påskmiddag

Jag har aldrig varit speciellt intresserad eller brydd om att fira påsk ärligt talat. Men jag måste erkänna att det faktiskt är gode mysigt. (Stör mig nu i efterhand på att kniven var åt fel håll, skyller på att det inte var jag som dukade)

FRIENDS

Även idag blev det ett besök på friends då jag spänderade månades sista pengar (seriöst, betalade med småmynt till och med). Räddade min stackars hals med en kopp te och skrattade med underbara Sofia.

igår

Lördagkvällen spenderades i lägenheten med 3D-film, mikromat och jordgubbar med familjen. Längesen vi gjorde nått tillsammans, men det var kul. När alla andra hade åkt hem snodde jag en sovtröja av pappa och såg på SATC och textade med elina tills jag somnade. Bra lördag ändå.


Mar. 30, 2013

Jag lyckades få med mig Stefan till friends. Det är jättekul att vara med honom (nä det är det inte för han är knappt levande idag). Försökte smygfota min kopp så att han inte skulle se, resulterade i att bilden blev jättedålig.


klubbviken

*Mina damer och herrar* nu är jag frisk igen! Två tummar upp. Väldigt skönt, feber suger. Nyss var jag och familjen iväg till Klubbviken och åt lunch. Så mysigt. 

dag tre

A whole day without an inlägg, damn. Finns dock inte så mycket att skriva om. Har mest bara sovit, gråtit (why? ingen jävla aning) och sett på breaking bad. Sorgligt men sant, börjar dock må bättre (HURRA). Är förhoppningsvis frisk imorgon *peppar peppar* Vill ut, vill träna, vill träffa Sabina.

feber

Idag har jag uppdaterat dåligt. Orken har legat på noll. Idag har jag bara sett på film (the land before time, Forrest Gump och några avsnitt breaking bad), tvingat mig till att göra bort tyskan, druckit tjugo liter vatten och sovit. Blir mest troligt hemma imorgon också. Åh..

mitt träningsschema

För någon dag sen fick jag en fråga i min blogresponse om jag kunde lägga ut mitt träningsschema i ett inlägg. Sure och absolutely! Ungefär såhär brukar det se ut:
 

Måndag: dubbelpass karate

Tisdag: bröst + axlar

Onsdag: spinning/Indoor Walking +mage

Torsdag: rygg + triceps

Fredag: intervall/distans på löpband

Lördag: ben, rumpa, biceps + 30 minuter på löpbandet

Söndag: enkelpass karate alt vila

 

alt

 

Måndag:  bröst + axlar och/eller dubbelpass karate

Tisdag: rygg + triceps

Onsdag: spinning/Indoor Walking +mage och/eller dubbelpass karate

Torsdag: body pump

Fredag: ben, rumpa, biceps + 30 minuter på löpbandet

Lördag: Indoor Walking alt vila

Söndag: enkelpass karate alt vila


 

När snön och isen börjar smälta bort ska jag göra om mitt schema ytterligare då det blivit säsong för utomhusträning. Det kommer bli mycket roligare att tex springa utomhus. Ja, det var det!


21.14

Gjort bort allt som har med UF att göra för ett tag framöver, fått lite feber (som brev på posten när man åker skidor med halsont och sen står ute och fryser pga packat med för lite kläder) men försöker ändå kriga mig igenom matten (går ej så bra med mitt dunkade och trötta huvud) överväger att gå och lägga mig. Hittade en bild från i sommras förresten. Åh det är inte länge kvar ändå

16.11

Efter längdskideåkningen tog vi bussen därifrån vid tolvtiden, då gick jag till sensia och förbrukade det sista av kroppens energi där. Nu är jag jättetrött och supernöjd. Härlig känsla. Ikväll står UF-jobb och matte på att göra-listan, lika bra att sätta igång!

