en tisdag



Bara tisdag och redan har jag lyckats bryta mitt sushilöfte. Menmen sånt händer väl. Dagen har gått fort, jag har haft somvmorgon och sen lunchat med Karolina & Julia. Efter skolan jobbade jag med mitt gymnasiearbete och det gick verkligen jättebra. Äntligen. Sen har jag tränat och sen på kvällen har jag ätit glass och sett film med sällskap. Haha varför handlar alla mina inlägg om mat?..

sista veckan

...sen är det lov! Men påriktigt, var tar tiden vägen? Jag hinner iallafall inte med. Måndag igen alltså, vilket innebar Waynes med Julia. Heltklart min favoritstart på veckan. Hur skulle jag ens klara mig utan henne är ju frågan. Efter skolan har jag pluggat massor och sedan varit sängliggandes fram till nu och känt mig sjuk, men det hinner nog gå över innan det slår ut. Godnatt på er

allstar & teater

Såhär bra har min kväll alltså varit. Ätit gott och som sagt sett premiären av Frankenstein med lillebror och pappa. Teatrern var välgjord och bra så den underhöll till och med mig (som annars inte är en jättefantast av sådant). Efter att ridån gått ner träffade jag mina favorittjejer på friends som hade både magdansös och långöppet ikväll! Perfekt lördag med andra ord.

lördagsmorgon

mysklädd
Igårkväll var jag med Simon och co. på Olearys, vilket var roligt. Och det var faktiskt första gången som jag inte tog en enda bild under utekvällen. Idag ska jag bara ligga hemma och se på family guy hade jag tänkt, sova lite också kanske. Har som fått för mig att det är söndag idag, haha. Ikväll ska jag gå ut och äta, se frankenstein-premiären och dricka kaffe med mina tjejer. Alla förutsättningar för en bra kväll alltså!

ledig

Idag tog jag en lång sovmorgon (första på länge) och åt sedan men massa sushi med pappa till lunch. Så har jag sprungit i lite butiker och sedna tränat ihjäl mig på inpuls. Väldigt bra förmiddag! Älskar dessa lediga fredagar

ett kvällsbenpass

Haha är inte helt bekväm att lägga upp en bild då jag inte har några vikter på stången menmen...
 
Igårkväll hade jag och Sabina varit och tränat ett riktigt bra benpass, var helt slut efteråt och föll ihop på golvet när jag kom hem. haha.. Gjorde flera PB:n också! Mitt leg day-schema har nu blivit riktigt bra och det känns så himla härligt. 

de senaste dagarna

Förlåt för att det ekat tomt här, ska skärpa mig. Har sovit lite och pluggat mycket så inte haft energin att vara flitig här. Denna veckan har iallafall hittills varit väldigt bra. Har druckit smoothie med Rebeccah, tränat, varit på roadtrip till Piteå för att besöka Piteå tingsrätt, fikat med Sabina & klättrat (det var riktigt roligt och jag tog mig hela vägen upp, faktiskt väldigt nöjd!)  bland annat. Nu har jag helg och det kunde inte kommit mer lägligt! 

17.32


Så var det måndag igen då, tycker tiden går för fort menmen. Inatt var jag och Patrik uppe och såg the All Star Game, east vann och det var mysigt. Idag har det inte hänt så mycket, rullat på i vanlig ordning bara. Ikväll har vi ätit god middag och snart väntar en sväng på gymmet, men först ska jag plugga lite. Ha'de

helgen


minns ni mig?

Slö på blogga har jag varit, sorri. Kommer lägga upp några tidsinställda inlägg längre ner snart. Idag tog jag sovmorgon och sen ett benpass, himla härligt!

Valentine's

Idag agerade jag världens bästa barnbarn och gav min alla-hjärtansdags-present till min lilla mormor. Jag är väl inte allt för förtjust i denna högtidsdag men känns ändå roligt att visa lite extra uppskattning till dom som jag tycker om.

run run run

Precis hoppat av löpbandet på bilden och svetten bara rann, haha älskar att kunna/våga springa igen. Varför min tumme ser ut att dö rödhetsdöden vet jag dock inte.

myskväll

I torsdags åt jag sushimiddag med Karolina och vid åtta kom mina fina klasstjejer hit. Vi spelade spel, åt gott och hade det hur mysigt som helst. Riktig kvalitetstid

morgonpigg


Imorse hade jag mitt sista utvecklingssamtal någonsin, himla skönt. Efter det gick jag direkt till gymmet och mördade magen och ryggen. Himla bra start på dagen!

