lediga fredag

En sovmorgon till nio och sen ett superpass med fina Karolina, ben ben ben mördade vi. Gick jättebra. Så åt jag precis lunch, ägg&tonfisk-sallad. Gainomaxen gick dock inte ner. Tycker de är riktigt äckliga, haha, fan. Vill ju som få i mig proteinet men guud så det smakar dåligt, får jobba på det!

hemmaspa

Efter en lång skoldag, städning och ett pass på gymmet unnade jag mig lite hemmaspa tidigare ikväll! Känner mig som en ny människa nu, haha! Det lär bli en sen kväll dock, jag har ett helt pluggberg att besiga och jag har ingen som helst lust att behöva sitta med allt det hela helgen. Ha en bra kväll (och håll typ tummarna att jag hinner klart innan jag däckar i psykologiboken).

bubbelbad

finns ingenting att klaga på. 

Yum

Vill tipsa lite om detta, supergod energikick utan tillsatt socker. Hittade på stadium

ett stycke ny tröja

En bild blev skarp av alla jag tog, haha.. sign me up for the next fotokurs
 
Dagen har rullat på i high speed, har knappt hängt med. Två lektioner och lite extraplugg med mina tjejer blev av innan jag föjde med hem till Karro och åt middag & drack te. Checkat av både teorilektion och storhandlat. Nu ska jag plugga kärnkraft tills jag ögonen inte orkar hållas öppna längre. herrå! 

en försenad julklapp

Fick tillskott i badrumshyllan med denna lilla sak. Jag fick den förra veckan av Julia som sen julklapp! Thankuu

camomile silky cleansing oil

En Make-Up Removal från the body shop, 210 kr

dags för ett morgonpass

så skönt att vara tillbaka på banan igen

träna träna

Sabina är glad och försöker gå ner i spagat, jag är för trött för att posea hehe
 
Älskade inpuls! Trivs så bra där så ni ska bara veta, favvogymmet. Idag hade vi sovmorgon och slutade tidigt, vilken dröm va. Så jag har sprungit några ärenden på stan och sedan tränat med Sabina & Nelly. 

söndagkväll

Ska bli en rutin med ansiktsmask på söndagar. 

Fyll inte livet med år, fyll åren med liv
 
Nu är jag hemma igen, med huvudet i boken och försöker plugga ikapp lite. Hela helgen har spenderats i söndra sverige, i fredags var vi på begraving. Den finaste jag varit på. Älskade ängel.
 

på flygplatsen




Nu har vi landat i Skåne och befinner oss på expressohouse för att äta frukost.

Tidigt tidigt


Klockan ringde 04.00 imorse och nu sitter jag och min familj på flygplatsen och väntar på morgonplanet till Stockholm. Vi ska tillbringa helgen i Skåne, men berättar kanske mer om det sen. Trevlig helg på er!

Säng

märkte inte att lampskärnen var sne när jag fotade *stör mig*

Äääääääääntligen har min säng kommit! Efter två månader på soffor är jag så himla glad över att få sova i en mjuk säng. Så ikväll har jag & mamma köpt kuddar, örngott, filtar och massa sådant. Verkligen jättemysigt nu! Känner mig nöjd.

nykomlingar

Dessa små filurer ska få dekorera mitt rum. Har fått en thing för starwars, haha tycker de är så jäkla fina. Både darth vader bobble head & stormtrooper-väckarklockan  kommer  härifrån. 

instead of saying why me say try me

Tycker om detdär citatet, det är fint. Förresten är träden jättefina nu, om någon missat det. Efter skolan drack jag några koppar kaffe med Mattias, Benjamin, Alfred & Sabina på *drum roll* friends. Det var trevligt. Sen fortsatte jag och Sabina vidare till inpuls och kämpade oss genom ett benpass. Det var jobbigt och jag är trött!

