dinner party

Direkt efter jobbet kom pappa och hämtade upp mig och skjutsade in mig till Rutvik. Middagsbjudning. Första gången jag fick skåla vin till maten med mamma, mormor och resten av kvinnorna från mammas sida av släkten. Inte dumt det inte. Supertrevligt hade vi ute på altanen. Dessutom är jag l-e-d-i-g nu! 

hejdå LF!

Färdigjobbat för i sommar! Tårtan gick åt direkt (en sten lättade då från bröstet haha) och min sista dag blev kanon. Fick förresten ett samtal från chefen att jag kommer få jobba till hösten också, denna lycka alltså

Bea bakar

Idag är alltså sista arbetsdagen för i sommar! Väldigt blandade känslor, kommer bli så skönt med semester men vill samtidigt jobba kvar, trivs så himla bra! Avsalutar iallafall dessa sex veckor med att bjuda mina kollegor på en LF-tårta. Jag är inte ndigt nervös för vad dom ska tycka om den, haha.. vi får väl se! Måste springa iväg nu, puss!

23.24

Under hela helgen har jag befunnit mig längst ut i skärtgården utan internet så därför har jag inte kunnat blogga. Nu är jag tillbaka och ska snart slänga ihop ett inlägg om helgen!  Johannes & Anton kom spontant förbi så kvällen har spenderats med dom.

simply the best

Igår efter jobbet bjöd Sabina mig på middag så slutade det med att jag sov över. Låg på hennes golv & skrattade åt heldumma saker och såg mean girls va väl det vi hann göra innan vi somnade. Idag steg jag som vanligt upp tidigt, vi åt frukost och gick till jobbet. Lunchade gjorde jag med mina favoriter på odod.

 

strike a pose

Fotade tidigae några av mina senaste inköp. Lustigt nog är alla dessa plagg från bikbok, haha.. Lite tråkigt kanske att allt kommer från samma butik, men som sagt så gillar jag det dom har just nu + passar min plånbok prima! En rad magtröjor & en kjol (som har ett så himla häftitg mönster!). Favoriten är tröjan på de sista bilderna, gillar de långa armarna! 
Haha jag vet, borde verkligen vekligen klippa mig n-u, tat lugnt det är på g. Inväntar bara första lönen!

@mat&prat

På bild två ser ni en tjej, hennes namn är Sabina och hon har vi nog alla glömt bort vid det här laget. Vi har inte träffats på ungefär två veckor. Två veckor. Alltså fattar ni? Vi lunchade iallafall på mat&prat, ett av de bättre ställena enligt mig. Sjukt trevligt.
 

work work work

Känns en liten smula surt att jobba under ännu en superfin dag men what to do! 

Följ ditt hjärtas röst för det du tror på, vi finns på samma jord

All done! Jag blev faktiskt till och med nöjd med resultatet den här gången! Riktigt knivigt att få till ögonen men till och med det gick ändå ganska bra!  Att rita disneyfigurer kan ju vara bland det bästa som finns. Som ni ser (eller ja, hoppas ni gör det!) så är det en mini-tazan. 

Men jag såg allting därifrån, från balkongen

Ni ser ju hur sjukt härligt väder det är idag! Efter flera timmar inomhus (jobbelijobb) så bestämde jag mig för att köpa en sallad och äta middag på balkongen. Supermysigt & helsomrigt. Nu ska jag pressa lite i denna tillfälliga värme, kontorsbränna är ju inte mycket att skryta om!

lyxfrukost


påbörjar

Jobba, jobba. jobba. När jag kom hem la jag mig direkt i solstolen och låg där i några timmar. Måste ju passa på när solen väl är framme så kvällens träningspass uteblev. När jag kom in igen började jag med en ny teckning. Finns väl inget bättre än att måla.


good morning monday

 
 
 