10km

När vi kom till ormberget drog vi direkt på skidorna och åkte iväg. Jag och Elina gav oss an milspåret. *Applåder till oss* Förutom alla långa uppförsbackar och en och annan vurpa så var det jättemysigt, bra väder och massa sol. Wohoo

friluftsdag

Idag ska ENP iväg till ormberget för att åka skidor, kommer nog bli roligt (jag har faktiskt inte åkt en endaste gång i år!)

te

Ikväll kom lilla Elina hit igen, så roligt med våra spontana myskvällar. Vi invigde mina astuffa koppar från USA. (Jag drack från disneykoppen pga förtjänar inte att dricka från Harry-Potter-koppen än. Har för dålig koll tydligen..) Annars då? Jag spillde två gånger, en gång från min kopp och en gång från elinas fråga inte ens

Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the future, it hasn't arrived. Live in the present and make it count.

Direkt efter sista lektionen gick jag och Julia (YES ÄNTLIGEN EN TRÄNINGSKOMPIS!) till sensia. Det gick bra även, sitter nu i omklädningsrummet med blodsmak i munnen och väntar på att få åka hem. Dock gjorde jag illa axeln, men jaja sånt händer! 

Å alltid ska man stå och spexa i spegeln, hehe.


typisk måndag

Idag fick jag äran att bevittna när Xilliam åt sin första sushi. väldigt roligt. Sedan sprang jag på Sabina, Benny och Leo och fikade med dom. Älskar dessa långa luncher som vi har på måndagar! (Jag har inte fina matbilder, i know)

månda'

Som vanligt blev det grötfrukost även denna morgon, läste north eco som jag hittade i brevlådan. Jättestolt över er tjejer!


mellanmål

äpplen med kanel, kesella med blåbär och ett glas vatten

13.21

Tänkte göra lite förändrig så jag rakade bort halva ögonbrynet ba för att liksom, tyckte det var fint. Skämt åt sido, det är fint väder men ändå är jag inne. Har bara legat i sängen idag. Kanske inte så konstigt (pga söndag), har dock lite saker som jag borde få gjort. Men inte nu because im going back to bed! Puss!

earth hour

Satt kvar på friends med Sabbi till typ halv åtta, åt middag gjorde jag också. *riktiga stammisar* Sen hann jag fika lite med Patrik också innan bussen hem till bergnäset gick. Mötte upp Elina och gick hem till mig. Vi släckte ner hela huset och tände två små ljus. Hög mysfaktor! Satt och pratade länge. Världens finaste är du.

lördagsfika

 
Sen fyra har jag och Sabina fikat, planen är att sitta här i några timmar till och ba prata och dricka te.

 

nu tar vi nya tag

Samma tröja som igår, aja sånt händer. Ska träffa Sabina snart, var ett tag sen sist.

22032013

Efter ett dokumentär-tittande och och provförberedning blev det äntligen helg. En efterlängtad och välförtjänad sådan! Direkt gick jag och några fina till Waynes, sen blev det sushimiddag uppe hos mormor. Dagens andra "fika" blev på friends med Linnea, drack te och pratade. Trevligt! kvällen avslutades tillbaka uppe hos mormor då vi såg finalen av gladiatorerna

freda

Tidig uppstigning idag, halv åtta var jag på sensia. Ben/rumpa/bicep-pass stod på schemat och det kunde inte ha gått bättre! Nu sitter jag i omklädningsrummet, finfixad och redo för arbetsintervju!

Piteå-tidningen

Måste bara visa att vi blev lite famous igår när vi fick en liten bild i P-T. Hehe. Skämt åt sido, men det va lite roligt ändå.

UF mässan

Här kommer som sagt den utlovade bildbomben!
Förväntansfulla och glada påväg till mässan!
Vår monter (som tyvärr blev feltryckt då loggan placerades alldeles för lågt, men jajja)
Vi träffade en av arvidsjaurs mer kända invånare, Kevin. Mässan invigdes sedan med ett framträdande från honom (som körde in på scenen på en skoter) information och pepptalk. -Sen var mässan igång!
Efter att första dagen på mässan var över gick vi på trötta fötter till en skola i närheten (där vi även skulle sova) för att göra oss i ordning inför kvällen då middag och prisutdelning stod på schemat.



glada
Likadana


hela högen, riktigt bra allihopa

SS UF

Finmiddag

Kvällens underhållning fick vi av Gaston
Prisutdelning
Tre överlyckliga tjejer vann första pris för bästa affärsplan av alla norrbottens UF!
 