*Smet iväg från lektionen för att avfyra två bilder på mig* Hade magtröja och höga jeans idag. Denna onsdag har varit bra, jag är så glad och tacksam över mina fina vänner. Ni äger & jag älskar er.

hur trött som helst

 
Alltså vilken kväll.. Direkt när jag kom hem från trafikskolan bytte jag om och drog vidare till gymmet för att mörda mina axlar lite. Helt skakig när jag var klar! Hann bara hem, göra ett ombyte och slänga i mig en frukt innan jag gick vidare till LEA för kampsoprtträning. Grymt jobbiga övningar, 200 sparkar & en och en halv timmes svettande. Kommer förhoppningsvis ha en härlig träningsvärk imorgon! Godnatt på er.

längsta dagen på länge

 
Inatt har jag knappt sovit någonting så mitt morgonpass blev inte av imorse. Efter första lektionen lunchdejtade jag, Karolina & Julia på sushibar och som vanligt var det himla gott. Har dock lovat mig själv att max äta sushi en gång i veckan nu framöver, haha måste avvänja detta beroende... Efter det mötte vi resten av tjejerna och fikade på Waynes. Jag drack sockerfri vaniljlatte, tipsar om den, den smakade bra! Väldigt bra tjejer detdär också, helgrymma allihopa. Sen avslutades skoldagen med en föreläsning innan jag och Julia gick hem till mig och pluggade. Nu står teorilektion & dubbelträning på kvällens agenda!
 

facial masks

Påväg hem från skolan sprang jag förbi Kicks i jakt på en ansiktsmask. Täkte att det vore bra att pyssla om hyn lite extra nu i vinterkylan! Blev rekommenderad att prova en från Lumene, matt touch deep-cleansing peat mask. Två tester på andra ansiktsmasker fick jag också med mig.
 

godmorgon




sådärja

 
Halva dagen sovs bort även idag, så himla skönt att sova länge men ångestblandat när jag vet hur stort pluggberget mitt är.. Just nu har jag iallafall precis blivit klar med min träningsplanering. Jag kommer vara ganska strikt med kosten och träningen nu framöver, men kommer såklart att ha undantag för jag måste fan (utsäkta språket) lära mig att njuta av mat också! Viktigt det med. Imorgon börjar mitt program och kommer hålla fram till mars innan jag tar fram ett nytt lite hårdare fram till maj/juni!

11.45


Igår gjorde jag näst intill ingenting hela förmiddagen, var alldeles för trött. På kvällen åt jag middag hos min lilla mormor med mina småkusiner och det var himla mysigt. Sen fortsatte kvällen på friends och hela natten gick åt till att se game of thrones. Idag ska jag pluggeliplugga hela dagen, får se hur det går. Ha'de va

ännu en utekväll

Gårkvällen blev väldigt bra. Vi fick ihop en liten och mysig förfest & sen tog vi en taxi (haha vad lata) till Olearys. Där sprang vi mest omkring och pratade, drack drinkar och dansade. Som vanligt. Stannade till stängning och då blev det efterhäng passar bättre än att säga efterfest för vi var tre heh hos mig med maxmat och family guy.

fyra stycken Bea

 
Ikväll ska vi som sagt till Olearys, så just nu väntar jag på att Rebeccah, Markus & William ska komma. Jag har förresten köpt ett nytt halsband, så ni vet liksom. Hoppas ni får en bra kväll!

Fika


Mötet gick jättebra, ååh så motiverad jag är att ta tag i träningen! Efter mötet stannade jag kvar och gymmade lite. Sen träffade jag Leo, Sabina och Johannes på friends. Vi är där så ofta att vi snart kan ses som anställda, typ. Efteråt fick de agera smakråd när jag köpte kläder. Himmel vad jag tycker om er

helg


Två lektioner på fredagar går som inte att klaga på. Elva lämnade jag skolan för denna vecka och det känns himla skönt med helg igen, dock har veckan gått jääättefort. Känner mig glad och ler med tänderna *för ovanlighetens skull*. Hahah känns som något intressant att komma ihåg kanske? Iallafall, ikväll blir det utgång med Rebeccah, kommer bli så roligt att träffa henne och catcha up lite. Nu ska jag springa iväg på PT-mötet, herrå!

kvällspromenad

Dagen har gått jättefort och sådant händer aldrig (!!) på torsdagar. Men dagen har varit himla bra! Efter skolan fikade jag med Elina, Sabina & Benjamin och när jag kom hem hade pappa köpt sushi till middag. Jäklar så gott det är. Sen har jag mest inte gjort någonting, städat och sett på serier typ. Spontant tog jag med mig Leo på en kvällspromenad vid tiotiden. Gick i ungefär en halvtimme i vinterkylan, väldigt skönt!