Fast där ljög jag lite. Grät hela kvällen igår tills ögonen blev så trötta & tunga att jag somnade. Fråga inte ens varför, är bara jättestressad & har mycket att tänka på. Under natten drömde jag en rad mardrömmar så jag även grät i sömnen & vaknade upp helt kallsvettig. Vilken natt alltså. Speciellt utvilad känner jag mig inte precis men bara göra det bästa av det! Ny vecka hejja hejja kämpa kämpa


nostalgisk lunch

Påväg hem från rutvik svängde vi förbi Sundet för att äta lunch. Ni kan ju gissa hur många minnen som passerade förbi. (Jag var där i tre veckor sommaren 2011 på konfirmation, vilket var bland det bästa jag gjort.) Allt såg precis likadant ut, helt sentimental blev jag.

nioårsfirande

Samlad släkt, dom fikade, lilltjejen fick presenter, vädret var otippat bra & det var verkligen trevligt.

mot rutvik

Steg upp nio, åt en mysig frukost och gjortde mig i ordning. Sen kom familjen och hämtade mig. Min kusin har fyllt nio så vi är nu påväg dit för att gratta henne!

kolla en turist!

Kom faktiskt på att jag typ bor i new york med tanke på den ascoola väggen i sovrummet. Hehe, så posade lite med den lol (uppmärksamma bilden i mitten riktigt haff). +jobbade lite på mitt supersmile, as u know så tycker jag att det inte finns värre saker än att visa huggtänderna men öva öva öva.

shopaholic

För någon dag sen var jag inne på bikbok och fyndade lite (tycker så mycket om kläderna dom har just nu heh), var på jakt efter en vit klänning men hittade ingen sådan så jag tröstköpte plaggen belooow- Kjolen är kanske inte något att skryta med, den var ba superbillig så därför åkte den med också. Har lagt typ alla minaa pngar på kläder på senaste tiden. Haha klädoholic 

mor & dotter-dag

Imorse vaknade jag av att mamma rinde,hon var påväg till stan och ville luncha. Så marsch in i duchen & klä på mig. Sen mötte jag henne och vi gick till mat&prat. Supermysigt! Sen gick vi i lite butiker och jag blev lite fattigare. Fika gjorde vi sen på hildurs. Världens finaste mamma. ♥
 *uppmärksamma att mammas klubb-bakelse matchar med hennes armband*

fredagsmys

Arbetsdagen bara flög förbi idag, skönt! Hann inte mer än landa på hemmaplan innan Elina ringde och en stund efter det kom hon upp hit. Vi satt mest på balkongen och pratade, sen fick vi en idé att åka till ica maxi för att köpa yollibox, middag och lite annat inför kvällen. Sagt & gjort så tog vi bussen dit. Dukade upp när vi var tillbaka och sen blev det walking dead maraton! Supermysigt. Nightinighti
 

hello latie

Jag är så dålig på att blogga nu så det är inte sant.. Så jag fuskar lite och har gjort ett tidsinställt såhär i efterhand hehe. Det är väl ingen nyhet att det gått dåligt på bloggfronten, ni är väl kanske vana vid det här laget. Mest på instagram jag hänger these days, ni får gärna följa med där!
 
 
@beatricelindfors

känn ingen sorg

Sovit lite & dåligt de senaste dagarna så var alldeles för trött på morgon för att göra en lunchlåda, tur då att man har sin favvoemma att luncha med. Sushi för hela slanten blev det, great. Efter jobbet gjorde jag lite inköp (ska visa lovar) och träffade sen Agnes. Vi drack lite kaffe och sen bjöd gullet mig på bio. Vi såg samma film som rubriken avslöjar, den där om Håcke. Kan väl inte säga att det var min typ av film (alls) men det var supermysigt och det är alltid kul att gå på bio. Så tack för det! När jag kom hem sen fastnade jag framför tvn då min favoritfilm gick, Puss

*har inget bättre för mig så jag sitter på mitt golv och fotar*

Jag har överlevt en T-U-N-G arbetsdag (tack kaffe för att du finns i love u), fotat pch bytt profilbild och inte ätit sen elva. Jag är hungrig så ska bege mig till köket, håll tummarna på att jag hittar nått typ.

cory monteith

Var som besatt av honom, Mark och resten av glee för några år sedan. Åh ja.. vad ska man ens säga. Han blev bara 31 år gammal, vill ju bara gråta. Fruktansvärt. 

