2013


Jag har så blandade tankar om året som gått. Jag har absolut varit med om massvis med härliga saker och träffat underbara människor. Finns mycket som hänt i år om jag kommer kunna se tillbaka på med ett leende på läpparna. Har rest, träffat nya vänner, åkt till arvidsjaur och vunnit priser i UF, fyllt arton och flyttat två gånger. Men det här året har för mig också varit fruktansvärt jobbigt. Mer tårar än skratt om man säger så. Kommer kännas så skönt när kockan slår tolv inatt, blir som en nystart. 2014 är varmt välkommet! 

bubblegum lipscrub

På lilljulen som jag och mina vänner hade för ett tag sedan fick jag en läppskrubb av Bella. Perfekt julklapp för mig haha! För på vintern får jag verkligen sveriges torraste läppar, not even joking. Från lush och kosat 99 kronor, funkar jättebra!

uppe med tuppen

Godmorgon! Imorse steg ja och mamma upp tidigt och gick på en promenad, solade och så köpte jag lite småsaker. Farligt (!!) att bo i stan säger jag bara, kommer typ alltid hem med något.. Resten av förmiddagen går åt till städning inför kvällen. Är så hmla taggad på nyårsfirande och framförallt att få träffa min Sabina igen!

sista arbetsdagen för året

Dagen har verkligen gått hima fort, hann knappt med! Tycker så mycket om mitt jobb och kollegorna! Ska dock bli väldigt skönt att få jullov på riktigt nu. Har spendrat eftermiddagen med att se på breaking bad och köpt in lite grejer inför nyårsmiddagen imorgon. 
 
Förresten, visst var Rebeccah duktig med den nya designen?? She has done it again. Fick det i julkapp av henne, supergulligt. Dock är den inte riktigt klar än
 

nyårsklänning

Idag provade jag min nyårsklänning somjag klickat hem från bubbleroom. Tycker den var jättefin! Dock väldigt tajt och ganska kort så jag överväger om jag vågar ha den haha.. Vi får se! Ska springa ner till stan nu och kika i några butiker efter allternativ. Har förresten färgat håret just so you know, herrå!

a game of thrones

Idag fyller lillebror sjutton, vi har varit på rundvandring i lägenhetshuset (trots att jag bott här i över ett halvår så har jag inte vetat var någonting varit haha) Sen har jag städat mitt badrum, det har varit kaos där så det känns väldigt skönt att det är fixat nu! Så nu ligger jag i soffan och ska börja läsa första boken ur a song of ice and fire 👌

Bonsai dag två

Efter middagen igår möttes jag och Rebecca på friends. Efter en timme där bar det av till bonsai igen, mindre folk men ändå ganska mysigt. Jag har dock jobbat idag så jag gick aningen tidigare. Förutom det hann jag förbi en sväng på sensia och åt sedan middag och såg på Aladdin med bästa Tove.

mellandagsrea och Skywalker-middag

Vid tio-tiden träffade jag dubbelrebeccorna för att gå på mellandagsrean. Jag hittade faktiskt väldigt mycket! Vi pausade för sushilunch (känns som evigheter sen jag ätit sushi..). Jag kom tillbaka till lägenheten vid tre och sov fram till middagen som också bestod av sushi. Lovelylovely. Observera att de åts med lasersvärd!

Bonsai dag ett

Jag, Leo & Jonas tog en sväng förbi the corner. Det bjöds på öl, glass och fotbollsspel. Himla roligt! Sen gick vi vidare till Bonsai och det var jättetrevligt det också! Det absolut roligaste med sista bilden var Jonas ansiktsuttryck, hade väldigt kul åt det.

julafton

I år firades julen i Rutvik hos min morbror. Det var hur mysigt och bra som helst. ♥

ta en vild gissning på vem denna lilla sötnos fick syn på
böckerna av the song of ice and fire = favoritjulklapp, helglad
 

julaftonsmorgon

 

the desolation of smaug

Var nervös inför att se Hobbitfilmen (med tanke på att den första var så bra)men den levde verkligen upp till mina höga förväntningar! Ville knappt blinka när jag såg den, haha. Har en sådan starcrush på Aidan Turner (skådelseplaren till Kili). Ni som inte har sett den än, boka biljett nu. Typ en order.