Dag 2 
Började med uppstigning 05.45 för att vi skulle hinna göra oss i ordning och äta frukost. Klockan åtta var vi på plats och nio började mässan.
Fyra timmar höll vi ett konstant leende på läpparna och pratade med kunder om vår produkt, kan faktiskt säga att det gick väldigt bra!
Prisutdelning nummer 2
Kände mig välidgt stolt över tjejerna när dom kammade hem största priset och blev årets UF-företag!
Efter prisutdelningen var det dags att packa ihop och hoppa på bussen!

hemma igen

Nu är jag trött. Väldigt väldigt trött! Höll nästan på somna på under bussresan hem (vilket iofs alla andra gjorde). När vi klev av mötte iallafall mamma och lillebror upp mig och vi firade med en middag på Waldorf. Det är med blandade känslor mässan tog slut, det var verkligen jätteroligt men samtidgt är det skönt att det är över! Ska verkligen försöka orka lägga upp en bildbomb ikväll!

nu kör vi!

UFmässan, här kommer vi!

07.53


sista förberedelserna

Imrgon 09.00 går bussen mot Arvidsjaur! Blandade känslor inför morgondagen, mest glad men även ganska så nervös. Får så hur mycket uppdatering det blir på bloggen, vi kommer vara borta fram till torsdagkväll. Men kameran är iallafall med så ni kan förvänta er en bildbomb när jag kommer hem! Pussgodnatt.

middag & match

Jag har verkligen inte kunnat fokusera på något annat än UF på skolan idag.. Haha, imorgon bär det av på mässa. Känns helt sjukt! Jag har iallafall hunnit med att göra en film till vår pitch, solat och handla lite nödvändigheter på Willys. Hann precis hem i tid till att LF-matchen började så det blev middag (sallad) i soffan med pappa och Patrik medan vi hejjade på Luleås stoltheter, dom vann till och med så det var väldigt lyckat.

tisdag

Träna, äta, sova, UF. Thats pretty much mitt liv just nu!

måndag

Kan redan nu säga att denna måndag kommer bli lite extra lång. Jag ska tidigt till skolan för att jobba UF innan första lektionen. Sen ska två lektioner checkas av innan det blir ännu mer UF, sen ska jag till tandläkaren. Ikväll väntar både gym och karate. Ha'de!


starkare och starkare

Toppenstart på lördagen med ett kanonpass! Hade extra energi och frustrationer att ta ut idag, haha. Hejja mig. Både kondition och styrka idag, en och en halv timme senare var jag helt färdig i kroppen och gick nöjd hem. Nu har jag precis städat läggan och sitter å ser på familjen annorlunda, ganska mysigt ändå.


01.24

Ikväll kom Sabina, Nelly och Lampa hit på filmkväll. Vi såg Magic Mike och Wreck-it Ralph, gove mysigt. För drygt en timme sen gick dom hem, imorgon blir det morgongym så det är lika bra att lägga sig tidigt. Godnatt!

spinn för livet

Ikväll har jag varit riktigt duktig, både mördat tricep och rygg samt deltagit i spinn för livet. -Vilket var jättekul!

Friends

Efter skoldagen (som var över lika snabbt som den började kändes det som) sprang jag och Julia runt på stan i över en timme och letade efter en försvunnen William. Sen gick jag och fikade med Nelly och Sabina (ifall Wille hittades vet jag tyvärr inte, vi får hålla tummarna hehe). Satt och pratade och drack kaffe i nästan två timmar, sen bar det av mot sensia för min del.

fredag

Två lektioner idag sen tar jag helg, hur skönt som hellst.

body pump

Halv fem provade jag mig på en timme av sensias bodypump, kan konstatera att jag borde gjort det mycket tidigare. Väldigt, väldigt roligt och dessutom grymt bra träning. Nöjd är vad jag är just nu!


lilla julafton

Efter skolan idag följde Sofia med upp till läggan. Vi firade lilljul, satt & pratade och hade det allmänt mysigt. Fast vi är lite sena på julklappsfronten maybe. Men ändå, att ha julklappsbyte mitt i mars är faktiskt inte tokigt. Sen gick vi till friends och träffande Sabina.