Luleå Hamnfestival

Från en festival till en annan då skulle man ju kunna säga. Helgen blev över förväntan, riktigt roligt har jag haft med världens bästa vänner. Obetalbart. Varnar dock för bildbomb!
 
Fredag
Julia, Karro, William och Elvira kom och förade hos mig. Det var lugnt och mysigt och dom äger
Jag var inte på området speciellt superlänge (gick hem kring halv ett) men det var trevligt det med. Åkte den där superhöga karusellen med Ludvig, Karro och Elvira. Sen mest bara träffat folk och slagit i knät. Efterfest hade vi hos mig, Emma & Anton sov över.
 
Lördag
Handlade gjorde vi och gick sen till Anton för att laga frukost, jänkar-style med amerikanska pannkakor, äggröra, juice.. Ja u know. Sen gick jag och Emma tillbaka till mig och städade upp läggan. 
Min barndomsdröm gick i uppfyllelse senare under dagen då jag, Karro och Elvis stod längst fram (typ) då Markoolio spelade. Haha så elakt mot alla stackars barn jag gick förbi, kommer ligga på mitt samvete föraltid. Det ägde iallafall, haha. På bild 3 hade han vält ner en bokstav så den gick sönder, ansåg att det var kul. hade världens crush på honom när jag var liten förresten!
Middag åt jag med samma två finingar som jag var med tidigare. Sushi, sushi, sushi (visst ser det aptitligt ut med min soya, jag tar hur mycket wasabi som hellst, Nu vet ni) ute på balkongen. Sen kom fler vänner hit och förfestade, vilket var typ det bästa med kvällen!
Gick tjugo långa meter till området och såg Zacke med Elina för resten tappade jag bort. Sen gick jag och åt och träffade massa andra.
Så slutade det med att vi alla hamnade här hos mig igen. Toppen har det varit ba.

“I still have my feet on the ground, I just wear better shoes.” – Oprah Winfrey

Köpte dessa snyggingar förra veckan. BFår världens längsta ben med dessa på, men tyvärr är dom lite för stora (storlek 36, haha mina minifötter..) fast det är easyfix iofs. Några hundralappar fattigare mendet var ett bra köp!

torsdag

Imorse försov jag mig till kvart i åtta, på tio minuter lyckades jag i panik göra mig klar och blev inte sen till jobbet! Det var typ årets prestation. *Inväntar applåder* Lunchade gjorde jag med Emma som bara jobbar en bit ifrån. Toppenbra. Nu ska jag get back 2 work, förresten precis utanför fönstret är det karnival & modevisning. Älskar när det blir lite puls i vår lilla stad!

lite spontant sådär

Då jag och mormor låg i varsin enda av soffan med matkoma ringde en glad Elvira som ville ha sällskap på tivolit. Jag är alldeles för svag för spontana saker så jag sa instinktivt ja. Jag följde med mormor ut och mötte sedan upp Elvis. Sabina kom också efter ett tag, vi gick omkring på området ett varv och åkte sedan en karusell. Nu med facit i hand önskar jag nästan att jag låtit bli. Världen ba snurrar och jag känner mig typ yrast på planeten. "Vi är för gamla för dethär" sa en vis kvinna vid namn Sabina, tror hon har rätt för jag känner mest för att spy. Haha..
 

Bea bjuder

Direkt när jag kom hem från jobbet började jag göra i ordning middagen. Min middagsgäst, mormor, anlände klockan fem och då bjöd jag på trerätters! För att vara en sån som inte finner det så intressant/kul att laga mat så blev jag jättenöjd. Det var supertrevligt att träffa min lilla mormor (vilet var väldigt längesen) och det blev typ succé! *Behöver någon en kock så kan ni anställa mig*
Förrätt ugnsgrillad paprika med kryddig köttfärs&grönsaks-fyllning
Huvudrätt laxpaj med avokado
Efterrätt nyttig "chokladkaka" gjord på banan, kakao och lite jordnötssmör. Till det hade jag kokos och bär. Chokladhjärtat är gjord på 70% mörkchoklad med hallon som jag smält, format och haft i ugnen över natten.
 