kväll på o'learys

Lovet inleddes med en mysig middag på Allstar med familjen innan jag gick till Karro. Vi förade och hon fick presenter. Äntligen är cirkeln sluten! Så gick vi till o'learys, dansade och hade jättetrevligt. +Jag fick en ubåt, det var typ en höjdpunkt.

sista skoldagen

Fredag och sista dagen på terminen spenderades på LEA. Volleybollturnering mot resen av skolan och (självklart) vann vi, så det var toppenkul. 

sista veckan

Första dagen på terminens sista vecka, känns väldigt bra. Kom trött och osminkad till skolan för en lektion innan jag deckade hemma på soffan. Jag har sovit hela eftermiddagen & kvällen och kan knappt vänta tills jag får inta sängläge ikväll haha. Kan sova i veckor. Men först ska jag bocka av lite skolarbete, så nu sitter jag och skriver en rapport med sex and the city rullandes i bakgrunden. Godnatt på er!
idag har föresten Karolina fyllt år, ett stort grattis till henne

lilljul

Idag flyttade vi helt och hållet ut ur huset! Noll preocent bergnäsbo. Så förmiddagen har mest gått åt till att bära flyttkartonger. Klockan tre träffades jag, Elina, Sabina & Bella för att ha lilljul på friends. *Råkade redigera ett par renhorn på Bellas julklapp, skulle vara på Sabinas huvud..* moving on. Det var jättekul att se deras reaktiner, blev faktiskt väldigt nöjd med julklapparna som jag gav!  

tp-kväll

Igår provade jag på att spela TP för första gången någonsin. Jag & Benjamin ägde men jag minns TYVÄRR inte vem som vann. Bella hade fixat jättemysigt och vi hade heltrevligt. Såg sen family guy innan Sabina skjutsade mih hem.
 

white party

Stressade som en galning från karaten till lägenheten för att göra mig i ordning innan tjejerna kom. Lunciafirande på kafelino med vitt tema (älskar tema-fester/tillställingar!!), vilket var toppentrevligt! Jag hade en jättebra kväll rakt igenom! Bjöd på show med Leo (sista bilden -vilka akrobater va??) & dansade både på golvet och baren var kvällens höjdpunkter.  Kuulkulkul
 

gradering

Igårkväll hade jag ju som sagt gradering! Var förbannat nervös för dessa jäkla graderingar blir ju allt svårare och svårare, men det gick bra! Hade fortfarande nerver efter att ha gått upp på sista bilden, därför bjöds det icket på något leende. Nästa gång jag byter grad blir det alltså brunt, då börjar det som på riktigt!

d-day

Ikväll tränade jag mitt sista pass innan graderingen. Har fått nerver redan. Visst håller ni tummarna för mig?

torsdag

Matte, matte, matte, paradise hotell, sushi, träna, matte.

check check

Börjar äntligen se slutet av tunneln (lol har hundra saker kvar att göra men ändå) av alla dessa skoluppgifter. *Roligt med massvis av plugg-inlägg, im so sorri* Gjorde iallafall bort en redovisning på 30 minuter. Himla skönt att bocka av.
 
 
 

 

kämpar


Det är så himla mycket som händer nu att jag håller på att gå under. Imorse steg jag upp tjugo över fem för att hinna plugga inför juridikprovet vi hade idag, imorgon är det konflikt-redovisning och på fredag matteprov. Är så enormt svartsjuk på er som har lätt för matte... Behöver typ all lycka till i världen för att klara detta prov

klickar hem


Tagit en paus i pluggstressen för att beställa lite inredning till det nya rummet. Fick tips om att kolla på H&Ms hemsida och hittade massvis med fint! Dock inte världens finaste collage kanske haha, gjorde inte bilderna rättvisa.. Men men, rummet ska bli så vitt och stilrent som möjligt är tanken, har någon ideer om var det finns annat i den stilen får ni gärna höta av er! :) Inte så länge kvar nu!

