home alone

Sitter helt ensam i läggan, det står inte ens någon på balkongen.


tralalalala

Idag gar jag varit jätteduktig. Ringt en massa samtal, skickat flera mail, träffat vår företagsrådgivare samt färdigställt och skickat en rapport. Så skönt att ha det bortgjort och ur världen,

bilder bilder bilder

Kolla vad jag hittade! fick av Annette. Bilder från kom som du inte är-festen. Alla var jättefina

barnvakt

Agerade barnvakt igårkväll till lilla Victoria uppe i läggan. Gick och köpte godis till henne (och jag unnade mig naturgodis), åt tacos till middag och såg på film. Vi hann med ett helt gäng: Rio, ett monster i Paris, Scooby doo och en star wars innan tösen somnade. Sabina kom också upp efter att hon jobbat klart. Victoria var sockerkickad och det var allmänt jätteroligt.

finfikar

Träffade Agnes igår vid elva tiden, vi fikade på condis för ovanlighetens skull. Världens härligaste person kan man enkelt beskriva henne som.

två från tisdags

Resultatet av kvällen blev två bilder, men dom var fina så det får duga.


26 februari

Bloggen har variot lite bortprioriterad de senaste dagarna, apologies. I tisdags var jag iallafall på friends med Hanna, väldigt mysigt. Pratade mest på om pojkar. Efter nån timme var jag tvungen att gå för att jobba UF med karro och Julia. Vi hann med en hel del faktiskt. På kvällen var det fest, kom som du inte är var temat. Jag var douchebag, tyckte jag levde mig in i rollen ganska bra under kvällens gång.

disney

Tog jag med mig min systemkamera igår och tog massa fina bilder? Svar nej. But Annette did, så jag kommer troligtvis sno bilder av henne om jag vågar det. Igår var vi iallafall hos Amalia, utklädda. Jag var kapten krok men jag glömde i princip allt hemma. *Mitt svarta finger var ett försök till en krok* jag är jättepåhittig.


vägen till lycka kommer aldrig vara sicksack

Har en löjligt bra känsla i kroppen, mår sisådär jättebra. Jag vaknade för omkring två timmar sen, städade åter igen läggan (kompisar jag älskar er men ni är då fan stökiga) och hann med ett besök av mormor min innan jag gick till bussen. Ska nu hem och hämta lite grejer, hörs va


star wars

Igår kom alltså hela fina högen hit. Vi åt och tittade som sagt på star wars. Dock var det bara jag, Sabina, Benny och Alfred som kämpade igenom sista filmen. Kan ärligt säga att jag faktiskt tycker att dom var väldigt bra! (första gången jag såg dom) Dessutom var det väldigt, väldigt kul och mysigt. Klockan sex var vi klara.

waiting

Snart kommer mina homies och då drar vi igång en 13-timmars filmmaraton, kommer bli toppen!


söndag

Imorse vaknade jag drygt tio. Har städat, diskat, dammsugit, packat upp och handlat. Klapp på axeln, bra jobbat Bea. Sen gick jag på en 45 minuters promenad med min lilla mormor. Helt underbart väder så det var verkligen härligt!


30 day squat challenge

Jag har dethär med benböj på hjärnan just nu och är i full gång med denna 30 dagars squat-utmaning. Är på dag 4 nu så idag blir det alltså inga (hehe) vilket är ganska så skönt med tanke på all träningsvärk från igår! Menmen, blir en kul grej dethär. Try it.

hejdå lillebror

Hoppas jag lyckades lura någon morgonpigg lulebo om att jag skulle flyga iväg nånstans, men det ska jag inte. Däremot följde jag med Patrik till flyget för att säga hejdå. Den jäkeln ska åka till Florida med sitt basketlag i en vecka, lite avis. Själv ska jag hålla mig i LÅ hela lovet, fast dock i lägenheten så det blir nog nalta bra ändå!


påväg till luleå airport

Idag ringde klockan aningen för tidigt för en annars morgonpigg Bea. 06.00 var det bara att lämna sängen för att göra sig i ordning, nu iväg mot flygplatsen!