22.47


Dagen började dåligt med en försovning, dålig lunch och ett besök på en mässa som inte gav mig så mycket tyvärr. Menmen, en teorilektion med Karolina och ett gympass med bror ändrade på det! Nu ska jag plugga och se på Suits. Godnatt på er

black bag

Äntligen har jag uppgraderat min gamla svarta väska till en ny! Har sprungit runt med samma sen 2009 så det var verkligen på tiden. Hittade denna på accent för 399 kronor, helnöjd!

måndag igen då

I vanlig ordning blev det lunch/kaffedejt med Julia. Älskar den lilla måndags-traditionen. Sen har vi bara sett film på skolan och när jag kom hem sov jag i flera timmar. Vid åttatiden gymmade jag med lillebror därav spännisbilden (ska ju bli biff så måste börja någonstans va? haha), jag är väl en såndär pinsam en som fotar mitt i gymmet när alla ser. Men det visste ni väl kanske redan. 

filmsöndag


Igårkväll pluggade jag matte för hela slanten. Sen såg jag frozen, jumper & white chicks med Patrik & Simon, ingen söndagsångest då inte.

run


Söndag = konditinsdagen. Nyss kom jag tillbaka från årets första springpass utomhus. Kändes så himla skönt att springa igen, kände inte ens av någonting i ryggen(!!). Snöregnade gjorde det så rundan blev kortare än vad jag hade tänkt. Kom hem genomblöt med blodsmak i munnen, haha men härligt var det. 

lunchdags

Igår såg jag ut Breaking Bad, Frozen & hade sovsällskap. Mötte sen Leo & Sabina och åt lunch/middag med dem på Waynes.

kaffe @ roasters


snabbfika med Sabina, still en bild på mig (haha) men så blir det ibland 

på gymmet med bror


Efter skolan idag tvingade jag med min lillebror till gymmet. Vi tränade lite allt möjligt och gick igenom för mig nya övningar.

ett nytt skal

Hittade detta på min shoppingrunda med Rebeccah, på glitter av alla ställen, haha går som aldrig dit. Men jag tyckte att det var lite sådär finfult. Älskar att den har både spegel & plats för kort! 99 kronor

tillsammans kan vi besegra cancer

...Är precis vad den här dagen har handlat om! Under dagen idag förberdde vi i årskurs tre LEA-arena inför kvällen. Vi har varit matchvärdar och samlat in pengar till Canserfonden. Bra har det gått! Vi fick en rolig kväll som faktiskt gjorde nytta. LF vann desutom och jag & Elvira fick utse matchens spelare och kramas med basketkillar. Inte helt tokigt det heller. Himla bra jobbat av lilla enp som fick projektet i mål tillslut!
 

tidig middag


Idag har vi fixat arenan inför kvällen och nu sitter jag med Karolina, Elina & Magdalena och äter en tidig middag på mat&prat. Haha, kommer rulla fram ikväll.. Tycker deras super red hot chili focaccia (som jag brukar beställa extra stark, är galen i stark mat) är himla god. 

blodgivning

Jag kom precis hem från vårdcentralen efter min första blodgivning, känns bra att göra en liten insats. Klicka här om du är intresserad att bli blodgivare och vill veta mera.

pluggkväll


Lördagkväll tog jag bussen till Rebeccah för att pluggdejta. Megamysigt. Vi såg melodifestivalen (sista gången jag ser det vill jag lova, blää) & stukade hjärnan med svåra psykologifrågor. Jag sov över & idag har vi både lunchat och fyndat lite på stan. Ni ska få se sen!

gårkvällen

Har nog aldrig längtat mer efter en utgång än den som var igår. Det blev en bra kväll! Sabina styrde upp en förfest och sen åt vi "middag" på Olearys. Sen fortsatte kvällen med massa drinkar & dans. Kvällens roligheter fick man dock betala för idag. Haha.. Men tack allihopa för kvällen!
 
 

första februari

Månadsstarten spenderas nerkrupen i sängen. Ser family guy och äter frukost/lunch. Och nej, mina sushibilder blir aldrig fina för jag har så mycket wasabi.

RSS 2.0