag har verkligen haft en toppenbra långhelg. Känns som ett helt lov! 0 skolarbete har blivit gjort men massvis med annat, och ett leende på läpparna har jag haft hela ti´n. Lycka lycka lycka. Nu checkar jag ur för idag, godnatt!
De fyra senaste på instagram @beatricelindfors

jaws

Denna söndag har känts väldigt, väldigt lång. När jag kom hem från gammelstan krattade jag och Patrik gården, sen har jag mest sett på friends och bockat av ännu ett shotokan-pass samt sett Jaws. Ändå bra film för att vara så pass gammal

mellanmål

Här kommer ett tips till ett bra mellanmål som inte alls är komplicerat/tar lång tid att göra. Det ser kanske inte speciellt aptitligt ut maybe (inte alls faktiskt) men jag måste säga att detta är ett väldigt gott mellanmål. 
häll i lite lågkalori-yoghurt i en skål
tillsätt valfri mängd keso och ungefär en msk kakao
sen lite jordnötssmör och blanda ihop allt
tillsätt sen valfria bär (jag tog blåbär för det passade som till blåbärsyoghurten heh), rekommenderar dock hallon. Ett tips är att byta ut yoghurten mot kvarg och jordnötssmör mot stevia. Det är lite godare men hade dock ingen kvarg hemma. Done!

swim

Efter frukosten åkte vi till gammelstan för att simma. Händer verkligen inte ofta att jag simmar men bra träning är det, 30 minuter fick jag ihop. Alltid något iallafall!

 

frukost

Kakaogröt blev det även idag. Både med stevia och kaffe i. Jättegott!
 

familjekväll

Ikväll har vi grillat och spelat poker, två kvällar med familjen under loppet av en vecka. Ovanligt men samtidigt mysigt.

Vanellope

Träningsvärken från igår är då banne mig inte nådig. Så idag har jag hållt mig inne, sett på friends och fick för mig att ta fram målarblocket och penslarna. Det blev att jag tecknade Vanellope (från wreck it ralph) vet inte varför jag ritade just henne. Det var mysigt, dock svårt att rita någon som är animerad.

Oatmeal + toppings

Tack så mycket! Kakaogröten är långt ifrån komplicerad. Fiberhavregryn (mycket bättre än vanligt havregryn så använd det istället!), vatten, salt och 1 msk kakao (ibland tar jag massvis med kanel istället för kakao, det blir också väldigt gott samt minskar sötsug) är i princip det enda man behöver! Ibland sätter jag i någon skopa proteinpulver också, men det var ett tag sen sist. Kaffe (1 msk) eller stevia (1,5 msk) kan man också blanda i gröten för att ge mer smak. Det är bara fantasin som sätter gränser!
 
Som tillbehör brukar jag ha:
- keso -brukar köpa den med smak av vanilj/äpple/päron (supergott!)
- bär eller frukot -oftast hallon, skuren alt mosad banan eller äpplen
- jordnötssmör -det har jag börjat med väldigt nydligen och jag var ganska skeptisk, men det får tummen upp
Yoghurt, mjölk, nötter, frön eller torkade bär fungerar också som bra tillbehör!
 
Jag är väldigt dålig på att lägga upp bra frukostbilder samt recept, har varit för orklös för det, ska bättra mig! Dock så är denna tjej väldigt duktig på sådant! Så jag tycker ni ska spana in de recepten, dessutom är det en jättebra blogg. En av mina favoriter.

fredagsmys

Efter en lång dusch och snabbstädning av rummet kom en efterlängtad Agnes hit.Vi såg sex and the city, åt galet mycket sushi och drack sedan smoothie. Toppenmysigt.


tre mil

Imorse laddade jag upp med en energibomb-frukost och elva var jag ute och sprang. Vädret var inte det bästa men inte värst heller, regnet hade iallafall slutat. Tre mil var mina stackars ben tvugna att härda ut. Vilket var ett personbästa med tanke på att jag aldrig sprungit så långt förr. dessutom lutade det lite uppåt nästan hela tiden.. De sista fyra kilometrarna var enbart viljestyrka (då gick det banne mig inte fort!), kroppen var alldeles slut och jag kände bara för att lägga mig ner på marken och dö. Haha, men jag är väldigt nöjd iallafall! Lär inte kunna gå imorgon...
 
 

Olympus has fallen

Ikväll åt jag på waldorf och gick sedan bio tillsammans med min familj, lite spontant sådär. Vi såg Olympus has fallen, jättebra film. Helt i min smak, se den!

blackis 2.0

Gårkvällen blev över förväntningarna bra! Direkt efter mitt shotokanpass skjutsade mamma mig till läggan, jag gjorde mig i ordning och sen kom väm hit och förade. Så tog vi en fullproppad buss till backis. Det var en bra fest, dansade, skrattade och hade det toppen. När jag hade åkt tillbaka till stan landade jag hos Sabina och såg film med henne, Leo och Benny. 
♥  ♥  ♥

långhelg

Efter en väldigt kort skoldag gick jag och mina tjejer till KH-trappan (det är där ni hittar oss framöver, hejdå friends) sedan rullade mer och mer guldvänner dit. Satt i linne och Elviras solglasögon, jättevarmt var det!

solar


08.13

Nyduschad, sminkad och redo för sista skoldagen innan långhelgen. Njuter av solen med en smoothie till frukost

powerwalk

Nyss kom jag och mamma in efter en PW i morgonsolen, fem härliga kilometer.