Dessa saker fick jag av min fina erkis, blev jätteglad!


21.16

Hann bara hem och slänga i mig middagen innan det var dags för nästa träning, denna gång i karatesalen. Nu har jag kommit hem och både duschat och hoppat i lite för mysiga kläder. Nu har jag massvis med UF-arbete att bocka av, en väska att packa och ett CV att skriva innan jag slår igen mina blåa för idag. Ha'de vänner!

iw + cx

Några sidor matte, en idrottslektion full av seger (mitt lag ägde i de olika boll-lekarna som några grabbar i trean höll i) och UF-arbete hemma hos mig har hunnits med idag. Direkt efter gick jag till sensia för dubbelpass. Var lite kaxig och krigade på Indoor Walkingen trotts min förbaskade täningsvärk som fortfarande sitter i från i måndags. Lite dumt att döda muskler som redan är döda kanske men jag gillar mina onsdagspass för mycket för att ställa in. 

*Vattenflaskan har lyckats smyga sig tillbaka in på alla bilder igen*

You don't quit when you're tired, you quit when you're done

Sista lektionen blev inställd idag så jag fick all tid i världen på mig att gymma. Idag var det bröst/axlar som fick sig en rejäl omgång, dock har jag världens träningsvärk från igår. Menmen, nu sitter jag i omklädningsrummet nyduschad och fin och ska snart bege mig tillbaka till skolan. UF-kväll blir det


ännu en lunch

Idag hade jag turen att bli bjuden på lunch av pappa, på waldorf för ovanlighetens skull.

08.11

Lite såhär känner jag idag, hatkärlek till denna träningsvärk.


21.23

Har verkligen varit en händelserik start på veckan. Efter att jag brilljerade i köket och gjorde cayennekyckling till middag hann jag med lite (läs: ytterst lite) plugg innan det var dags för shotokan. Efter passet stannade vi kvar i salen för årsmöte. Sen direkt hem, duscha och nu ska jag fortsätta med pluggandet där jag slutade sist. Puss

leg day

Hemma hemma hemma. Åh vilken bra måndag jag haft. Ben och rumpa stod på dagens träningsschema, redan efter tredje övningen var jag alldeles skakig. Jag jobbade på jättebra idag. Dock hade jag huvudet under armen imorse så att säga, jag har alldeles för lätt att glömma träningsgrejer hemma. Denna gång var det hårsnodden som inte följde med, så idag var håret utsläppt. Ingenting jag rekommenderar men det funka! Nu ska jag springa iväg och laga mat, hörs hörrni.

mobilblogg

Såhär glad är jag just nu, varför får ni veta när jag kommer hem. (Att blogga via mobilen är tråkigt)

13.04

Nu sitter vi på waynes och dricker kanellatte (farligt gott) och pratar om allt och ingenting så som vi brukar. Älskar dessa långa hål som vi har på måndagar. Snart ska jag iväg på tyskalektion och sen väntar ett gympass.
 

lunchar

Idag skippar jag skollunchen för att ta ett spontant besök på sushibar med lilla Sabina. Caesarsallad blev dagens lunch.

varje gång

Även idag fick jag mig en sovmorgon, trotts att det inte blev så speciellt sent igår. Skönt. Tog tolv-bussen hem och väl hemma har jag inte gjort någonting förutom att ha ätit knäckebröd, redigerat bilder och sett på barnprogram. Tänker alltid att jag ska vara produktiv på söndagar så jag väntar alltid med alla måsten till söndag, men så blir det ändå alltid såhär varje gång. Har NOLL ork på dagen, det är antingen tidigt på morgon eller mitt i natten som jag får arbete och städning bortgjord.

baan thai

Att komma till waldorf en lördagkväll utan att ha bokat bord var nog inte det smartaste. Det var löjligt mycket folk ikväll. Så vi hälsade på Sabina (hann ej göra något utav det jag planerat) och gick sen till baan thai istället. Jag och Elina åt medan Julia agerade sällskap. Det var mysigt. Sen gick vi upp till mig och såg melodifestivalen.