kompis det går bra nu

Ni är väl vana vid dubbletter så lika bra att slänga upp en till, denna gång på fejset mitt. Jag är mitt uppe i att planera lovets första helg, om allt går som jag vill så blir detta mer än bästilibäst. Ikväll blir det tacomiddag med finfamiljen och kanskekanske gå på artonårsfirande. Resten av helgen får ni höra mer av senare, men jag lovar att den kommer bli bra! *peppar, peppar*

kickstartar

Ett tyskaförhör, många sidor samhälls och matteräknande har checkats av idag. 13.37 lämnade jag och Julia klassrummet, ENP har officiellt fått lov och det känns mer än bra! För ovanlighetens skull hoppade jag över det obligatoriska friendshänget och gick till sensia istället. Legday. Är nu helt slut och benen är döda.

morgonstund

Denna morgon fuskar jag med en arkivbild, har icket varit på sensia. Däremot har jag tränat, 35 minuter pilates här hemma. Hittade en sån där gammal träningsdvd, såg urlöjlig ut när jag gjorde övningarna men det var iallafall en väldigt skön start på dagen!

Once upon a time

Ätit apelsin och kollat på OUAT med mamma denna kväll, åhh se den om ni är lika töntiga som mig. Sagoinspererad och mysig. Dock var det sista avsnittet för nu är det uppehåll ett tag, suger stenhårt.


på bussen

Kollat på film, ätit lyxlunch, haft en religionslektion, gjort ett besök på forex och kämpat 45 minuter i gymmet. Det var min torsdag det. En mycket bra sådan! Nu sitter jag på bussen hem, ska laga middag och lära mig tyskaläxan så att förhöret ska kunna gå galant imorgon. Håll tummarna för mig att jag inte somnar!

 


lunchar

Idag skippade jag klassrumslunchen för att istället gå på buffé med pappa. Jättegott!


push it real good

Efter världens längsta skoldag (halv fem) med matte, gangnam style-dansande på idrotten och en lång UF-lektion la jag och Julia dagens sista energi på ett dubbelpass. CX och spinnig (+150 benböj). Onsdagsvana. Skorna hade dock en viss jag lyckats glömma i idrottshallen så jag visade upp mina snygga sockar på gymmet och cyklade sen halvt ihjäl mig i mina klackar. Känndes lite ovanligt men nu har man provat på det också.

benböj


middag

En skål kakaogröt med äppelkeso och en äggmacka landar snart i min mage, jättegott.

jobbajobbajobba

I vanlig ordning blev det att gå till sensia efter skolan. Dagens pass började svagt men blev bättre och bättre, nu sitter jag helt besegrad i omklädningsrummet. Skön känsla in deed!


drömmer mig bort

Avbryter svenska-arbetet med att dö lite smått av längtan till sommaren, precis som alla andra Luleåbor också gör. Snö och vinter i all ära men de fyra månaderna per år som man är utan den är så bra, och jag känner på mig att sommaren 2013 kommer hamna högst på listan. 

"om rätt människa ler mot rätt människa blir vi fler människor"

Kom precis tillbaka från en föreläsning, alldeles för bra och rolig och skön var gubben som snackade. Kommer gå runt med ett konstant smile på läpparna idag!


06.21

Sängen lockade nästan för mycket nu på morgon men jag klarade mig från att somna om. Tog nyss en varm dusch och en god frukost känns väldigt lockande just nu, har en lång dag men mycket arbete att ta itu med framför mig. Later homies!

jka sweden

När jag kom hem från skolan idag gjorde jag absolut ingenting, kollade bloggar och såg på teve med Patrik. Pretty much it. 19.00 var jag i karatesalen och befann mig där i drygt två timmar, riktigt jobbigt men samtidigt riktigt kul. Japanskan kommer iallafall krypandes tillbaka vilket känns jättebra!