som vanligt

Huvva jag har blivit helt fast i detta serietittande. Det har som blivit en vana att beta av några avsnitt friends på kvällarna. Jag borde egentligen städa och ta tag i lite saker som sak göras, menmen. ENP har det lugnt på pluggfronten för tillfället så det är kanske lika bra att njuta av det medan man kan! Har världens bästa känsla i kroppen och vet inte ens varför, hoppas bara att den stannar kvar. Just nu är allt ba så bra.


så somrigt

Idag hade vi en väldigt speciell men bra skoldag, började elva med en föreläsning följt av matte och en teater. Efter den träffade jag Elina en sväng och tog gratiskaffe, sen gick jag och Sabina ner till KH med varsinn smoothie och myste i solen. En toppendag helt enkelt.

föreläsning

Sitter just nu på stadshotellet och lyssnar på en föreläsning av vår integrationsminister Jasenko Selimovic. Han pratade om främlingsfientlighet, någonting som jag verkligen vill lära mig mer om. Väldigt intressant faktiskt.  


ingenting kan stoppa mig

Efter två lektioner, lunch hos mormor, bibliotekshäng med Elina och Nellie och ett NP-prov pallrade jag mig till helex. Gjorde några övningar och sprang ett tag. Blev så otroligt sugen på att springa utomhus så jag hoppade över resten av övningarna och sprang genom stan och hem. Spontant och väldigt skönt! (bilden är såklart tagen före jag började)

 

ett sista inlägg

..Innan jag går och lägger mig. Har suttit och kollat på gamla bilder mellan friends-avsnitten (kan inte bestämma om man ska kalla det friends eller vänner..), mest från fotograferingar som jag och mina vänner gjort under åren. Måste lägga upp lite bilder från dom snart, satan va man förändrats! Som dessa två bilder ovanför, knappt ett år sen! Saknar faktiskt det blonda håret

nästan som glass

Två äggvitor, lite yoghurt och massa hallon. Enkelt, snabbt och nyttigt!
Nyduschad efter kvällens träningspass unnar jag mig detta och ser några avsnitt av vänner innan jag stänger mina blåa för denna dag. Puss
 

släktträff

Med bara tre timmars sömn i kroppen kändes det lite tungt att åka iväg och träffa släkten, är i zombiemode. Men efter att ha sänkt några koppar svart började jag känns mig levande igen. Nu sitter jag i min lillkusins rum och tittar på när småisarna slår ihjäl varann i cod.


Harry Potter

Direkt efter Moas uppträdande gick jag och Elina å handlade lite att äta innan vi gick upp till mig. Vi har samlat på oss alla Harry Potter-filmerna så nu är vi i full gång med att beta av dom. Första gången jag ser vissa av filmerna, ironiskt med tanke på att jag ser dom med Elina som är den största HP-fantast jag känner. Vi har två filmer kvar, vad är sömn ens?

 

lyssnar på sång

Följde spontant med Elina, Jonas och Nellie till mjölkudden för att lyssna på när Moa och några andra sjöng, duktiga var dom!

vårmässa

Blev en trevlig förmiddag på vårmässan med mamma. Köpte en kaffe på vägen dit (fruksot) och gick sedan runt och tittade på alla som fanns där. Fick lite flashbacks från UF. Mamma köpte på sig massvis med saker *som ni ser på sista bilden* själv lämnade jag stället utan att ha offrat en krona. Det var mysigt iallafall

godmorgon

Som sagt så kom Sabina hit igår och med sig hade hon Anton, Leo och Johannes. Vi såg på fotboll-och basket klipp från youtube och en massa massa vänner, efter att alla gått sov Sabina över här. Första gången till och med,

 redan duschad och fixad, om si sådär en halvtimme ska jag möta upp mamma och åka iväg på mässan.

 

mobilt

Kom precis tillbaka till läggan där jag ska bo även denna helg. Har nyss varit ute med William och provat på hans longboard samt köpt en kolsvart kaffe. Soligt och trevligt var det. Nu sitter jag på balkongen och dricker min fortfarande varma kaffe, kollar ut över stan och mår helt bra. Senare ikväll kommer troligtvis Sabina hit


instagram

 
@beatricelindfors

friends

Idag har jag skrivt engelska nationella och hjälpt Johanna och c.o med en powerpoint till deras UF. Klappar migsjälv på axeln och belönar migsjälv med frukt och några avsnitt vänner. Imrogn har jag sovmorgon följt av två lektioner, livet äger så mycket för tillfället.

första maj

Imorse vaknade jag upp med världens bästa känsla i kroppen, var så glad! Efter att ha ätit en salladslunch kom Elina hot, vi köpte glass (hör och häpna, måste fira mitt underbara humör!) ocg såg på vänner. Åh älskar dom i den serien & dig så mycket! Sen mötte jag Sabina på ICA och vi köpte varsinn sallad och åt den i solen, det va så mysigt så.

 


valborg

Valborgskvällen började hur bra som hellst med en överraskningsfest åt Elvira som fyllde arton. Det blev helt perfekt och hon blev jätteglad. Grattsigrattisgrattis! Vi var hemma hos Karro alla åtta och hade supertrevligt, det var ett bra tag sen vi var tillsammans allihop. Tycker så mycket om er, ni gjorde kvällen till världens bästa! Sen fortsatte kvällen med två andra fester och avslutades på max innan jag, Leo och Sabina gick upp till mig. Tack alla ni för en fantastisk kväll!

 

 


RSS 2.0