iväg på middag

Alldeles strax ska jag pallra mig iväg till waldorf för middag. Kväll med god mat med mina tjejer var planen, fast i själva verket går vi dit för att störa Sabina när hon jobbar. Kasta tallrikar i golvet och fälla krokben på henne och sådär. Blir nog ganska kul.

icewalking

Vi tog en sovmorgon, åt frukost och sen träffade jag Julia. Hon tog instiativet att tvinga ut mig på promenad. Vi gick till gråsjälören och drack kaffe i solen. Så fint väder, så fin tjej. Klaga kan jag ba inte göra.

igårkväll

Som sagt så såg vi på film, först "finding neverland" som var baserad på hur Peter Pan-pjäsen blev till, efter den var vi tvugna att se riktiga Peter Pan. Nostalgi. Åh så mysig den är. Alfred kom efter att vi precis slått igång filmen, han och Sabina åt kinderägg och sen bjöd Sabbe på nudlar. Hon slängde ut oss vid ett, så då vi gick hem till mig. Bra kväll!

kattanfall

Efter middagen gick jag till Sabbe för att mysa och se på film, vi är nästan aldrig hos henne these days. Jättemysigt har vi, förutom en liiiten(två stora) detalj. Katter. Jag säger det inte tillräckligt ofta men fytusan vad jag inte gillar katter. Dels för att dom suger och dels för att dom försöker ta livet av mig. Bokstavligt talat, jag är extremt allergisk. Så jag byggde en mur för att hålla dom borta, fungerade prima.

kvinnodagen

Super har fredagen min hittills varit. Ett lyckat tyskaförhör *peppar peppar* och sen bara en kort samhällslektion innan jag tog helg. Köpte lite saker till UF-mässan med mina kompanjoner, gömde mig för Sabina och var sen på friends. Till middag åt jag sushi by myself i läggan.


koffein

Kaffe räddar min morgon, väldigt nödvändigt när man stigit upp 05.30.


secret craving

Secret craving från Victorias secret, favoritdoften. Luktar så gott så det finns inget slut.

dunderfrukost

Kakaogröt med lättkeso och hallon. Två ägg till det och ett stort glas vatten med en brustablett i. Mums,

21.20

Nu har jag suttit i alldeles för många timmar och klickat in på bloggar, sovit och stirrat upp i taket. Skärp dig Bea. Har visst förhör imorgon, heh. Dags att börja plugga maybe.
Bilden har verkligen ingenting med någonting att göra, den var högst upp bland bilderna jag har på datorn och den är allmänt somrig och härlig ba.

act as if it is impossible to fail

Fin bild va? SKarp och allt. Bättre än så kunde jag inte fota för idag jobbade jag på hårt. Skakiga armar. Motivationen kom tillbaka idag och jag har både lagt på nya övningar till mitt schema + ökat vikter på några maskiner. Känns väldigt bra.

07032013

Jätteskönt att vakna upp i stan, fem minuter från skolan. Åt en god frukost (trotts att vi knappt har mat i läggan för tillfället) och började träna på engelskan som skulle diskuteras idag. Frysta bär och frukter hade jag i yoghurten och dessutom hittade jag någon form av flingor som jag också hällde i, det funka.


onsdag

1. Jag och min Julia, fotade och pluggade om vartannat
2. Karro när vi jobbar jättehårt med UF
3. En fot, tillhörande fröken lindfors i omklädningsrummet på Helex. Krigade mig igenom ett bröst/axlar-pass med noll motivation. Hade redan hoppat ihjäl oss med hopprepen på idrotten. *eh*
4. Jag uppe i lägenheten där jag sov inatt, hade en mysig kväll med sällskap.

(Nu hamnade ju kanske bilden på min fina Karro och bilden på min fina fot i fel ordning, men orkar inte göra om.)


lite nytt

Efter mitt besök hos fröken friösr hann jag förbi h&m innan bussen min gick. En ögonbrynspenna och en bronzing powder rikare och massa pengar fattigare blev jag. Bra köp ändå, länge sen jag köpte smink.

klipp klipp

Idag tog jag som sagt en sväng förbi gossip för att klippa håret. Nu behöver ni inte börja smöra och säga hur fint det blev, jag är väl medveten om att det inte blev någon som hellst skillnad. Men det är bra. Vill ha det så som det är just nu, behövde bara fixa mina döda toppar. Har man falkögon ser man en gnutta skillnad mellan de två före-bilderna och de två efter. Håret känns helt annorlunda och mycket, mycket, mycket fräschare. Så jäklva skönt att äntligen få det bortgjort.