måndag

 Överlevde även denna måndag, trotts att den gått ovanligt långsamt. Efter tre lektioner samt en sväng på friends på lunchen gick jag och Julia ut på shoppingmission. Fyndade en tröja för 49 kronor, inte illa alls.
Jag måste verkligen skärpa mig med dessa dubbletter, Men alltså två stycken Beor, kan det ju inte bli mycket bättre än så va

19.13

Idag har jag sovit som aldrig förr, brukar egentligen ta första priset i att vakna tidigt men så blev det icket idag. Klockan två var jag uppe ur sängen. Såg OUAT (som för övrigt är bäst och mysigast i världen) sen pratade jag längelänge med Julia i tellen och uppdaterade henne om gårkvällen. Efter klicket städade jag lägenheten och åkte hem. Juste! Idag blev jag lyckligast i världen då jag fick höra att jag blir stadsbo hela lovet, toppentoppentoppen.

last night

Kvällen började med sushimiddag hos mig med Sabina, Moa och Elina. Hade väldigt roligt, kul med en förfest med tjejerna för omväxlingens skull. Sen satte vi oss på bussen till en fest, hade helt klart en trevlig kväll!

new york 7

Sov ut ordentligt imorse (till halv tio, heh), sen kom mormor och släppte av mina småkusiner. Såg gladiatorerna och lete kurragömma. Riktiga sockerbitar är dom, otroligt söta. Vid två mötte jag Sabina och maxade på senisa, underskattat med lördagsträning! Ska ske oftare! Efteråt köpte vi sushi till ikväll. Nu ska jag städa läggan, ta en dusch och dricka ganimomaxen som ni ser på bilden. 

Jättedubbelmoral till vänter I know, men det är dock lakers hjärtat klappar extra för (blir besviken på dom som inte förstår vad jag menade med det)


friday night part 2

Efter nån timme på friends kom Sabina och kavalleriet och hämtade mig. Up to läggan we went och såg på fast five. Dock blev det inte så mycket filmtittande, mest massa surr och snapchatande. Men kul var det!

friday night part 1

Hade en kanonkväll med mina fina tjejer. Unnade mig en latte, Fridas födelsedag and all. Dock var den ingen höjdare, ska nog hålla mig till svart kaffe ändå. Borde hur som helst träffa dessa brudar oftare. Kärlek, kärlek, kärlek.

TGIF

Om en halvtimme är jag back på frineds, reunion med mina gamla favoriter. Enorm längtan efter att få krama och pussa på dom! Ska mysa på och prata om allt och inget. Efter det kommer troligtvis Sabbe och några till upp till läggan, vad vi ska hitta på är ännu oklart. Känner på mig att det kommer bli en toppenfredag iallafall. Puss

kvalitetstid

Agerade smakråd när mamma letade nya glasögon efter skolan. När hon äntligen hade bestämt sig så gick vi till friends och så bjöd hon mig på kaffe, välbehövd kvalitetstid med världens bästa mamma.

10.02

Tog en sovmorgon idag så för ovanlighetens skull blev det inget morgongym. Lite trist, men jag måste erkänna att det var ändå skönt med en lugn morgon. Får ta mördarbenpasset imorgon istället! Det blev sent igår med många filmer och sällskap, mysigt. Idag börjar vi tolv, ska se klart en dokumentär och klura ut lite tal i matteboken och sen tar jag en pluggfri helg, känns nästan för bra för att vara sant!

lyx

Dagens pass gick finfint, och eftersom att det är alla ♥-dag så passar jag på att unna mig själv en god middag (nej jag vet det ser inte gott ut, jag kan inte få ICA-sallader att se fina ut sorry).

kämpar

Koffein är min räddare till mattejobbandet, har lovat mig själv att inte hamna efter denna gång (håll tummarna för mig och min viljestyrka). Räknar iallafall ner timmarna tills jag landar på sensia, längtar lika mycket varje gång. Ska flirta runt massor med tanke på att det är alla hjärtans-dag, bombsäkert med tanke på hur svettig och mysig jag lär bli. *Dagens skämt*