första träningspasset på inpuls

Efter sista lektionen träffade jag Sabina och gick till gymmet. Det var så himla fint och jag är riktigt nöjd att jag bytte dit! Att det dessutom ligger precis utanför lägenheten är ett megaplus. Dock tyckte jag verkligen om Sensia. Snart är jag klar med mitt nya träningsschema och på fredag ska jag träffa en PT.  Detta kommer bli så roligt!

kvällsträning


*Pyntar bloggen med mitt lilla fejts* 
 
Jag kom alldeles precis hem från säsongens första karatepass. Har så blandade känslor angående kampsporten men ikväll var det riktigt roligt! Nu ska jag duscha och se paradise, kram på er!

en bra tisdag


Två lektioner kort blev denna dag, himla skönt att få sluta tolv istället för tre. Då lunchade jag med Emma, vi åt sushi och det var så himla gott och så himla kul att träffa henne. Sen gick jag hem och tog en pn och sladdade sedan runt med Patrik som precis tagit körkort. Klockan fyra befann jag och Karro oss på teorilektion för nu ska vi banne mig få våra körkort!

godmorgon!

Once you get a locktång you never go back till platt hår. Typ. Tycker det är så roligt att locka så det är kind off den enda frillan jag har, haha.. Blev dock slarvigt idag menmen. Tisdag, skola, teorilektioner och träning. Hejja hejja

season 4

För nio timmar sen släpptes trailern för Game of Thrones fjärde säsong, gissa vem som svävar på moln

20.27

Idag har jag varit i zombiemode och gått i gårdagens smink hela dagen. Jätte. Trött. Kanske inte så konstigt dock när jag bara fått två timmars sömn inatt. Så grymt lite av sakerna jag planerat att göra idag har jag orkat stryka ifrån listan. Fan. Känns som att det är så mycket att göra och så lite energi att göra det med. men thats life i guess. Jag ska iallafall försöka ta mig i kragen nu och kämpa på nu i någon timme, ska lägga mig tidigt ikväll så att jag kanske kan känna mig som en människa imorgon!
favvotröjan

gårdagens middag

 
Igårkväll var vi som sagt på Clarion. Det var första gången jag var på den hotellrestaurangen och den var verkligen fin & miljön var jättetrevlig. Vi delade på dumplings (som var jääättegoda!) till förrätt och så åt jag en sallad till middag. Resten av familjen åt sedan efterrätter medan jag & mormor skålade varsin drink. Det blev en helbra kväll.
drack The Original Old Fashioned, lyckades knappt få i mig halva säger jag bara haha..
Dumpling Town
Jerk Chicken Caesar

clarion

Ikväll firade familjen + lilla mormor pappa med middag på Clarion. Maten var jättegod och vi hade en mysig kvalitetstid. Jag hade med mig kameran så tänkte lägga upp lite bilder imorgon. Efteråt gick jag till friends och träffade födelsedagsbarnet Benjamin och resten av vännerna.

frunch

Igårkväll satt jag på friends med Leo, Sabina & Johannes, väldigt mysigt som vanligt. Imorse tog jag en sovmorgon och sen en kort och kall (!!) promenad till inpuls som jag skrev tidigare. Nu ser jag på friends och äter frunch. Idag ska jag mest bara ta det lugnt & jobba vidare på mitt gymnasiearbete.

årskort

Tidigare imorse gick jag till inpuls för att fixa mitt gymkort, nu är det aktiverat och min träningsmotivation är på topp!

lite svartvitt

Efter att jag slutade för dagen åkte jag och pappa runt på storheden och gjorde några ärenden. Ikväll har jag varit megauttråkad så jag lekte lite med locktången. Himla himla bra är den.

underbara locktång

I julklapp av lillebror min fick jag en locktång. Amika clip-free tourmaline curler heter den. Den är verkligen toppebra, tipsar om den!

äntligen börjar det bli klart

Eller ja, haha, äntligen börjar det* snarare. Idag blev mitt rum färdigmålat (!!) så det dröjer nog inte länge innan får jag flytta in i mitt rum. Längtar så tills sängen kommer, min rygg känns lite sisådär efter att ha sovit på soffor i snart en månad. Möblerna är dock sena (bordet här är tillfälligt haha) men det känns himla bra att det är på g. Så nu dricker jag te, har världens största & varmaste tjocksockar och ser på några missade avsnitt av paradise, jag är löjligt besatt av det! 

brow envy

Här är en ny favorit i sminlådan från Too Faced. Allt som behövs för ögonbrynen i ett fint set. Jag är hyfsat sämst på att få till mina ögonbryn så denna kommer väl till pass.

en måndagsonsdag

Så var första skoldagen överstökad! Började all in redan idag med långa, jobbiga lektioner. Jag och Julia skippade skollunchen och åt istället på waynes. Äter ute way too often. Lika mysigt som vanligt var det iallafall. Halv två lämande jag skolan och landade hemma. Kvällen blir nog ganska lugn, ska dock förbi en sväng på gymmet om halsen tillåter!
 