 

lunchar

Tog en extra lång lunch idag (på 45 minuter haha) då jag lunchade med Patrik. Sushi blev det på restaurangen som bara ligger ett stenkast ifrån kontoret! Toppenbra va? Det var hur som hellst väldigt underhållande att titta på när han försökte äta med pinnar. När vi ätit klart kollade vi lite snabbt på marknaden och nu sitter vi på ett café och dricker kaffe. Snart ska jag springa tillbaka till min plats i receptinen. Puss (och förlåt för så hilma dålig uppdatering..)
 


Kirunafestivalen dag 4 -hemresa

Söndagen bestod bara av resan hem men vatusan, den får ett inlägg den med! Jag var riktigt trött och missade både frukosten & lunchen. Vi var nog alla lite smått stressade och irriterade när vi satte oss på tåget. Resan tog lång tid och det var varmt. Haha.. Men det var mysigt och bra på alla sätt ändå! Denna festivalhelg har varit så fantastiskt kul och det bästa är att jag har upplevt den med så grymt fina människor så man blir ju nästan
 
 

Kirunafestivalen dag 3

Idag sov vi ganska länge med tanke på att vi lagt oss kring sju. När vi var på benen igen var det i princip dags för oss att göra oss i ordning inför sista kvällen. Hann väl byta om sådär sjutton gånger innan jag blev nöjd med mitt klädval. *Blev inte det som jag har på första bilden men ja det lär ni ju märka på resten*
Eftersom att vi åt så sällan så smakade det gudomligt när vi väl fick i oss någonting. This was heaven. ↑
Förfesten ägde mest rum på balkongen med dessa grabbar. Men vi var även hos Sabina och spelade spel.
Självklart stod vi längst fram under Ansiktet. Dom var sena men åh så bra.
Sen var det dags för Rebecca & Fiona, festivalens största & mest efterlängtade. Bra var dom (och så himla snygga, Gud..) Backade dock efter ett tag för det var lite för galet längt fram för en 163 centimetare. Haha, föll bara runt så lika bra att backa så att man kan njuta av uppträdandet från någonannanstans än vid andras ben.
Efter att ha sett största delen av deras spelning gick jag och några andra till Erika & Johannas hotellrum, påväg dit mötte vi Ansiktet (!!!!). Förstår ni vilken tur? Jäklar så glad denna tjejen var då.
Sen väntade vi där ett tag för att vi ville träffa även Rebecca & Fiona, tillslut blev jag, Filip och Ludwig less och lämnade hotellet för att gå på efterfest. Vi var väl minst brydda om att träffa tjejrna så...
...Ironiskt nog så var det just vi som sprang på Fiona. Blev faktiskt ganska starstrucked.
Fotade noll på efterfesten förutom denna fina bild på två favoriter.
 
När festen var slut och vi var påväg tillbaka till hotellet vände jag och Nelly om och gick tillbaka, vi kände inte att kvällen var slut riktigt än. Så vi fick med oss tre pojkar och så tog vi ett nattdopp i en utepool. Jätteroligt. Sen (efter massvis med guidening av nattliga Kirunabor) kom jag och N tillbaka till hotellet. Tog en varm dusch och däckade i sängen.

ba kör

Nyss kom vi hem efter att ha övningskört. Ganska bra gick det faktiskt! Nu blir det salladsmiddag och några avsnitt walking dead med la familia. Jäkligt bra serie!

reunion

Sitter på friends med tre gamla fina vänner. Vi ses alldeles för sällan men när vi väl träffas är det guld! Sen ska jag träffa familjen för att övningsköra, får se hur det går.. Haha!

lördag

Vädret är fortfarnade varmt så ikväll går jag i shorts. Är påväg för att träffa Sabina & Julia på friends för lite kaffe och sen får vi se vars vi tar vägen. Mest troligt hamnar vi nog i tevesoffan hos Sabbe. Herrå!