06.39

Hemstudiedagarna är officiellt över och om ungefär en timme befinner jag mig på bussen till skolan, lite skönt ändå att åka dit. Skolångest är omöjligt på ENP actually. Ska checka av fyra lektioner och sen pallra mig till sensia, sen bilr det att vara stadsbo i några dagar. Can't wait!

gårdagen

Igår hade jag nog en av dem mest ambitiösa dagarna av mitt liv. No time for the blog. Steg upp tidigt och gjorda bort allt plugg, packade och åkte in till stan, bokade klipptid, lånade en bok till svenskaarbetet, handlade osv. Sen gick jag och Sabina på dubbelpass vilket var svettigt tilll tusen, I ain gonna lie. Jättehärligt. Cx + spinning i 45 min bockade vi av. Sen hann jag även sola en stund innan bussen avgick hem!

***


beast mode

Efter middagen gick jag direkt till sensia. Ett tips till alla är att inte gå till gymmet vid den tiden, för då är det fullt. Menmen, krigade på bland maskinerna som vanligt och fick ihop ett bra pass. Följt av 30 minuter på bandet +gick sista tio. Var inte någon usain bolt ikväll men det fick duga!

dinner with mami

Jag måste verkligen klippa håret snarast
 
Som sagt, no school today. Fick det mesta gjort iallafall. Skönt. På eftermiddagen gjorde jag bort ett utvecklingssamtal och efter det gick jag och mamma till sushibar. Beställde en "liten" sallad + några bitar sushi, hade ingen aning om att man kunde kombinera på det sättet på sushibar! Kommer lätt göra oftare.

they live in you

Denna har gått på repeat i mitt huvud hela dagen.

hemstudiedag

Imorse steg jag upp halv åtta (trotts att jag är ledig I know) Tog en dusch, upptäckte att vi inte hade något varmvatten den hårda vägen: det tog slut då jag hade håret fullt med shampoo. Fett kul. Har iallafall pluggat på lite nu på morgon och nu äter jag lunch i sängen medan jag tittar på the simpssons. 

*

Okej nu vet jag varför jag tittar: ALLA i filmen är snygga, gosh


Valentine's Day

Börjar om nästan en timme på femman, kommer vara bänkad framför teven. Why? No idea, jättetöntig film. 

förändring

 
Ladies and gentlemen, nu har jag gjort om igen. Får väl se hur länge det tar tills jag tröttnar men just nu känner jag mig ganska nöjd faktiskt. Dessutom har jag äntligen fixat frågelådan. Så nu funkar länken.
 

bästa passet på länge

Uppe med tuppen idag, eller nio iallafall. Tio var man på sensia så passet som inte blev av i torsdags tog jag igen idag. 150% hårdare och bättre, svetten bara rann. Mördade ben/rumpa/bicep och hoppade sen upp på löpbandet i en halvtimme. Känner bara: yess!


myser

Efter att ha varit hemma sen elva (bara myst, ätit, sovit och dreglat på Jack Sparrow) lyckades jag lämna couch-mode för att inta friends-mode där vid åttatiden. Sen gick jag upp till mamma och lillebror i lägenheten, couch-mode på igen. Vi såg the dictator och jag somnade på soffan. Nu är jag trött och ska sova igen, längesen man la sig tidigt en lördag. godnatt!


08.47

Alla filmerna lyckades vi bocka av igårkväll, dock var dem faktiskt alldeles för överskattade (förutom då legolas & aragorn var med, vilket var nästan hela tiden = guld). Jag hade ganska höga förväntningar på filmerna med tanke på hur mycket man hört om dem tidigare. Men de var ändå helt ok, mysiga typ. Kring två rullade Anton och Leo in och kollade med oss, fyra hade alla lämnat läggan och jag kröp då direkt ner i sängen. Nu har jag varit uppe i snart en timme, städat lite, sett på HIMYM och ska strax gå till mormor för att äta frukost med henne. Ha'de!