 

sista terminen

Blir helt glad i hela mig av att tänka på det! Imorgon börjar den allra sista terminen på gymnasiet. Helt seriöst var har tiden tagit vägen?? Har redan börjat bli helt nostalgisk över tiden som gått! Haha vilken gammal tant jag är. Nu ska jag försöka sova, lets hope att jag vaknar upp med lite energi imorgon iallafall. Godnatt med er!

premiär på Roasters

Efter luchen gick vi till Roasters och drack kaffe där för första gången. Det var helmysigt. Här satt vi nån timme innan vi tog en runda på stan. Jag har förresten blivit jätteduktig och börjat ta med systemisen! Lite roligare att inte bara ha kassa iPhone-bilder kanske.

sushilunch

Idag steg jag upp tigare än tidigast för att gratta pappa som fyller år!  Sen mötte jag Sabina och bjöd henne på lunch. Vi äter sushi alldeles för ofta..

en hemmakväll

Kvällen har jag spenderat på hemmaplan tillsammans med min lilla familj. Sett Rocky för första gången och funnit en ny snack-kärlek: grönsaker & dipp. Annars har jag ritat lite på hur garderoben ska se ut, burit flyttkartonger och målat naglarna idag. En sådär lagomt ospännade måndag.

nya parfymer

Vera Wang princess                    Escada cherry in the air
 
Idag landade dessa älsklingar i brevlådan! Hjälpte mr. santa på traveln lite och köpte två julkalppar till mig själv, hehe. Blev iallafall jättenöjd och båda luktar väldigt, väldigt gott! Cherry in the air är min nya favoritparfym. Har levt på massa olika body mists (som tappar doften direkt) så jag är himla nöjd att jag äntligen unnade mig riktiga parfymer. Vera Wang säljs inte i butik i Sverige och denna escada är en säsongsparfym, men ni hittar båda två här!

Allstar


Igår samlades vi ett gäng hos mig, vi såg Ömheten och jag tyckte faktiskt att den var hyfsat bra. Idag har jag, Leo & Sabina druckit kaffe på friends. Sen gick vi tillsammans med Emma och Elina till Allstar och åt middag. Det var helt spontant och jättetrevligt. Nu sitter vi och slötittar på fotboll, lugn & mysig lördag.

Walking walking

Jag kom precis in till Julia efter att ha gått på promenad med henne & lilla Affe. En kall mil har benen gått idag, superhärligt! Så köpte vi varsin sallad efter promenaden och nu ska vi precis se sex and the city. Bra fredag!


röda läppar & kaffe

Igår sprang jag omkring med röda läppar och linne (har som nyårslöfte att komma över mina komplex och mina armar är ett av dessa så kände mest att *embrace* haha). Gick en sväng förbi William och lämnade hans födelsedagspresent och träffade sen tjejerna på friends. Vi surrade på tills det stängde och sen åkte jag och Sabina runt med bilen innan vi landade på en filmkväll med några fina killar! 

just nu

Sushi & breaking bad, bättre blir det inte

en sen julklapp

När Sabina var i Mexico hade hon köpt denna fina lilla grej till mig. En lip plumer från Vickans. Tack!

new years eve

Igår välkomnade vi 2014 på bästa tänkbara sätt! Mina tjejer kom hit och så gjorde vi trerättersmiddag. Eller aa, Bella gjorde middagen medan jag & Elina hackade gurka.. Det var verkligen jättemysigt och gott, Bella är då vass på laga mat minst sagt. Så åt vi middag, skålade fejkchampage och höll lite tal. Bäst är ni. Sen gick vi till William och spenderade mestadels av kvällen där, på tolvslaget stod vi vid fyverkerierna och så fortsatte festligheterna resten av natten. Tack för en superkväll ♥
 

RSS 2.0