tillbaka till skolan


Idag är jag supermegajättetrött. Men det är bara hålla ut dessa två sista veckor! Mobilbloggar förövrigt och det känns helkonstigt. Efter skolan ska jag hitta mig en parfym (är så less på Victorias Secret), plugga juridik & sen träna dubbelpass ikväll!

mitt i flyttkaoset


Idag har jag haft en sån himla bra dag! Började med en sovmorgon till tio *tacka gud att vi är lediga idag* och tog sen bussen till stan, mötte Karro och gick till trafikskolan. Ska ta komma igång med det där jäkla körkortet nu! Sen gick jag, hon & Patrik en sväng på stan. Hittade några julklappar och åkte sen hem till Rebeccah. Hämtade en klänning av henne som jag ska få låna till White party på fredag, så himla snällt av henne! Sushi till middag och en tripp till CASA hanns också med innan Julia kom för en pluggdate. Nu är både NK:n klar och powerpointen till en redovisning. SKÖNT. Dags att stänga igen mina blåa nu, åter igen alldeles för sent men idag kunde det inte hjälpas.

16 dagar kvar till jul


Tillhör kategorin av fåniga artonåringar som fortfarande gör önskelista, felstavad dessutom haha...
 
Så, söndag idag. The international day of studying. Kommer sitta som fastspikad vid skrivbordet idag och bara pluggaaaaaaaaaaaa *med avbrott för träning en ikväll*. Hoppas ni får en roligare söndag än mig! Tjing

23.39

Imorse tiggde kroppen efter sömn så jag var inte uppe förens halv två. Gjorde mig i ordning och träffade sen Leo och Bella en stund. Blev sen bjuden på kaffe (tack!!) och försökte plugga med Julia, åt middag på friends och kom hem kring sju.

sista filmkvällen

 Igår vakande jag för första (!!!) gången sen jag började trean när alarmet ringde. Värt att nämna. Skoldagen har varit kort och efter ett engelska prov om Wille Shakespeare hjälpte jag mormor att julklappshandla och följde sedan med mamma för att köpa tapeter & mattor, kan bli bra detta ändå. Kom till friends där Sabina väntade på mig och så pluggade vi & drack kaffe. Sen åt vi sushi till middag och runt nio trillade Leo, Johannes, Julia, Benny, dubbel Wille och Bella in. Världens bästa. Vi såg Olympus has fallen, Tarzan och avslutade med Family Guy. Helbra kväll

so little time so much plugg to do


Kvällen har gått åt till att ha en stressattack men också till en hel del plugg när den väl gick över. Känns så himla skönt att komma upp på banan igen. Nu ska jag se paradise hotel och sen lägga mig, så god natt ni!

en sån där nej-vad-tusan-händer-dag

Dagen började med att jag försov mig och missade första lektionen. PANIK. Kom till skolan och resten av lektionerna har varit tunga, måste få till min sömn NUU. När jag skulle hem på eftermiddagen hoppade jag på fel buss (den skulle tydligen till flygplatsen) så jag hoppade av i panik och gick i det megakalla vädret. Hoppade (visst säger man "hoppade"?? klev på låter som tråkigt) på en annan buss och såklart så körde den rakt förbi min hållplats. Gaaaaaaaaaaaaaah. Var så less less less. En guldkant på dagen var dock lunchdejten jag hade med Julia på Mat&Prat. Jag lovar att hon var gladare än vad hon såg ut på bilden :)
 

årets julkalendrar

Idag är det första december (!!!!) och jag har precis blivit klar med årets presentkalender. Tredje gången jag gör såna och i år är de till mina småkusiner. Är så jul obssesed så det är inte klokt, haha.. Blev ganska nöjd faktiskt.
 
bilderna här är hundra procent kassa, min systemkamera är nerpackad och mitt Photoshop fungerar inte. Ska bli bättring framöver när den här flytten är klar, promise!

lördagsmys

Igårkväll åkte jag till Rebeccah och film-myste. Ett bra avslut på en fullspäckad lördag. Hade jättetrevligt och landade på hemmaplan runt tretiden.  

RSS 2.0