Sagan om ringen

Kan sammanfatta denna dag som väldigt bra. Både tyskan och matten gick som på räls, känns som en tung sten lättat från bröstet! Hann springa runt i lite butiker efter skolan (inköpen ska ni få se imorgon) innan jag träffade mina homies på friends. Kaffe kaffe kaffe. Sedan blev jag och Sabina hungriga och så lockade sushibar. Nu är vi i läggan och är mitt uppe i sagan om ringen trilogin, kan än så länge säga att den är ganska bra!


*

Blev för första gången denna vecka inte gröt till frukost. Den blev utbytt mot proteinyoghurt med frysta hallon, avokadomackor samt vitamindryck. Lyssnar på Mark Salling och ba laddar upp. Idag har jag en muntlig matte-uppgift + tyska förhör. Efter det är jag pluggfri, kan säga att det känns ganska god damn good!

06.56

06.00 ringde klockan imorse, sådär lagomt pigg hoppade jag upp ur sängen för ett morgonpass. Jag har precis duschat och ska nu slänga ihop en frukost så jag orkar med dagen, dock så är det ju fredag så det lär inte bli några problem.
arkivbild

en sån där lite onödig sak

Jag ler aldrig med tänderna synliga på bild, just not my thing. Aldrig gjort heller, ler med ögonen istället skulle man kunna säga om någon förstod den tankegången. Lite mera jag kanske. Är lite avis på alla tandsmajlare faktiskt, i smyg sådär. Hittade iallafall the one and only picture då jag medvetet ler så tänderna syns. Lite stelt och sådär men är man ovan så är man!
sabina har smittat mig med att ha två likadana bilder i inläggen, skyll på henne!
 
 

min dag i dubbletter

..Eftersom att den här dagen har gått så långsamt så får ni alla bilderna dubbla. Skolan gick långt ifrån snabbt trotts att det inte var speciellt mycket som hände. En redovisning avklarad. Min inställning till resten av skoldagen ser ni på första bilden. Sen sprang jag och Sofia runt på äventyr i gymnasiebyn när jag äntligen fick lämna klassrummet. Det var kul, och spännande. Vi gick nämnligen vilse. Lika kul var det inte att gå till gymmet, hade fem snubbar efter mig som bettede sig så barnsligt och dåligt att jag helt tappade humöret. Därav blev dagens pass allt annat än bra. Bättre blev det dock när jag kom hem till en god middag. All mat som börjar på s är god. Sushi, soppa, sallad. Dom tre favoriterna. Punkt slut.

mobilblogg

Torsdag torsdag torsdag. Mycket att göra och härligt nog är en redovisning avcheckad nu. Vi har bara redovisningar i alla ämnen för tillfället. *Får se fram emot en tuff kväll med matteplugg* Men innan det bär det av mot sensia. Och innan det har jag resten av skoldagen kvar, puss!


18.26

1. bästa frukosten 2. en glad Bea påväg hemifrån 3. isvägen 4. dagens lunch 5. ett gulligt par 6. min stackars hand efter dagens träning, börjar bli dags att köpa gymhandskar nu!
 
Det har varit en fett bra dag idag. Det är underskattat att gå till skolan. På idrotten hade vi hinderbana, vi är som sagt ett dagis och det var faktiskt riktigt roligt och jobbigt. En kort UF-lekton med mina tjejer följt av en sväng ensam till gymmet. Klagar ej på denna fina dag. Nu är det pluggning som gäller för fröken Lindfors. Matte och engelska närmare bestämt.

sovmorgon

Har bara glidit runt i ett tomt hus på morgon och sjungit med till bränner. Ska bli lika vass på att sjunga den som Larsson. Gjorde en god frukst med gröt och avokadomackor för att ladda upp rejält inför en dag med både idrott och sensiabesök Dessutom tänker jag utnyttja denna sovmorgon med att ta en promenad till skolan. Vädret verkar tillåta det så det lär bli härligt!