07.03

Tisdag. Jag har en lång skoldag framför mig idag med mycket som måste göras. Vi jobbar på i 140 km/h med vårat UF men ändå är det grymt mycket vi har att göra på väldigt lite tid. Dessutom är det ba köra vidare med de andra ämenen också. Efter skolan ska jag även klippa håret, spännande. Träningen går dock bort idag för att jag ska hinna med allt som händer ikväll, så jag kommer hamna efter i mitt schema men det är väl ba att bita i det sura äpplet och kära dubbelt så hårt imorgon! Nu ska jag bege mig till frukostbordet för att ladda upp med lite energi, adjö vänner!

två år

När jag satt på bussen hem idag fick jag höra av Elina att det var två år sedan Angelica somnade in. Tiden går så fort. Jag hade ingen aning om att det var idag. Tänk att man kan glömma en sådan sak, det är läskigt. Blev så arg på mig själv för det borde jag vetat om. 4 mars 2011. Hon blev bara femton, skulle snart fylla sexton. Hon hade hela livet framför sig. Det var så mycket vi skulle hinna göra tillsammans, det fanns så mycket som hon skulle hinna uppleva. Att en sådan underbar människa som Angelica blev drabbad av canser är så orättvist. Den finaste människan på planeten. Men det är väl som våran mattelärare sa "gud plockar de vackraste blommorna först". Kan inte annat än hålla med henne.
 

fikar

Idag skippade jag klassrumslunchen, besökte istället gymnasiebyn och åt med Sabina och Matlida. Sen gick jag och Sabbe till waynes. Hade väldigt mycket att prata om dessutom (har faktiskt inte träffat bruden sen i fredags vilket är väldigt länge för att vara oss.), supermysigt.


the hobbit

Efter middagen (och matkomat som kom som brev på posten. To much sushi) trottsade jag och pappa ovädret och gick till konsum. När vi kom hem laddade vi upp med lite att äta komat hade gått över och såg på Hobbit. Åh så den var bra. Helt kär. Dreglade jag över Kili gjorde jag också, Legolas är utbytt.

sushi making

Välkommen till familjen lindfors sushikväll. Ja, vi gjorde extremt god sushi. Nej, vi kan inte vara seriösa på bilder.

home we go

See that face? Supercute. Eller inte. Ni avgör. Det är iallafall en less tjej som håller på att dö av all packning på bilden. Två stora bagar, en väska och en stor påse. Haha, idag flyttar jag tillbaka hem.

myskväll

Igårkväll kom Stefan och Xill upp, vi såg på gladiatorerna och jag lyckades kinda göra varm choklad på spisen. Sen kom Leo, Benjamin och Sabbe hit. Då spelade vi spel, såg på tv och så åt dom på max. Det var trevligt, förutom att jag nästan blev dödad, menmen det behöver vi kan ska inte gå in på. Höhö. Klockan treish stängde jag igen mina blå för dagen.

middag

Mina sallader är fortfarande inte fotogeniska, lyckas aldrig lägga upp det snyggt. Inte för att jag lägger ner så speciellt mycket tid på att försöka men ändå

dubbelfika

Träffade som sagt mamma på waynes. Vi fikade och det var jättemysigt, dock var jag svintrött. När vi var klara följde jag med Filip och Stefan på äventyr och hamnade tillslut på friends för ännu en fika. Tre koppar svar senare hamnade jag i kaffe-koma. Så. Trött.

sushi & gym

Fick en sovmorgon imorse efter en hyfsat sen och mysig kväll med filmtittande. Lunchade med pappa gjorde jag innan jag drog vidare till gymmet. Ett bra pass blev det idag, veckans bästa! (veckans enda höhö). Nyss hoppade jag ut från duschen och ska alldeles strax bege mig ut och fika med mamman min. Vi hörs!


RSS 2.0