Ingenting kan fucka det jag känner just nu

Icetea, en bra bok, vattemelon, musik och massa solsken! Sommar när den är som bäst!

regn

Jag förstår mig inte på de som inte gillar regn. Älskar det, finns ju typ inget mysigare.
Hittade förresten en ny liten favoritplas på balkongen.

Har jobbat hela veckan och nu är det fredag

Helg! Helg! Helg! Helg! Helg! Måste låta det få smälta in lite grann. Så välbehövligt. Den här veckan har kännts superlång. Natten till idag fick jag bara fyra timmar sömn (är förvånad över att jag fortfarande står på benen!) dessutom. 
Lunchade gjorde jag med pappa på en kinarestaurang. 
När arbetsdagen var avklarad och jag checkat ut mötte jag Elina. Jag köpte en frukt&bär-sallad och hon en kaffe, så satt vi på uteserveringen och pratade om hur helgen hade varit. Så avundsjuk är jag på henne som fick se Maskinen på bråvalla.
Sen gav vi oss ut på mission omöjligt: hitta ett par skor till Bea. Mot oddsen så hittade jag faktiskt ett par, ska dock lägga upp en mer rättvis bild på dom imorgon.

Kirunafestivalen dag 2

Vi steg upp någolunda tidigt idag och njöt av den stora frukostbufféen som hotellet bjöd på. Supermysigt & jättegott!
Efter frukosten gick jag, Nelly, Sabina & Amanda ut på äventyr och utforskade kiruna & shoppade lite. Två plagg och ett armbad följde med mig hem (ska visa er nån gång!). Sen köpte vi lunch och hämtade upp is till rummet. Duschade & gjorde oss iordning.
Förfestade (eller ja.. "förfestivalade" eller vad man nu ska säga) gjorde vi hos Sabina, Nelly & Amada hela gänget.Till och med Leo och Anton hade kommit hela vägen till kiruna dom också! Så köpte vi upp nudlar till rummet som vi åt medan vi spelade spel och hade det trevligt. Bästa jag ätit någonsin tror jag, haha!
Från översta våningen var utsikten perfekt! Tror det var Danny som spelade på undre bilden.
Tyckte Sabina såg så glad och lite smått hej-jag-ska-döda-dig-galen-ut här, så den får va med.
Längst fram stod vi när Oskar sjöng.
Ironin att jag både hade en toppen-plats och fick fota mig med killen (riktiga superbilder jag vet!!) efter uppträdandet.. Är ju verkligen inget fan, men han var faktiskt bra live. Måste erkänna det.
Tillbaka på hotellet var vi kring tre. Hade deeptalk med min roomie & Sabina, sen gick vi till frukosten där kring fem. Först var vi. Kanske onödigt att konstatera. När vi suttit där i kanske två timmar gick vi tillbaka till rummet och slockande på sängarna.

good morning sunshine

Uppdateringen är för tillfället kasst. har bara jobb, jobb, jobb, teorilektioner, jobb, jobb, jobb i huvudet. Men men, kommer bättre update snart lovar!

Kirunafestivalen dag 1

Resan kunde inte fått en bättre start än den fick. Hade jätteroligt på tåget över att Sabina är klumpigast i världen, skrattade massor och vi hade det redan toppen. När vi kom fram till Kiruna (som bestär av 90% uppförsbackar) mötte vi upp resten av tjejerna och checkade sen in på hotellet SOM LÅG MITT PÅ OMRÅDET!
Utsikten från mitt och Sofias rum (insomad dock men den var ändå toppen!)
En superstark middag åt vi på Kirunas thai-restaurang. Munnen brännde ungefär hur länge som hellst efteråt.
Idag var väl en "uppvärmingsdag" kan man kanske säga. Vi var nog alla ganska trötta och essutom spelade ingen av artisterna som vi ville se ikväll. Jag och Sofia begav oss dock på äventyr och det slutade med att vi drog upp hela luleå-gänget till hotellet och gick sedan ut igen. Dock blev det ändå någolunda tidigt vi la oss.

RSS 2.0