Jag får göra vad jag vill


*

Kom hem från gymmet med döda axlar, jätteskönt. Helt oväntat hittade jag Wille och Julia bland maskinerna så efter att jag gjort klart dagens pass gjorde jag några extra övningar med Julia. Några omgångar armbrytning och ett wingförsök senare lämnade vi sensia.

Realism

Sitter i skolan, om nästan en timme kommer en litteraturredovisning kunna strykas från att-göra-listan. Skönt. När klockan slår 15 befinner jag mig på sensia för ett bröst/axlar-pass. Längtar ihäl. Kan förresten inte låta bli att tycka att mina ben ser rolig ut när ett är tryckt mot bordet, ungefär på den nivån ligger min humor.

07.59

En bild säger mer än tusen ord: jag har kjol på mig idag.

top model

Kommer knappt ihåg när jag slötittade på teve sist, blir allt mer sällan jag befinner mig i tevesoffan. Men ikväll hamnade jag där iallafall! Jag och mamma kollar på top model och det är väldigt mysigt.

Hela livet blev en helg

Haft en bra måndag och lyckats hålla mig på benen hela dagen trotts att jag stängde igen mina blå klockan två igår. Har haft två lugna lektioner, "lunch" i form av proteinbar och kaffe på friends med mina enpisar och sedan var det hard work på tyskan. Hann träffa Sabina innan jag tog bussen hem.

sex månader

Första bilden från september förra året, andra bilden från i fredags. Samma tjejer, samma plats. Men det är lite småroligt hur stor skillnad det faktiskt är ändå.

Feb. 04

Gröt har blivit nya morgonfavoriten. Eller snarare nygammal, åt gröt som en galning i nian.


släpp allt och känn hur vi lättar, finns inget som kan fucka det jag känner just nu

En toppennöjd Bea har jobbat 22 sidor matte idag. Jajjamen ni läste rätt. Direkt när jag kom hem efter promenaden dök jag ner i matteboken som jag förövrig inte öppnat sen innan jul. Har två sidor kvar å jag känner mig så glad så jag vill ba ta över världen.

icewalkers

Vaknade som valigt tidigt, åt frukost med la familia och gick sen ut på isen med mamma. Helt perfekt dag för det, soligt och toppenmysigt.

10.25

Efter att jag städat kart hemma +hann umgås en stund med Elina kom Rutvikssläkten på middag. Jättetrevligt. Kvällens planer med myskläder och massa filmer byttes ut till att gå på lagfest med Sabina. Vilket var helt ok! Dock åkte jag hem relativt tidigt och la mig direkt. Har nyss fått i mig frukost och ska nu ta tag i lite plugg.

del två

Ibland talar bilder bäst för sig själva..
Vann typ i beerpong, töntligan ba fuskar och tar av sig kläder and shit. Dålig stil. VÄM ba regerar i allt.

Festen den går över styr i mitt hus Så varför ska jag gå ut?

Igårkväll bjöds det in på fest hos fröken Lindfors. Kameran var med denna gång dessutom, yes! Äntligen får man bjuda på fina partybilder. Fast mobilbilderna har ju sin lilla charm dom också så ni kan räkna med att jag slänger ihop ett inlägg till. Det blev en kul kväll med alla mina favoriter, top notch helt klart!

 

godmorgon godmorgon

Vaknade för sisådär två timmar sen, har dammsugit och skurat bort helgens festligheter. Bilder kommer senare idag, promise.

Tror jag har ensamrätt på att stiga upp tidigt en lördag.


20 minuter kvar

sen får jag helg.


frukost

Kickstartar februari med rejäl grötfrukost! Enligt mina vänner är jag jättedålig på att ta frukostbilder som ser goda och lockande ut. Förstår dom delvis. Speciellt denna morgon, det blev jättefina kanter runt skålen när jag rörde om hehe.Dagens påhitt blev iallafall gröt med kakao, frysta hallon och keso. Mina damer och herrar, det var gott. Godmorgon på er och ha en bra fredag. I know I will!

RSS 2.0